marți, 10 mai 2011

I'm in love with an Alien !

Sunt la a doua sticluta de Alien si inca nu m-a plictisit aceasta licoare mi-nu-na-ta!
Iubesc acest parfum care vine intr-un recipient mov si capac auriu, ador fiecare secunda in care ma invaluie mireasma dulce-amaruie a preaiubitului meu, Alien!
Imi place, place, place!!! Pe primul l-am folosit in iarna si as fi crezut ca nu poate fi purtat si cu sandale, dar m-am inselat! S-a imprietenit de minune cu hainele mele de vara :)
Cel mai mult si mai mult imi place sa-l pulverizez in par, asa incat sa-l simt discret la fiecare adiere de vant, insa senzatia maxima este atunci cand fac baie, iar parfumul aplicat dimineata si despre care credeam ca este dus demult, se activeaza si se ridica in toata baia cu ajutorul vaporilor de apa.
Aseara mi-am spalat parul, cu sampon, balsam plus serum pentru varfuri - toate trei parfumate- iar dupa uscare, am avut supriza sa constat ca parul meu inca mirosea a Alien!
Am gasit o prezentare a parfumului pe un blog de profil si am preluat o mare parte din ea:

"Alien, the latest fragrance release from Thierry Mugler, was created by perfumers Dominique Ropion and Laurent Bruyere, and features an “amber solar accord”, a woody Cashmeran note, and jasmine sambac.
So, what of Alien? It starts with something, I don’t know what, that is more of a feeling than a smell: dry, transparent, and warm. The “solar” part, I take it? It is joined in short order by an extremely expansive jasmine and the woody Cashmeran notes. There is also a hint of something odd and off-kilter that I also smell in Angel, and that I have heard described variously as windex, gasoline, burning hair or nail polish remover. It is slight, whatever it is, but it lasts well into the dry down.
The far dry down is woody-musky amber, with the velvety, almost-powder finish typical of Cashmeran. It is warm, but also has the “fresh” aura that establishes it immediately as a modern department store fragrance. It is slightly sweet, and although it is not foody at all, I would swear there is just a little swirl of caramel."
Diana spunea...

si eu sunt la a doua sticla dar de reincarcare nu stiu daca tu ti-ai luat rezerva dar este mult mai ieftina...deoarece nu are pulverizator find doar pentru reincarcare...este vreo 60 eu de 60ml :)

Zuzele spunea...

@ Diana, pai de unde iti cumperi rezerva? Eu, prima sticla de 30 ml am cumparat-o din Londra cu vreo 30 lire - era set cu crema de corp si gel de dus-, iar pe cea de-a doua am primit-o cadou de ziua mea :)

unika spunea...

este prefeeeeeeeeeeratul meu si vara, si iarna si dimineata si seara si de fiecare data cand vreau sa fiu smechera :D

Zuzele spunea...

Unika, buna treaba cu smecheria!:))) Si eu ma simt asa cand miros a el :))

claudia spunea...

Ooo, da, il ador, mi-am luat cea mai mare sticluta pe care am gasit-o ca sa fiu sigura ca ma tine mult si bine :))!

Adelina Eneșca spunea...

Niciodata nu am incercat Alien dar sper ca in curand sa ii gasesc testerul in vreo parfumerie ca in INA Center si alte parfumerii din Timisoara ori nu il gaseam, ori vanzatoarele se uitau la mine de parca am venit sa fur si imi pierea tot cheful de incercat parfumuri.

Bianca spunea...

Este si preferatul meu!!!! Eu l-am luat din shop din Barcelona , 30 ml cu 34 E. Il ador alaturi de Angel care e tot preferatul meu.
Ai incercat Angel?
Pup

Andreea spunea...

M-ai facut curioasa cu acest parfum.
Nu as fi cumparat acest parfum din principiu,numele e o idee cam prea excentric pentru mine.
Pupici!

Zuzele spunea...

@ Bianca, am si Angel :) Dar Angel, chiar de iarna mi se pare sau cel putin pe pielea mea, miroase mult prea puternic pentru vara. Am vazut ca a aparut o varianta mai soft, mai fresh de Angel, cred ca special pentru vara. Imi place foate mult! La fel de mult imi place si varianta de vara a Alien. L-ai incercat?

@ Andreea, este un parfum destul de tare! Mie initial nu mi-a placut, ma durea capul cand se dadea o prietena cu el :))

@ Adelina, este un parfum comun in magazinele de gen, nu este vreo creatie in editie limitata. Trebuie sa fie!:) Intreaba-le ca poate au si esantioane si asa poti sa testezi parfumul mai multe zile la rand :)

Bianca spunea...

Nu am incercat varianta de vara. Am sa il caut sa vad cum miroase.

Diana spunea...

ambele rezerve le-am luat din egipt una din duty free Hurghada si ultima din sharm el seikh

Corina spunea...

Hei, nu iti mai da cu parfum in par!!! E unul dintre cele mai rele lucruri pe care-l poti face pletelor tale! Nu-mi vine sa cred ca tu, care esti asa de preocupata de produse care sa-i ingrijeasca parul, il dai cu parfum!
Citeste putin despre ingredientele unui parfum, in general...

Zuzele spunea...

@ Corina: pisis, nu e cu nimic mai grav daca iti dai cu parfum in par, decat pe piele :)), dar venind in partea ta, este grav oriunde l-as pulveriza :))) Este adevarat ca unele parfumuri au si variante pentru par (Chanel), cu mai putin alcool, dar nu-i bai daca dai un puf de licoare parfumata printre plete :P Pai tocmai d-aia folosesc si produse pentru ingrijirea parului, sa mai atenuez din efectele parfumului :P
Stii ce zici tu despre tigari, da? Ca nu renunti la ele, indiferent ce s-ar intampla...
Asa zic si eu despre parfum:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search