marți, 17 mai 2011

Penelope Cruz: I was pregnant and a pirate

Imi place foarte mult Penelope Cruz! O femeie superba, o actrita de exceptie! Aseara, la Munchen, a avut loc premiera filmului "Pirates of the Carribean movie, On Stranger Tides", iar Penelope a ales o rochie rosie in care a aratat, evident, exceptional! 
Insa, si mai mult decat rochia rosie imi plac pozele din Vogue unde a dezvaluit ca in timpul filmarilor era insarcinata: "I was pregnant and a pirate. A beautiful experience. 'From the first second, you feel so much love. It is a revolutionary experience. That’s the best way I can describe it. It transforms you completely, in a second. Nature is very wise and gives you nine months to prepare, but in that moment—when you see that face, you are transformed forever!".
Just_Me spunea...

*LOOOOOOOOOOOVE*
Wow cat de frumos a zis...nimeni nu stie sa descrie sentimentul respectiv dar ea cred ca se apropie mult de realitate. Sau nu? N-as avea de unde sa stiu...
Eu ma emotionez de fiecare data cand vad o graviduta sau vorbesc cu vreo tanara mamica de bebe...oare cum o sa ma simt eu? Cu siguranta o sa fiu in al noualea cer. :D
Va pup :*

Zuzele spunea...

Ufff, la asta ma gandesc si eu de cate ori vad o gravida!:) Trebuie sa fie un sentiment atat de frumos sa stii ca in burtica ta creste un omulet :)

Cupcake Splendens spunea...

e tare tare dragutza tipa asta.desi nu ma dau in vant dupa actrite latino, de ea imi place.

SoSheSays spunea...

frumoasa, talentata si ce frumos vorbeste, parca si mie imi vine sa zic ca vreau un copil. si sincer nu prea as zice asta. :))

Miu Miu spunea...

asa mult imi place de ea. ..

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search