marți, 10 mai 2011

No comment !





Anonim spunea...

imi pare rau de saraca fetita. si-au batut joc de ea :|

Butterfly spunea...

Degeaba e de-o seama cu Gerula ca nu are minte nici cat o gaina...

andreea spunea...

la mine n-a mers sonorul.

in fine, ce vreau sa zic este ca:
daca ar exista putina consideratie pentru alte fiinte umane, compasiune, pentru un copil, acest copil in cazul de fata, jegurile de televiziuni si jegul de media romaneasca in general i-ar da (macar) o pauza acestei fetite!!
dar adevarul este ca nu au rusine, nu au nimic uman, ar exploata si un bolnav in faza terminala si ar face reality show, atata de jos au ajuns.
mi-e sila de media romaneasca si de autoritati ca nu fac nimic sa limiteze mizeria pe care aceasta mass medie o produce zilnic.
execrabil!
cati copii sunt in situatia acestei fetite, cu parinti divortati? mult prea multi! e normal sa fie trista si sa planga, intelege cineva??
nu mai exploatati lacrimile acestui copil, macar incepeti voi cu blogul vostru!

Zuzele spunea...

@ Andreea, daca ascunzi un fapt nu inseamna ca el nu se intampla, iar intentia celor care mediatizeaza acest caz -cel putin al nostru- este sa evidentiem modul in care merg treburile in tara asta. Cum o fetita este plasata pe mana unor straini in timp ce ea plange de dorul tatalui, parinte care are toate posibilitatile sa o ingrijeasca, arde de dorinta de a o lua in brate si de a o duce acasa, in casa in care copila a crescut, nu prin chirii si paturi de imprumut!
Nu exploateaza nimeni lacrimile ei, numai ca exista zeci si sute de cazuri similare, in care nu se face nimic. Din aceste situatii, copiii au cel mai mult de suferit, nemeritat, pentru ca nu au nici o vina ca s-au nascut in astfel de familii.
Nu mass media a luat-o pe Irina din bratele tatalui, ci legea, asa cum este ea aplicata in aceasta tara de rahat! Nu din cauza mass mediei plange Irina, ci pentru ca vrea sa mearga acasa cu tatal ei si pentru ca nu-i este permis acest lucru. Si asta nu din cauza mass mediei.
Poate ca prezentand acest filmulet si aceste poze, cine trebuie sa faca dreptate, va face!

Ema, Brasov spunea...

Îmi pare rău de fetiță... Nu știu ce troc au făcut cei doi (Iri și Moni) pentru spectacol, dar fetița nu trebuia să facă parte din acest circ...
:(

dalyda spunea...

off saracuta Irina,sufera din cauza la niste inconstienti...sper sa nu ramana cu traume:|

andreea spunea...

@Zuzele: am doi copii, daca as divorta si mie mi-ar fi dati copiii, sigur ca le-ar fi dor de tatal lor, si viceversa, copiii isi iubesc ambii parinti.
dar te intreb acum, daca EU as divorta si mi-ar fi dati copiii in custodie, s-ar considera ca-s pe maini straine? indiferent unde as locui cu ei. este un copil la mama lui pe maini straine?
hai sa nu exageram, indiferent de partea cui ai fi, nu poti considera totusi celalalt parinte "maini straine", in special MAMA, daca mai intelege cineva ce inseamna mama si legatura dintre o mama si copilul ei si ce simte un copil mai ales la varsta asta pentru mama lui. ca asta este varsta cand ne iubim parintii neconditionat si neinfluentat, PACAT ca media caca (scuze) tone de articole pe care fetita asta le va citi candva.
sa nu vorbesti despre ceva nu inseamna ca nu exista, adevarat, dar asa cum tonul face muzica, la fel si articolele despre subiectul asta ar trebui sa trateze problema cu mai multa eleganta si delicatete.

Zuzele spunea...

Andreea, prin maini straine m-am referit la Ramona sau la nu stiu ce prietena a Monicai la care sta acum Irina! Mama ei, cea careia i-a fost incredintata momentan Irina, este de negasit. Numai ea stie unde a plecat, iar Irina a fost lasata ca o marfa, printr-un act de predare-primire Monicai! Din aceasta cauza plange si Irina in filmuletul respectiv pentru ca nu o are alaturi nici pe mama, nici pe tata...

andreea spunea...

aha.. scuza-ma, n-am stiut asta.

Adelina Eneșca spunea...

Ca de obicei sufera exact cine nu trebuie. Imi pare rau de fetita :(

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search