marți, 17 mai 2011

Victoria Beckham, o gravida foarte bine imbracata

Spre deosebire de alte dive insarcinate care imbraca ce le cade in mana atunci cand deschid dulapul, Victoria Beckham este impecabila la fiecare aparitie publica. Asa cum ma asteptam, de altfel! N-am vazut sa poarte rochii-sac, nici treninguri lalai, nici tenisi rapciugosi, nici nu are parul strans neglijent intr-un coc in varful capului. Este absolut superba de fiecare data si o admir pentru asta! Si ea este o gravida ca toate celelalte, si ea poate are greturi, ameteli, probleme specifice sarcinii, dar nu am vazut-o niciodata in cele sapte luni sleampata si neingrijita!



Cupcake Splendens spunea...

7 luni?!?!femeia asta chiar nu mananca nimic?

SoSheSays spunea...

ce pot spune....wow!!!

Anka spunea...

Se imbraca impecabil dar are aceeasi expresie pe chip ...pare MEREU stresata. Sunt 110 % ca nu e asa in realitate. Nu-mi plac cei care se straduiesc sa " pozeze" zi de zi.

Butterfly spunea...

Nici nu ma asteptam la altceva din partea ei, avand in vedere imaginea pe care si-a format-o. Bravo ei ca face eforturi sa para mereu ca iesita din cutie. Apropo de ingrasat in sarcina, am vazut in Herastrau o tipa insarcinata cu o burta imensa, probabil era in ultimele luni de sarcina, dar avea picioarele foarte subtiri, si privita din spate nu te-ai fi gandit ca e insarcinata. Nu zic sa tii cura cat esti insarcinata, dar nici asa ca Nicoleta Luciu sa mananci slanina si alte porcarii de parca ai scapat in frigider. Eu nu as manca tot ce spune ea nici in mod normal...dar in sarcina...

Let's make a diva spunea...

e superba..daca nici ea nu e bine imbracata,atunci cin;;)?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search