vineri, 6 mai 2011

Si pe mine a uitat sa ma invite!!!

Uf, si cat imi doream sa fiu acolo! Se pare ca Jen este o neserioasa si jumatate, dar o mai salveaza aspectul fizic, unul fara cusur, dupa parerea mea. Ieri a avut treaba pe la Sephora, in New York, si pe mine m-a lasat de caruta, stiindu-ma o maniaca fara egal cand vine vorba de Sephora, cremute, parfumuri si alte licori minunate care se gasesc pe rafturile magazinelor in care orice femeie se simte ca-n Paradis!:)
Si-a lansat un nou parfum, pentru al carui nume n-a prea avut imaginatie si l-a botezat simplu, "Jennifer Aniston", insa nu asta ma intereseaza pe mine, ci rochia absolut superba, Vivienne Westwood, pe care a purtat-o la eveniment.
Pisi, acum te iert, dar data viitoare sa nu mai uiti de mine!!!Hai pa!





Katyna spunea...

Mie imi zici?!
I-am dat mail...nici macar la telefon n-am vrut sa o aud.
Si chiar aveam timp sa vin si eu, de data asta...

Zuzele spunea...

Katyna, eu i-am zis de multe ori ca nu face nimic in viata cu atitudinea asta, dar se pare ca nu vrea sa ma asculte! Treaba ei, sper sa nu mai repete greselile astea pe viitor!

Anonim spunea...

Nu stiu mai, se pare ca are ceva cu voi...Pe mine m-a invitat. Si chiar a insistat...Dar i-am zis ca n-are rost, n-aveam chef de paparazzi...:)))
Acum serios, intr-adevar, corpul este impecabil. Dar fata...Nu vreau sa fiu rautacioasa, pe principiul vulpii care nu ajunge la struguri, dar mie mi se pare cam ofilita. Poate ptr ca se-ncapataneaza sa fie prea slaba. Stiti cum se spune, trebuie sa lasam natura sa-si urmeze cursul: femeia la 40 de ani trebuie sa fie ca un mar parguit, gata de cules. Daca ne punem impotriva ei si ne chinuim sa fim slabe impotriva firii, marul in loc sa arate ca unul copt va arata ca unul stafidit...
Cristiana

LittleD. spunea...

Imi place la nebunie croiala rochitei, materialul si in special, cum ii vine!
Are un corp perfect!

Laura spunea...

Imi pare rau ca a uitat, o s-o trag de urechi cand ne intalnim la un barbeque(ca romanu', la un mititel) :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search