luni, 30 mai 2011

Exclusiv: Mihaela Radulescu isi lanseaza o linie proprie de cosmetice

Bote are parfum care ii poarta numele, Victoria Beckham - rochite, Paris Hilton si-a pus semnatura pe o colectie de haine pentru catei, iar Adrian Mutu ii calca pe urme lui Ilie Nastase si vrea sa vanda incaltaminte sport creata de Mihai Albu.
Dupa ce a lansat cateva colectii de hainute pentru copii si si-a pus semnatura pe cateva carti, Mihaela Radulescu a ajuns la concluzia ca poate mai mult de-atat si are de gand sa se implice si in domeniul frumusetii, pregatind lansarea propriei linii de produse cosmetice. S-ar parea ca acestea sunt organice, nu contin parabeni si promit o piele de bebelus.
Nu stim cum vor fi cosmeticele, insa prietenii apropiati ai divei au testat deja cateva produse primite de la Mihaela, constand in farduri, rujuri si mascara, despre care au spus ca sunt foarte bune si accesibile oricarui buzunar. Motivul pentru care diva amana lansarea este tocmai criza financiara din ale carei gheare nu a scapat nici un afacerist, insa pana anul viitor, am primit asigurari ca produsele se vor afla pe piata.
Madelline spunea...

Cum le stiti voi pe toate, ca niste oameni mari. Nimic nu va scapa. :)))

Cupcake Splendens spunea...

cu siguranta as cumpara si eu:D

world of leea spunea...

ce stire minunata! cred ca e o eclusivitate, felicitari! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search