marți, 17 mai 2011

Colantii nu sunt pentru oricine!



Cristina Shopping Therapy spunea...

pantofii sunt superbi, insa au fost trantiti ca nuca in perete. din pacate aguilera e poata numai in colanti in ultima vreme, desi se vede clar ca nu are picioarele suficient de subtiri pentru asa ceva. nu inteleg de ce unele fete se incapataneaza sa poarte colanti, mai ales cele mai plinute.

Zuzele spunea...

Asta ma intreb si eu, Cristina! Chiar sa nu ai deloc simtul penibilului ?

Cupcake Splendens spunea...

asa e!ce bulane a facuuuut,poate se considera f sexy asa

Cristina Shopping Therapy spunea...

*pozata am vrut sa scriu :)

si nu mai spun si de salopetele mai subtiri purtate de aceleasi fete cu forme. chiar am vazut in statie o tipa foarte aranjata, frumusica, dar care purta o salopeta dintr-un material subtire, care ii scotea in evidenta formele destul de rubensiene. se vedea asa urat, incat degeaba era salopeta draguta, degeaba restul tinutei arata impecabil, daca nu era pentru silueta ei.

nici eu nu-s slaba, insa macar nu port chestii mulate sau haine care stiu clar ca nu au cum sa ma avantajeze. ahh..si mai ales nu colanti :)

Zuzele spunea...

Pai da, nu zice nimeni ca trebuie sa fim coborate de pe podium, insa macar sa avem un pic bun simt! Mie mi se pare nesimtire maxima sa agresezi privirile celor din jur cu aparitiile tale penibile!
Mai vad tot felul de obeze in colanti si prin autobuz, cu bluzite scurte, cu ditamai sanii in chestii transparente si fara sutien. Cateodata mi se intoarce stomacul pe dos!

Special Koko spunea...

Eu sunt de parere ca oricat ai fi de slaba, colantii n-ar trebui sa fie purtati pe post de pantaloni :-??

Anonim spunea...

Eu sunt de aceeasi parere cu Special K. Macar o camasa mai lunga sau ceva care sa acopere putin picioarele.
In ultimul timp vad din ce in ce mai multe fete plinute care poarta colanti iar pe fetele care arata foarte bine le vad purtand jeansi. Ciudat!

Anca spunea...

Pai alea care arata f bine stiu si nu mai trebuie sa se asigure prin tot felu de mijloace ca e asa. Cele nesigure pe ele de cele mai multe ori exagereaza tocmai fiindca vor si ele sa demonstreze ceva: fie ca sunt sexi desi nu sunt, fie ca au incredere suficienta in ele incat sa poarte asa ceva. Cam asta transmite Aguilera, stiu ca-s grasa da nu-mi pasa, eu oricum ma simt sexi si imi premit sa port orce pt ca asa vreau eu.

Laura spunea...

Oh, pana acum ceva vreme Britney era cea care oripila pe toata lumea, dar se pare ca X-tina vrea sa o intreaca. Oare i se trage de la divort?

Butterfly spunea...

Nu eram sigura ca e Aguillera, cand naiba s-a umflat asa? Era o slabanoaga la un moment dat, credeam ca asa e felul ei, mai slabanoaga, dar cred ca se infometa. In ceea ce priveste colantii nici mie nu imi plac purtati cu bluze scurte, indiferent cat de bine ar arata.

Adelina Eneșca spunea...

Nu stiu de ce se incapataneaza sa poarte colanti. Nu o avantajeaza deloc!

Andreea spunea...

Desi nu port colanti pt ca am picioarele foarte lungi si subtiri si nu imi place cum stau pe mine, eu sunt satula pana peste cap de ei.. Oriunde intorc capul, vad un c*r cat casa poporului, plin de celulita, "acoperit" de o pereche de colanti prin care se vede pana si modelul de pe chilot.. :|

Gina Ionela spunea...

asta nu e culmea groazei...eu am vazut tipe foarte suple c u colanti....cam transparenti! :) adica i se vedea foarte clar culoare de la tanga! :)))
asta mi se pare si mai grotesc! ;)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search