miercuri, 15 iunie 2011

Esti obsedata de bronz? Ai grija sa nu ajungi ca ea!
















Am mai scris AICI despre madame Donatella Versace, una dintre cele mai hidoase creaturi de pe planeta. Crede ce pielea bronzata mai salveaza din aparente, insa soarele care dogoreste deasupra ei nu face decat sa-i usuce si sa-i imbatraneasca si mai rau pielea. Acum poate sa se protejeze cu cele mai scumpe creme din lume - si sunt sigura ca foloseste asa ceva- pentru ca raul a fost facut! Pielea ei arata crunt, desi are putin peste 50 de ani, iar soarele a avut si are un rol important in treaba asta. Poate ca ar trebui sa ne gandim de doua ori inainte sa stam ca nebunele la plaja din dorinta de a fi negre. Incep sa scap de obsesia pielii negre. Adica, o piele bronzata arata bine si imbracata si dezbracata, insa nu cred ca trebuie sa facem un scop in viata din bronzare. 
Imi place sa stau pe plaja, la malul marii, dar cred ca pot face lucrul asta si acoperita de spf 50+, sub umbrela si cu o palarie cu boruri largi pe cap atunci cand ma balacesc in apa. Nu credeti ca daca stati in apa sunteti protejati de soare pentru ca partile expuse soarelui - fata, umerii, bratele- se pot arde si mai tare pentru ca apa reflecta razele si sporeste puterea soarelui.
Pana de curand nu intelegeam cum de unii prefera sa aiba pielea alba si nu sunt disperati dupa bronz, insa am inceput sa inteleg cand vad ca pe vara ce trece imi mai apare cate o alunita. Sunt micute, insa pe masura ce se inmultesc devin nesuferite pentru ca, nu stiu ce crezi tu, dar mie nu-mi place sa am pielea patata!

Acum rasfoiam Daily Mail si vad ca este luata la puricat topmodelul Elle Macpherson pentru ca pielea ei de pe picioare este stafidita, iar vina pentru asta ii apartine soarelui pe care blonda il iubeste mult prea mult.


"We've all been warned of the dangers off too much sun, but often people forget to put sunscreen on their legs. And it appears Elle Macpherson is guilty of such a crime, judging by photographs of the supermodel out today. Wearing a pair of cropped leggings, the slightly leathery-looking skin on Elle's leg was clear to see as she stepped out in London on the school run. The dangers of too much tanning: Elle Mapherson displayed leathery-looking skin on her legs as she did the school run today. But the 48-year-old star appeared unaware of the fragile skin on her legs, and flashed a huge smile at photographers as she headed to the gym"

Unknown spunea...

Despre saraca Donatella n-am ce zice, adica doamne fereste de asa ceva!

In rest, la cate postari am vazut in ultimul timp despre soare, crek ma dau si eu pe protectie 50. Pana acum credeam a 25 e suficient :D

world of leea spunea...

eu fac parte dintre aceia care fug de soare, ca dracu de tamaie, insa doar de vreo 2 ani, din simplul motiv ca nu suport sa ma mai atinga vreo raza. am suferit ani de zile de tanorexie, nu chiar ca Donatella, but close :)), iar acum cred ca am ajuns la saturatie sau fac ceva alergie sau pur si simplu, razele sunt mult mai agresive decat acum cativa ani :)

Vasile spunea...

ridicolul situatiei:negresele vor sa aiba pielea alba!

Frombeautywithloveblog spunea...

Donatella e atat de slaba incat arata hidos :D la varsta ei trebuia sa fie ceva mai plina pentru ca pielea sa aiba suficienta grasime sub ea ca sa nu se lase in halul asta.. e asa de stafidita :))

Felicia spunea...

Bleah! tocmai mancam si eu cand imaginea cu prima duduie mi-a iesit in fata? La halul in care arata vrea sa vanda toale?????

Andreea spunea...

Vaiii ce piele urata!!!Da-l in colo de soare decatasa mai bine alba:))Daca tot ai venit cu postarea asta as vrea sa te rog sa imi spui de unde imi pot lua o lotiune de corp cu factor de protectie 50 ca eu sunt alba bine:P .M-am uitat prin farmacii pe la vichy,eucerin,roche posay da nu dau chiar 70 de lei ca nu prea imi permite bugetul.Imi poti recomanda te rog altceva?dar cu protectie 50 as vre3a.Inca o intrebare...ma pot da si pe fata cu aceasta protectie,sufera tenul in vreun fel?Sau trebuie sa imi iau separat pt ten?Ms,o zi frumoasa!:*

MASINITA spunea...

mai stiu pe cineva care facea plaja pe terasa blocului(cu 4 etaje) sau in gradina lu' maica ,undeva in sudul tarii....

Zuzele spunea...

@ Masinita, unora le-a mai venit mintea intre timp :)))

@ Andreea, este o oferta foarte misto la Ivatherm: o crema pentru plaja cu factor mare si foarte mare, la acelasi pret cu o crema reparatoare dupa plaja. Pachetul costa in jur de 45-50 de lei. Eu zic ca merita pentru ca Ivatherm are produse foarte bune! Sau iti poti lua Iwostin cu spf 50 care, la fel, este foarte buna. Eu nu m-am ars deloc cand am folosit-o si am stat o zi intreaga la plaja:) Ah, prietene de-ale mele folosesc L'oreal si Nivea cu spf 30 sau 50 sau chiat 50+ pt bebelusi si sunt foarte multumite! Am folosit si eu intr-un an L'oreal cu 25 parca sau 30, nu mai stiu, si am fost ff multumita. La fel si concubinu' care el are pielea alba si destul de sensibila. Nu s-a ars deloc. Ideal este sa-ti iei separat pentru fata pentru ca pielea de pe fata este mai sensibila si necesita ingrijire mai buna, insa daca iti iei o crema buna sau foarte buna (dintre cele dermatocosmetice) o poti folosi si pentru fata. Vichy - dar spui ca e scumpa - are crema pentru copii spf 50+ care este face and body, si pentru fata si pentru corp si este DIVINA. Ti-am spus, daca vrei ceva mai ieftin, poti incerca Iwostin, Ivatherm sau, dintre cele de supermarket, L'oreal, Nivea.. Te-as sfatui ca pe ultimele sa le iei din gama pentru bebelusi, cu spf 50+! pup

Andreea spunea...

Aaaa chiar am uitat de Iwostin si au preturi ca lumea nu-s foarte scumpe.Ms mult,ma apuc de notat ca sa merg sa vad ce cumpar pana la urma.:*

Zuzele spunea...

Da, Iwostin sunt dermatocosmetice, cu apa termala in compozitie si mie mi-a facut bine ce am testat de la ei. Poti sa te uiti si de Ivatherm, ti-am zis ca au oferta cu un lapte reparator cadou:)

Anonim spunea...

Cred ca Donatella Versace este una dintre cele mai urate femei pe care am vazut-o,dupa ce ca are fatza aia de cal,mai si-a distrus si corpul.Asa ca degeaba ai bani,daca nu sti ce sa faci cu ei sau daca faci abuz.Dupa cum se vede si in fotografie, silicoanele ei lasa de dorit,iar pielea este de-a dreptul scarboasa. Cred ca mai bine arata o baba la 90 de ani.HALAL VEDETE.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search