luni, 9 mai 2011

Fa cunostinta cu noile balsamuri-tratament DOVE !


In timp ce balsamurile obisnuite repara parul doar la suprafata, noile balsamuri – tratament Dove beneficiaza de tehnologia Fibre Actives si actioneaza in interiorul firului de par, oferind rezultate imediate: par reparat, cu aspect sanatos si protejat impotriva degradarii. 
Actiunile zilnice de aranjare a parului - uscarea cu foehnul, indreptarea cu placa sau ondularea parului - duc la pierderea de lipide, cauzeaza aparitia firelor de par rebele, iar culoarea parului devine terna si lipsita de stralucire. In plus, vopsirea parului sau fixarea de tip permanent a coafurii favorizeaza deschiderea unor pori in interiorul firelor de par si duce la despicarea varfurilor sau chiar ruperea firelor de par.



Balsamul-tratament Dove Intense Repair pentru parul uscat si degradat actioneaza in profunzimea firului de par si il ingrijeste instant, prevenind astfel ruperea parului si despicarea varfurilor. Formula unica contine: tratament cu tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, restabileste legaturile dintre lanturile proteice si reface integritatea structurale a firului de par, fara a-l incarca si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE repara suprafata firului de par, protejand astfel parul impotriva degradarii.


Balsamul-tratament Dove Colour Repair, special creat pentru ingrijirea parului vopsit sau cu suvite, ajuta la mentinerea culorii pentru mai mult timp. Formula unica cu dubla actiune contine: tratament bazat pe tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, reface integritatea structurala a firului de par si ajuta la pastrarea culorii fara a incarca parul si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE repara suprafata firului de par si mentine culoarea intensa si stralucitoare pentru mai mult timp.

Pret: 19.52 ron
Eu nu am folosit acest balsam, pana acum, insa daca tu ai profitat de beneficiile lui, te invit sa mi-l lauzi!:)



Maya spunea...

te rog sa imi recomanzi un ulei, ser sau balsam care sa imi descaleasca parul. Am mari probleme cu el. se incalceste imdiat dupa ce il pieptan si este o oroare pentru mine. Firul meu de par este fin, subtire si se rupe usor.

Zuzele spunea...

Maya, ca si balsam, mie imi place foarte mult cel de la Tigi Urban Antidotes, Fudge Smooth Shot si Goldwell Dualsenses Green. Mi-au mai placut si altele de-a lungul timpului, insa pe ele le-am folosit in ultimele luni si imi plac la nebunie!
Am scris despre ele pe blog!
Saptamana trecuta am folosit Active Repair Solution Intensive de la Vitality's. Denumirea completa este: treaba de mai sus plus Multi-protective Restructuring Thermo- effect Fluid :)
Este un spray micut, cu pompita, care se aplica dupa uscarea cu prosopul si nu se clateste! Mie mi-a facut parul foarte moale si matasos. Eu nici nu-l piaptan dupa aia si zici ca este indreptat cu peria:)

Anonim spunea...

Unde putem gasi balsamurile astea? ca eu nu le gasesc niciunde...

Claudia

Zuzele spunea...

Claudia, ma informez si te anunt!:) Teoretic, le poti gasi acolo oriunde se pot gasi si celelalte produse Dove, insa probabil ca nu au fost inca distribuite magazinelor!
Mai ai putintica rabdare! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search