sâmbătă, 7 mai 2011

OMG! Si-a suprins sotul in pat cu tatal sau!

Celebra actriţă britanică Vanessa Redgrave a avut o tinereţe tumultuoasă, plină de aventuri, dar şi de deziluzii, aceasta fiind căsătorită cu regizorul Tony Richardson timp de cinci ani, cu care a avut două fiice, Natasha şi Joely. Însă ceea ce a eclipsat fericirea talentatei actriţe de teatru şi televiziune au fost numeroasele aventuri ale soţului său cu femei precum actriţa Jeanne Moreau, dar şi cu o serie de bărbaţi, regizorul fiind cunoscut pentru orientările sale bisexuale, informează Daily Mail.

Se pare că acesta este şi motivul despărţirii cuplului Richardson-Redgrave. Potrivit regizorului Brian Desmond Hurst, Vanessa Redgrave a povestit prietenilor apropiaţi cum, ajungând acasă mai devreme într-o zi, şi-a surprins soţul în pat cu tatăl ei, actorul Michael Redgrave (foto dreapta, parintii actritei), la rândul său bisexual, care ar fi răspus nonşalant: „Draga mea, tu îl iubeşti, eu îl iubesc. Care este problema?”.

Aventura lui Richardson (foto stanga) cu Jeanne Moreau din timpul căsniciei cu Vanessa Resgrave a fost o altă lovitură dată actriţei, care încă îl iubea pe regizor. Pentru ca sfidarea să fie maximă, Richardson le-a distribuit pe cele două actriţe în filmul său, The Sailor from Gibraltar. În această producţie, Moreau interpretează rolul unei femei divorţate care pleacă în căutarea unui marinar cu care avusese odată o aventură pasională, în timp ce Vanessa joacă rolul “celeilalte femei”, care este trădată în favoarea lui Moreau.

Câteva săptămâni mai târziu, Moreau avea o altă aventură cu un cadet grec cu 13 ani mai tânăr, care interpreta rolul marinarului în film. Furios, Richardson a lansat zvonul că acesta fusese gigolo pentru femei în vârstă în New York. Lovitura finală a fost atunci când filmul a fost primit cu aprecieri extrem de proaste din partea criticilor, care însă au comentat apariţia Vanessei ca fiind cea mai bună interpretare din film.
 Vanessa impreuna cu tatal sau

După aceste experienţe nefericite, Tony Richardson s-a întors la familia sa pentru o scurtă perioadă, în timp Vanessa a mers mai departe, cunoscând alţi actori (precum Franco Nero, cu care are şi un copil) şi regizori şi implicându-se în proiecte importante pentru drepturile omului.
Printre cele mai importante premii primite de Vanessa Redgrave de-a lungul timpului se numără Oscar-ul pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar în anul 1978, pentru filmul Julia, precum şi Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal pentru interpretarea din Isadora.
sursa: Daily Mail via b1.ro
Cupcake Splendens spunea...

adevarata telenovela viata ei!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search