marți, 21 iunie 2011

Beleza do Brasil



Frumusetea femeilor brazilience este legendara. Este ca si cum ele absorb uluitoarea frumusete a naturii care le inconjoara si o transforma intr-o exotica, magnetica stralucire, pura bucurie de a trai.  Vivacitatea si frumusetea lor au inspirat BABOR sa creeze Beleza do Brasil, o gama de ingrijire a corpului care incapsuleaza vitalitatea, prospetimea si energia Amazonului. Pentru o lunga perioada de timp, secretul frumusetii braziliencelor a ramas “ferecat” in padurea tropicala. Cercetatorii BABOR au pornit intr-o calatorie de descoperire: i-au ascultat pe indigeni, au invatat despre ritualurile lor de tratament si au dat peste plante medicinale exceptionale care fac mai mult decat simpla sporire a frumusetii.
Mai multe detalii in continuare!


Arborele Cumaru este “vrajitorul-doctor” al padurii tropicale si a fost mult timp considerat planta medicinala. Semintele sale au miros de vanilie si pot fi folosite pentru a trata muscaturile de sarpe. Se pretinde chiar ca poseda puteri magice si au un efect hipnotizant si erotic. A fost dovedit stiintific ca semintele au un foarte mare continut de acizi grasi omega, care sunt esentiali pentru piele. 
Uleiul obtinut din ele sprijina functiile naturale de protectie a pielii si face pielea puternica si elastica. Priprioca este o trestie ca o planta acvatica cu flori mici al caror parfum chinuie simturile. Creste doar in padurea tropicala braziliana. Extractul din radacina plantei contine uleiuri esentiale si nenumarati antioxidanti, care protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi. Extractul din semintele arborelui araucaria sau pinul brazilian stimuleaza functiile pielii. Semintele sunt bogate in minerale, proteine si vitamine si, conform vechii traditii, sunt folosite pentru a indeparta oboseala si imbunatateasc rezistenta. Aceastea au de asemenea un efect racoritor si de fermitate asupra pielii. Sucul obtinut din radacina plantei yacon, care este bogat in polifenoli si minerale, stimuleaza metabolismul pielii si este totodata un intens hidratant.


Parfumul acestei game de ingrijire a pielii face din Beleza do Brasil un dans brazilian al simturilor. Parfumul inviorator cuprinde esenta vacantelor de vara, plajele si palmierii. Nota de baza de lime, esente de lapte de cocos, bergamota si mandarina evoca plaja Copacabana, in timp ce nota de lacramioare, iasomie si hibiscus au un caracter floral, exotic.  Nota calda de baza cu note de mosc si lemn tropical  amplifica  aromele si te conduc in padurea tropicala care este inca in abur dupa un dus tropical. 
Am testat si eu astazi untul de corp si este deosebit de cremos. hidratant si foarte placut parfumat.

delia spunea...

suna foarte bine! ce produse mai contine gama, cam cat costa si de unde putem sa le procuram?

Zuzele spunea...

Delia, uite aici detalii: http://www.babor.com/category/Beleza_do_brasil.html

In Bucuresti se pot cumpara de la sediul Topline din B-dul. Regina Maria nr.14, Bucuresti, sector 4
Tel: 021/335.26.42 021/335.26.43
Fax: 021/335.25.8

Pentru alte locuri in tara, click aici:

http://www.topline.ro/contact.php

delia spunea...

multumesc frumos! ma tenteaza

Anonim spunea...

Poate ca produsele respective sunt bune, insa daca veti merge pana la Rio veti realiza ca frumusetea respectiva este doar o legenda. :)))))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search