joi, 16 iunie 2011

Harababura frumoasa de pe biroul meu

Imi place sa am la indemana tot ce se poate si din aceasta cauza am un birou plin cu de toate. Abia daca mai pot arunca un ac, dar nu ma plang pentru ca sunt lucruri trebuincioase:) Daca mi se uscuca mainile, trebuie sa fie pe aproape o crema. Daca observ cuticule uscate, uleiul reparator trebuie sa fie si el in zona. Daca vreau improspatare, pufai un strop de Brume Frisson Citrus Verbena de la L'Occitane. Florile sunt nelipsite, pixurile la fel. Nici deliciosului 3in1 nu-i sta rau prin preajma. Oglinda, agende, telefoane, carti, suc, apa, cristal care absoarbe energiile negative, aparat foto, de toate pentru toti :). N-as vrea sa va arat geanta pentru ca atunci chiar ca v-ati lua cu mainile de cap :))

Astazi, pe biroul meu s-au aciuat o crema de corp Dove, din noua gama Deep Care Complex pe care o voi prezenta in zilele urmatoare, care imi place la nebunie pentru ca tocmai mi-a lasat bratele catifelate si placut parfumate si o carte "Limbajul trupului", scrisa de Tonya Reiman pe care abia astept sa o rasfoiesc.
La voi cum arata biroul? Sunteti ordonate si minimaliste sau strangatoare ca o furnica si harababuriste ca mine?:)
Cristina Shopping Therapy spunea...

strangatoare ca o furnica. totusi sunt zile cand nu mai gasesc nimic pe birou si mai ordonez lucrurile pe el :)

Oana spunea...

Ca si tine, am multe pe birou, pe principiul sa am totul la indemana. Din acelasi motiv, am si geanta plina cu de toate pentru toti (inclusiv bricheta, desi nu sunt fumatoare). Colegii deja stiu si cand au nevoie de ceva, vin la mine :D. Iar cand plec undeva, iau cu mine de toate ca sa ma simt (pe cat posibil) ca acasa :). Concluzia... geanta e grea, valizele sunt grele :(. Totusi, n-as zice ca sunt barababurista, ca stiu cam ce si unde am...

fashion doctor spunea...

e frumos la tine, totul trebuie,nu,asa suntem noi.la mine e ordine totala, asa sunt invatata,dar acasa mai strang pe rafturi tot felu de lucrusoare necesare.pup

Anonim spunea...

Hehe...inca nu m-ai intrecut :P Obisnuiesc sa detin recordul la dezordine..din pacate :P

Miuri spunea...

da` care-i treaba cu cristalul care absoarbe energiile negative?:D

Miu Miu spunea...

exact ca tine :D daca m-as apuca sa iti spun acum cate am...as umple pagina...:)) sunt mai rau ca o furnicuta :*

Unknown spunea...

well, eu nu am birou dar imi fac veacul prin living. pe masuta de aici am 2 telecomenzi, cutie cu servetele, demachiant, glos, capsator, lanterna, memorie externa, aparat foto, agenda, crema de maini, pastile antisters, tratamente antiacnee, pixuri si in perioada asta carti si multe coli albe.

maaama, cate am:)) si nu mi-au atras niciodata atentia ca ar fi prea multe

Special Koko spunea...

Ordonata :P

Felicia spunea...

Imi place oglinda ta de posta(cred ca aia de langa tastatura e oglinda, sau cel putin asa pare). La mine pe birou se gasesc cd-uri, poze cu persoane dragi, multe biletele si multe carti.

Cartea am citit-o si eu si e chiar interesanta.

Suflet de curva spunea...

intradevar e o harababura frumoasa

anka spunea...

la mine e cam ca la tine, am vesnic un fruct pe care il tot aman, nu am suc niciodata, apa si ceai doar.nu am souveniruri, sotzul meu are si ma amuza cand sterg praful - nu pare a fi depasit stadiul de copil.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search