miercuri, 15 iunie 2011

Sondaj: Care este crema ta de plaja preferata?


Eu nu am incercat tot ce se afla pe piata si tocmai de aceea mi-ar placea sa ma ajuti sa-mi fac o idee si despre produsele pe care pielea mea nu le-a testat inca! Tot primesc intrebari legate de produsele pentru plaja si incerc, in limita posibilitatilor, sa va ajut sa faceti alegerea corecta. Multe dintre voi imi spuneti ca vreti sa cumparati ceva ieftin si bun - shoppingul ideal :) - si nu prea stiu daca exista combinatia asta si in cazul cremelor de plaja.
Va recomand produsele de pe rafturile farmaciilor, chiar daca sunt mai scumpe pentru ca sunt sigura ca protejeaza mai bine decat cele din supermarket. Au in compozitie apa termala si compusi care ofera protectie ridicata impotriva radiatiilor UVA si UVB. 

Foarte importanta este si crema "after sun", de aplicat dupa plaja pentru ca va calmeaza usturimile si arsurile, acolo unde, din pacate, exista si refac epiderma lezata de soare, redandu-i elasticitatea si hidratarea. Chiar daca nu v-ati ars, este important sa-ti rasfeti pielea cu o crema speciala, de preferinta tot cu apa termala in compozitie si "sora" cu cea cu protectie solara:)

De-a lungul expunerilor mele la soare, eu am folosit Avene, Vichy, Iwostin - din gama produselor cu apa termala- toate trei cu protectie ridicata, iar pentru hidratarea si protectia de zi cu zi mi-a placut foarte mult crema hidratanta pentru fata Ivatherm spf 20, cu bariera UVA si UVB. Pentru corp nu am folosit, dar nu vad de ce nu ar fi ok si apropo de asta, poate va intereseaza ofertele Ivatherm din farmacii: la o crema pentru plaja cumparata, primiti cadou una pentru dupa plaja ( Lapte de corp pentru protecţie solară SPF 25 + Lapte de corp după plajă GRATUIT- preţ recomandat 57 lei)

Din gama produselor ceva mai ieftine, mie mi-au placut L'Oreal si Nivea din gama pentru copii, cu protectie spf 50 sau chiar 50+. Am avut si Garnier cu protectie mare, insa nu mi-a placut pentru ca lasa pielea foarte alba. In rest, proteja binisor, insa la orele caniculare nu prea facea fata si pielea se inrosea daca nu stateai sub umbrela.
Asadar, va rog sa ma ajutati sa facem un top al celor mai bune produse pentru plaja! Sunt curioasa sa vad cine primeste cele mai multe voturi!


Federova spunea...

Nu e un top, dar e o lista considerabila, sper sa te ajute. Eu o urmaresc pe pasagera si-mi place tot ce scrie. http://pasagera.ro/protectie-solara.html

Zuzele spunea...

Multumesc, Federova!:) O lista impresionanta, intr-adevar, dar pe mine ma intereseaza parerile voastre proprii si personale :) pup

felicia spunea...

PizBuin este brand dedicat protectiei solare.

Zuzele spunea...

Stiu, Felicia! Am avut si eu cateva cremute mici cu spf 15, dar am folosit doar o data. Tie ce ti-a placut de la Piz Buin?

Felicia spunea...

Eu cand am fost in Israel am cumparat o lotiune cu factor de protectie 45 de la -417(asta e numele vb serios), dar a fost foarte buna.

Zuzele spunea...

Felicia, stiu firma asta. Am si eu un scrub de corp si imi place foarte mult! Si am mai testat si o crema antirid si una pentru maini. Excelente amandoua!

Laura spunea...

Eu am folosit Avene, dar nu mi-a placut pelica alba pe care o lasa pe fata. Avea impresia ca pun prea mult, dar daca puneam putina tot asa arata si nici textura nu mi-a placut, destul groasa, greu de aplicat.Chiar ma intereseaza o crema de fata eficienta. Pt corp folosesc Elmiplant care e ok si mi-au facut cu ochiul si cele de la DM,Sundance, dar nu le-am incercat. Am inteles de la Pasagera ca sunt pline de iritanti si alcool:(

Ionny spunea...

Eu vara trecuta am folosit creme de la Avon si de la Gerocosen. Amandoua au fost foarte bune:D

Zuzele spunea...

@ Laura, eu am avut Avene 50 pt fata si mi-a placut foarte mult! M-a protejat foarte bine si nici pelicula alba nu a lasat, dar poate ca avem tipuri de piele diferite si crema a penetrat altfel. Vezi ca Avene a imbunatatit gama de produse pentru plaja si au adaugat minerale care lasa pielea si mai fina si DELOC ALBA :) Sa ceri esantioane cand ajungi pe la Sensiblu!

A.M. spunea...

eu am folosit pentru cel mic Avene 50+ si am fost foarte foarte multumita de ea.
acum am Nivea lotiune pentru copii 50+. de asemenea e foarte buna pentru ca a protejat foarte bine pielea celui mic (nici nu sta in soare la ore nepotrivite), dar o folosesc si eu. se absoare relativ repere. trebuie insistat la masat, mai ales daca stratul e generos, dar nu lasa pelicula alba.

From Mona with Gloss spunea...

Piz Buin. Eu asta folosesc de cand le-am descoperit :D

Anonim spunea...

Produsul meu preferat pt "prajire" si protectie este cel de la Avon SUN Sprayul cu protectie 20 si tot sprayul Avon SUN de intensificare a bronzului:X pt prima data nu m am iritat nu m am decojit si ars si m am bronzat perfect:D si in plus mai e si la oferta : 2 produse cu 35 lei:X

visit my blog: www.avondeea.wordpress.com

anka spunea...

Avene e minunat, am avut. Acum am un Elmiplant tip spray, transparent, factor 20 ( nu prea fac plaja dar m-am luat pt. ca merg mult pe jos si stau afara destul). Iti lasa o pelicula usoara, pielea e usor stralucitoare, mi-a placut f. mult. cam 24- 25 lei din Real.

Anonim spunea...

eu folosesc de 2 ani lotiunea Soltan de la Boots si e excelenta pentru mine cel putin. Daca inainte ma ardea soarele foarte tare cu alte tipuri de protectie( nu dau nume) de cand folosesc Soltan sunt fff multumita si pielea mea se bronzeaza fff frumos. Important este sa folosim si o crema dupa plaja ( eu am folosit de la Garnier crema pt piele f uscata-tub rosu). Marca Boots se gaseste in farmacii fiind gama de dermatocosmetice.

Anonim spunea...

Iti recomand lotiune naturala protectoare de plaja de la Aubrey Organics. Una din cele mai bune creme de plaja pe care am folosito. Este rezistanta la apa, are protectie Uva si Uba. Tot de la ei iti recomand si sticluta cu aloe vera pur compus din 98% ingrediente organice dupa plaja. Numai bine, pupici

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search