joi, 5 mai 2011

Kate, printesa-Ceanusareasa

N-a trecut nici o saptamana de cand a intrat in randul celor cu sange albastru (si par blond-roscovan si cam uratei dupa parerea mea), atunci cand milioane de oameni s-au adunat care in fata tv-ului, care in fata Buckingham-ului, ca printesa Kate s-a transformat intr-o Cenusareasa care impinge caruciorul printr-un supermarket din Insula Anglesey, acolo unde locuieste cu William. Modest imbracata, fara Vuitton sau Hermes pe antebrat, fara tocuri cu talpa rosie si fara culori tipatoare care sa atraga atentia masculilor, Kate a preferat ca unica podoaba inelul de logodna de cateva zeci de mii de lire.
Si ale noastre, infinit mai neimportante, merg escortate de 7 SPP-isti la coafor!
yoana spunea...

love her..el e cam uratel ce-i drept, dar ea e si frumoasa si foarte modesta..nu degeaba o compara lumea cu printesa diana..

Special Koko spunea...

Intr'adevar e de apreciat, dar nu cred ca faptul ca merge fara "7 spp-isti" ar trebui sa fie laudat sau admirat. Nebuni exista, din pacate...si orice se poate intampla.

Daca tot o compara lumea cu Diana, sa-si aminteasca si cum a sfarsit aceasta.

Zuzele spunea...

K, asa este! Iti dai seama ca nu iese chiar singura pe strada, insa este de apreciat faptul ca nu-si etaleaza garzile de corp ca la parada de fiecare data cand iese pe strada. Este, totusi, un personaj foarte, foarte important si nu si-ar permite sa iasa de capul ei, mai ales ca,vorba ta, lumea e plina de smintiti!

anca spunea...

Am vazut intr-un ziar de-al lor un comment dupa niste fotografii de-ale surorilor, Kate si Pippa. Erau imbracate decent de la Zara si apareau preturile hainelor, preturi normale la ei. Ma gandeam cum e la noi - cu cat esti mai saraca ( dar moarta de foame si dupa bani ), cu atat parca se simte nevoia sa-ti etalezi hainele si accesoriile de firma.
Admir modestia, bunul gust, discretia ...calitati care apar si la romani dar care, din pacate, inca nu sunt promovate.

Maya spunea...

Mie chiar imi placea mult william cand era mai tinerel, cand l-am vazut la nunta cu chelia aia in mijlocul capului mi-a cam pierit admiratia :)) La banii lui si-ar permite sa isi faca un implant ceva. :| Cat despre Kate este dragutica, dar rochia sa de mireasa nu m-a dat pe spate, ma asteptam la ceva mai Royal.
Zilele trecute am auzit ca nu vor inteprinde pentru cel putin 2 ani activitati caritabile...cam urat sa declari asta.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search