marți, 17 mai 2011

Se anunta o vara joviala!

DEX: JOVIÁL, -Ă, joviali, -e, adj. Bine dispus, vesel, voios, glumeț, comunicativ. 

Asa sper sa ma simt si eu atunci cand voi iesi din casa, purtand pe piele noul fond de ten de la Ivatherm, JOVIALE! Sper ca in aceasta vara sa nu mai am stresul pielii lucioase, incarcate si agresate de soare si al machiajului care trebuie refacut de mai multe ori in zilele caniculare!
Imi pare un nume atat de bine ales, atat de curat, de optimist, de binefacator...
Nu am folosit produse pentru machiaj de la Ivatherm, nu am reusit nici pana acum sa testez primul fond de ten pe care l-au lansat si despre care am citit numai de bine, insa am folosit alte cateva produse ale acestui brand romanesco-frantuzit si nu le-am gasit nici un cusur.


Astazi, pe 17 mai, eu am sarbatorit 5 ani si 5 luni alaturi de al meu concubin :), iar Ivatherm si toti cei care il iubesc au sarbatorit lansarea Joviale. Mi-a fost atat de ciuda ca nu am putut ajunge la ziua lui, insa ghinioanele se aduna atunci cand te astepti mai putin si nu prea ai ce face decat sa speri ca data viitoare va fi mai bine!
Totusi, m-am gandit la el, l-am admirat in fotografii si mi-am propus sa mai am putintica rabdare pana la intalnirea noastra!
Ambalajul este unul interesant, un flacon din sticla, cu pompita, impiedicand astdel oxidarea produsului si contaminarea lui pentru ca impiedica intrarea aerului si a microbilor de pe mana.

Contine: 
  • Uleiul de Jojoba si provitamina B5 (pantenol) ii confera un efect hidratant, mentinand supletea si elasticitatea pielii.
  • Vitamina E (tocoferol) asigura protectia naturala a pielii prin reducerea stresului oxidativ.
  • Alfabisabololul are puternice proprietati anti-inflamatoare, calmante si anti-iritante.
  • Filtrele solare asigura protectia impotriva radiatiilor solare (SPF 15) si impotriva imbatranirii cutanate.
Din cate observ, este tocmai potrivit pentru vara, atunci cand este musai sa folosim protectie solara macar pentru fata, insa eu am inceput deja sa aplic crema cu SPF si pe brate si decolteu pentru ca zilele trecute soarele a fost foarte puternic si nu vreau sa se inmulteasca alunitele care mi-au aparut in urma atator expuneri la soare pe care le-am experimentat de-a lungul vietii.
Ruxandra Hurezeanu, director general Ivatherm, sustine ca Joviale ofera "machiajul perfect, de lunga durata, cu grad mare de acoperire, ce face ca toate imperfectiunile si diferentele de culoare sa devina invizibile".


ABeautyTale spunea...

am fost azi la lansare si la plecare am primit cadou si fondul de ten. abia am asteptat sa ajung acasa sa-l testez. pot spune ca, la prima vedere, isi face treaba :)

Zuzele spunea...

Sa-mi spui si mie cum ti se pare :)

Anonim spunea...

si eu am fost la lansare, mai pe seara pregatesc un post cu befor and after...mie imi place, e hidratant si are acoperire medie :)

Adelina Eneșca spunea...

Abia astept sa incerc acest fond de ten! Imi plac mult produsele Ivatherm!
La multi ani si voua pentru aniversarea celor 5 ani si 5 luni!

Zuzele spunea...

Multumesc mult, Adelina! :* Te astept si la concursul Gerovital Sun! :)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search