joi, 5 mai 2011

Sa (ne) radem cu tanti Meir!

Ma amuza foarte tare personajul Nati Meir! Este infantil, dar versat in acelasi timp, sarac cu duhul, dar in stare sa falsifice bani, foarte amuzant prin felul in care vorbeste si mai ales, prin ceea ce spune: numai imbecilitati greu de egalat. Are si o fata care cere pumni...pumni de flori, desigur! :) In fine, probabil ati auzit ca a iesit de la puscarie. Intre timp l-a parasit si nevasta, dar nu-i o problema prea mare pentru el deoarece fumeile fac coada in spatele lui. Asa se face ca o anumita Anca ar fi si ramas gravida cu preaminunatul Nati Meir, iar declaratia posibilului viitor tatic face toti banii:
"I-a întârziat treaba aia femeiască, ştiţi voi, ce are femeia acolo. Sunt toate semnele că este însărcinată! Sunt foarte bucuros, mai ales după ce am trecut prin ce am trecut în ultimele luni. E o binecuvântare, un semn că Dumnezeu mă iubeşte!", a declarat Nati Meir pentru stl.ro.

Iulia C spunea...

Duamni cat de scarbos e :D:X dar nah..daca este bani :))) femeile raman insarcinate :D

yoana spunea...

:))) vai doamne cat de prost poate fi omu asta..nu-i de mirare ca l-au prins falsificand bani sau ca l-a lasat nevasta..treaba aia auzi la el..:))))

uKa spunea...

"Ce are femeia acolo" cat de cretin=)))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search