duminică, 29 mai 2011

In vara asta se poarta maxi!

O dovedesc rochiile -unele absolut superbe- pe care vedetele -si nu numai- de la noi le-au purtat la petrecerea data de revista Viva. Mie imi place foarte mult cea a Andreei Raicu, a Dianei Dumitrescu, a lui Jojo, a lui Carmen Bruma si..mai sunt! Voi pe care ati purta-o?
 Sunt mult mai multe in continuare!!!
















































ABeautyTale spunea...

cea ma draguta mi se pare de departe andreea patrascu. si ileana badiu imi place cum e imbracata. daca ar mai renunta la bronzul ala hidos, cred c-ar fi mult mai draguta :)

Miu Miu spunea...

oana roman arata ca un butoi =)))

serban de la animal x o sa fie tatic :D?

Laura spunea...

Cea a Malvinei imi place cel mai mult. Cel mai putin Oana Roman si Roxana Iliescu(o face sa arate ft mare si nu e cazul).
p.s Serban de la Animal X va fi tatic?

Zuzele spunea...

Da, cred ca va fi tatic Serban, avand in vedere burtica iubitei lui :D Sper sa fie una de gravida si nu... :)))

Special Koko spunea...

Imi plac astea roman/greek inspired :)) : Cristina Tausanu, Andra Andreescu, Diana Dimitrescu ..

Beauty Tested spunea...

De la petrecerea Viva, cel mai mult mi-a placut Monica Barladeanu. Iar dintre maxi-dresses, Andreea Berecleanu :X si Andra Andreescu!

Mihaela Gurău spunea...

Prea multe rochii pe un umar! Cand mi-au spus cateva persoane care au participat la eveniment ca majoritatea vedetelor au optat pentru rochii greek style cu un umar, am crezut ca exagereaza...

♥Mika

Anonim spunea...

Este o tipa intr-o rochie gri metalizat. E cea mai stylish in opinia mea. Multe din rochiile maxi arata ca modelele pe care mi le faceam din cearceaf cand eram copil si patrulam prin casa in "rochie de gala". In rest, spiritul de turma este inca viu...

Anonim spunea...

Doaaaaamne, cum sta Badea langa fata aia...Parca are un par in...picior! N-o atinge absolut deloc.

Anonim spunea...

Dragute rochii...dar a fost cumva un cod-dress? Ceva de genul "toate lumea rochii lungi si pe un umar"? Imi plac...nu zic nu, dar deja e prea mult "material" pe metrul patrat. Ar trebui sa fie mai originale si vedetele noastre. Jumatate din rochii pot spune ca sunt acelasi model, doar culoarea difera.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search