joi, 5 mai 2011

Tocurile foarte inalte cauzeaza situatii jenante

Intotdeauna o femeie arata mai bine pe tocuri decat in balerini, intotdeauna barbatii vor face ochii mari atunci cand prin fata lor trece o domnita cocotata pe tocuri de lady sau pe unele ametitor de inalte si in foarte rare ocazii vor intoarce capul dupa o Eva in slapi, iar noi intotdeauna va trebui sa ne torturam picioarele in (unele) incaltari incredibil de incomode daca ne vrem sexy sau elegante sau si una, si alta. Nu-mi amintesc sa ma fi pravalit vreodata la pamant, pana acum, din cauza tocurilor, dar, slava Domnului, am trecut prin momente in care am plans de durere de picioare, iar bataturile mi s-au vindecat dupa zile bune de purtat slapi sau adidasi foarte comozi plus creme fel de fel.
Sunt tare curioasa sa aflu daca vreuna dintre voi a trecut prin vreo situatie de genul celei de mai jos, daca iubiti sau urati tocurile, daca v-au adus un plus de imagine in anumite imprejurari sau facut de ras in altele... :)




anna spunea...

din fericire nu mi s-a intamplat asa ceva niciodata si nici nu-mi doresc...cred ca as intra in pamant de rusine.....in general nu port tocuri din cauza ca drumul de acasa si pana la liceu este lung (fac aproximativ 20-30 min), iar trotuarele sa fim seriosi, imi strica bunatate de pantofi....in schimb cand ies in oras imi iau tocuri cam de 10-12 cm..pentru ca sunt miniona (1.60-1.65 m cam asa ceva:)))...prefer pantofii si sandalele cu platforme pentru ca sunt mai comode, si dupa vreo 6-8 ore de stat pe ele nu plang atat de tare, pe cat plang la cele obisnuite:))

Frombeautywithloveblog spunea...

nu mi s-a intamplat sa cad atunci cand am fost pe tocuri, in schimb bataturi fac de la aproape orice tip de incaltaminte, mai putin adidasi; prefer tocurile deoarece pe langa faptul ca arati bine, elegant, sexy etc. iti corecteaza mersul, fata de cele cu talpa joasa.

A.M. spunea...

eu in liceu eram maniaca cu tocurile, iar de cand am ajuns la facultate n-am mai iesit din pantofi sport sau balerini. imi plac mult pantofii cu toc, dar acum ma simt asa ciudat cand port o pereche. ma simt de 2 m, plus ca nici nu mai stiu sa merg :)) in ultimii 2 ani cred ca am purtat tocuri de 5-6 ori obligata de imprejurari. admir femeile care poarta pantofi cu toc si emana eleganta in jur prin simpla lor prezenta.
eu am patit o faza de genul domnisoarei de mai sus. eram prin clasa a 7-a sau a 8-a, nu mai stiu exact, cand am reusit performanta sa ma impiedic de stregarul de fier de la intrarea in liceu (am facut generala intr-un liceu) si am nimerit cu genunchiul pe pragul de beton. norocul meu a fost ca nu m-a vazut decat o prietena si o femeie de serviciu pentru ca se terminasera orele si colegii nu mai erau prin preajma. in schimb, partea urata a fost ca cea cazatura a dus mai tarziu spre lichid si fisuri de menisc.

Gya spunea...

Aoleu saraca cum a cazut:)) Din fericire nu am avut intamplari de acest gen.Ma tin bine pe tocuri:)) desi le port din joi in pasti.De obicei caut incaltaminte destul de lejera, depinde de grosimea tocului, inaltime, modelul pantofului.Am mers pe toc de 15cm si sincera sa fiu nici nu mai aveam mult si cadeam:)))
Cat ma amuza pozele:)))

Aetana spunea...

Chiar aseara a fost prima mea noapte intreaga pe tocuri. dureri teribile acum, mi-am sucit o data glezna la dans si era sa alunec si la intrarea in restaurant,dar acolo era vina granitului, multe fete au avut problema

Claudia spunea...

Ca sa o luam pe scurt: la t0 erai numai bine, nesexoasa in adidasi dar fara rani la picioare, la t1 ai stat vreo 3-4 ore pe tocuri penibile (timp in care nici un barbat nu a intors capul dupa tine doar pentru ca erai cocotata pe 10 cm de plastic penal, daca e sa intoarca un barbat capul dupa tine, intoarce chiar daca esti desculta), iar dupa cele cateva ore petrecute pe catalige ai stat multe saptamani la fel de nesexoasa in adidasi dar cu rani crancene... now, i just wonder, how smart are you? la o adica un toc de bun simt care chiar sa te faca sa te simti mai feminina ar fi de max 5cm {in your mind only, daca doar cu tocuri te poti simti femeie}. moreover, tampitele alea de la hollywood care pozeaza in tocuri porno de 13 cm, POZEAZA, nu merg pe trotoare denivelte la birou cu troleul. literlamente, unde nu-i cap, vai de picioare!

uKa spunea...

Fetelor pt bataturi va recomand CLAVOS.Se gaseste in farmacii,credeti'ma e foarte bun ca si eu am avut niste bataturi de la tocuri de s'a ajunns si la durere:|.Dar spre binele meu mi'a dat cineva aceasta crema si mi'a facut minuni nu'mi venea sa cred ca nu mai am bataturile acelea oribile.Poops

Butterfly spunea...

Eu sunt innebunita dupa tocuri, parerea mea este ca o femeie este de 10 ori mai feminina incaltata in pantofi cu tocuri, dar totusi cand stiu ca am drumuri multe de facut ma incalt cu ceva mai comod, dar in nici un caz cu balerini, ii urasc, unii sunt dragutei, dar parca tot uratesc un pic piciorul.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search