duminică, 22 mai 2011

Frumoase fara Photoshop

Ne-am obisnuit sa ne uitam in curtea altora si sa admiram fetele divelor de covor rosu, insa poate ca ar trebui, din cand in cand, sa aruncam o privire la oamenii de langa noi care intrec in frumusete si naturalete orice starleta de la Hollywood.
Am admirat cu maxima mandrie, de parca in joc era un concurs de frumusete cu reprezentanta nationala, frumoasele invitate ale evenimentului de lansare al noului produs Ivatherm, Joviale.
N-am inteles niciodata de ce este cotata Kate Moss drept un etalon de frumusete si de ce este atat de solicitata in reclame pentru diverse cosmetice si parfumuri, cand mie mi se pare ca nu are nici o legatura cu ceea ce inseamna beauty. Melania Medeleanu este infinit mai senzuala, mai proaspata si ireala, cateodata, decat orice poza Photoshop-ata a blondei respective. Pacat ca Lancome, L'oreal sau Dior nu stiu unde sa caute frumuseti adevarate, nesiliconate, nebotoxate, gingase ca un ghiocel :D
Pe Melania am vazut-o de multe ori in realitate si va asigur ca este la fel de frumoasa ca in fotografiile care apar prin reviste! La fel si Ruxandra Hurezeanu sau Daniela Nane, femei absolut superbe si cu machiaj, si fara, si la un eveniment de gala, dar si la piata.



 Fotografii de la lansarea Joviale by Ivatherm. Sursa AICI

Gya spunea...

Foarte frumoasa

Amalya spunea...

Una dintre voi zuzelor este Adina Radu de la revista Unica ? :)

fashion doctor spunea...

da , ai dreptate . toate sunt superbe! have a nice week!

Butterfly spunea...

Apropo de fotografiile de la eveniment, Andreea Raicu pare foarte osoasa in fotografiile acelea, si am mai vazut-o la o emisiune la Prima si era foarte incercanata, nu stiu ce se intampla cu ea...:D

Zuzele spunea...

Nu, Amalya! :)

Corina spunea...

Si mie imi plac toate trei, mai ales Melania si Daniela :-)

Anonim spunea...

Poate cu foarte putin photoshop si machiate cat cuprinde. Doamnele din pozele de mai sus sunt toate femei frumoase, dar fara niciun pistrui, o pata cat de mica, o urma de cearcan. No way, don't buy it. :)))

Norkys spunea...

Ruxandra Hurezeanu este o femeie matura care emana putere,feminitate si siguranta in propriile forte .Cred ca orice barbat cu gusturi sanatoase ar fi tentata sa aibe o relatie cu ea si chiar mai mult .

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search