luni, 20 iunie 2011

E OK: pentru pielea arsa de soare exista o salvare

Ea se numeste Ivatherm Lapte de corp dupa plaja, hidratant si calmant, pentru piele sensibila!
Inainte sa va spun cateva informatii despre acest produs, poate vreti sa stiti ca vine la pachet cu revista OK, la pretul de 12.99 lei, cu mentiunea ca laptele are 75 ml, pe jumatatea celui din farmacie care costa 50 de lei.
Deocamdata nu l-am folosit pe pielea arsa de soare (sper sa nici nu am asa ceva in vara asta), insa l-am testat pe mana si pot spune ca imi place foarte mult cum miroase.
Iata si descrierea lui oficiala:
Hidrateaza, calmeaza si restructureza pielea sensibila agresata de expunerea la soare. Reduce eritemul solar (roseata), pruritul (mancarimile), usturimea si senzatia de "piele intinsa"?. Reprezinta un veritabil complex hidratant si nutritiv care compenseaza lipsa in apa si lichide a pielii uscate. Asigura mentinerea bronzului pe o perioada mai indelungata si reduce descuamarea accelerata.

Ce contine:
  • Uleiul de masline asigura aport de acizi grasi esentiali, vitamine si antioxidanti, care contribuie la redare supletei straturilor celulare ale pielii.
  • Untul de Karité (unt de Shea), extras din nucile arborelui de Shea, contine fitosteroli cu rol in limitarea inflamatiei, pruritului (mancarimilor) si eritemului (rosetei). Untul de Karité este renumit pentru proprietatile sale hidratante.
  • Vitaminele A,C si E au rol trofic, antioxidant cu actiune impotriva radicalilor liberi, redau elasticitatea si tonusul cutanat.
  • Alfabisabolol, extract natural de Vanillomopsis Erythropapa ,arbore al padurilor amazoniene are puternice proprietati antiinflamatoare.
  • Aloe Vera, cu un continut important in pectine, derivati de manoza, aminoacizi, steroli si tanini, are efect calmant, decongestionant si cicatrizant.
  • Ceara de albine are rol filmogen, limiteaza pierderile de apa asigurand mentenanta nivelului de hidratare prin reconstructia barierei cutanate.
  • Apa termala Herculane are proprietati antiinflamatorii dovedite, fiind indicata pentru piele sensibila si reactiva. Calmeaza pielea si are efect antiiritant.
 Despre importanta folosirii unei lotiuni adecvate dupa expunerea la soare, cititi AICI
Madlen spunea...

eu m am cam ars putin :D...dar a trecut acum...insa ma tenteaza crema:-s...ivatherm are produse bune.i like them...

Zuzele spunea...

Madlen, sa-ti iei o revista cu crema cadou in cazul asta ca nu strica sa o ai pentru vremurile grele:)

Unknown spunea...

I love Ivatherm!:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search