luni, 6 iunie 2011

Sfaturile bune merita reamintite!

Acum mai bine de un an, va spuneam cum puteti stopa caderea parului in mod natural si 100% eficient. Multe dintre voi ati confirmat beneficiile minunatei tincturi de ardei iute si asta nu poate decat sa ne bucure. Daca nu as fi incercat, atat eu, cat si toate prietenele mele, probabil ca nici nu v-as fi recomandat din suflet sa urmati un tratament impotriva caderii parului cu tinctura de ardei iute.
Detalii in continuare!

Farmaciile si supermarketurile abunda de tratamente miraculoase, potiuni scumpe si foarte scumpe care promit un par pana la calcaie si multi investesc milioane bune, atrasi fiind de reclamele colorate. M-am numarat si eu printre ei si de cativa ani tot testam sampoane, masti si lotiuni care sa ma ajute sa-mi pastrez parul. Nimic nu a functionat, pana cand o coafeza dintr-un salon de super fite din buricul targului mi-a recomandat sa aplic la radacina tinctura de ardei iute, cel putin de trei ori pe saptamana. 



Tinctura se gaseste la farmaciile naturiste, costa in jur de 6 lei si va asigur ca este o minune. Daca aveti prin casa un recipient tip spray 
(se gasesc pe la Sephora si Douglas astfel de recipiente sau pe diverse site-uri, precum cel indicat de mine. Poate aveti prin casa de la vreo lotiune sau alt produs cosmetic. Eu am folosit sticluta de la un spray pentru par de la Kerastase. Orice este bun, important este sa aiba filet pentru a putea introduce amestecul de tincturi si capac cu fas-fas pentru a pulveriza la radacina parului) pentru a facilita aplicarea tincturii fix la radacina parului, ar fi excelent. Daca nu, faceti carari pe toata suprafata capului si turnati cateva picaturi cu sticluta originala, iar apoi masati energic. Nu va speriati daca veti simti caldura la nivelul capului, senzatia dureaza doar cateva minute, pentru ca ardeiul iute activeaza circulatia sangelui. La fel si tusea care se instaleaza in timpul aplicarii tincturii, ea trece in 5-10 minute.
Este important sa nu spalati parul imediat si sa lasati tinctura sa actioneze cel putin pana dimineata sau daca nu, macar 4-5 ore. Va asigur ca parul nu miroase urat, nu se ingrasa, iar rezultatele sunt miraculoase. Pentru rezultate mai rapide, amestecati tinctura de ardei iute cu cea de urzica si mesteacan, insa cea din urma actioneaza ca un fixativ asupra parului si il intareste. Puteti ramane doar la ardei iute si urzica si este suficient. Eu acest amestec in aplic zilele astea si sunt foarte multumita pentru ca parul incepuse sa-mi plece in prostie si ma speriasem! Dupa doar un tratament, cantitatea de par pierduta a fost pe sfert si scade de la o aplicare a tincturilor la alta!
Secretul tincturii de ardei iute este ca favorizeaza o circulatie a sangelui extrem de intensa, precum si o activare a metabolismului local, care va atrage dupa sine o crestere a parului chiar si in locurile unde initial disparuse. 


Cupcake Splendens spunea...

chiar ieri am fost in auchan cu colourful bazaar si am vazut ceva spray de par cu ardei iute si ne uitam una la alta 'does it work?'
o sa imi cumpar atunci de la plafar,multumesc:*

Zuzele spunea...

Da, Cupcake, la Plafar cred ca e si mai ieftin si 100% natural :)

Mădă spunea...

Ce fain..saptaman asta cu siguranta imi iau .Poate ai putea sa scrii si ce ar trebui sa facem cu parul vara,cu ce produse trebuie sa il ingrijim etc . :D

Unknown spunea...

Multumesc din suflet pentru pont!! Mami meu are probleme cu caderea parului si nu mai stiam cum s-o mai ajut. O sa incercam si asta :)

Zuzele spunea...

Iela, multa bafta! Sper ca mama ta sa poata trece peste tusea initiala cauzata de iutimea ardeiului :) Ea dureaza 5-10 minutele, dar apoi trece:)
O sfatuiesc sa aplice amestecul de tincturi intr-un spatiu deschis, balcon sau curte pentru ca vaporii sa se risipeasca mai repede!

Zuzele spunea...

Mada, ideal ar fi sa purtam palarioare pentru ca parul sa nu fie si el afectat de soare, dar asta nu se poate intotdeauna, insa cel putin la plaja, ar fi bine sa avem capul acoperit.
Eu am 2 produse pentru protectia parului, unul de la Kerastase si unul de la Keune, pe care le mai folosesc la plaja, din cand in cand. Insa, cred ca este important sa hidratam bine parul cu masti din comert sau homemade - uleiul de migdale dulci face minuni daca este aplicat si la radacina parului, si la varfuri. Cred ca o data pe saptamana daca am face acest lucru, parul ar fi mult mai pregatit in lupta cu soarele:)

Unknown spunea...

Dap, si asa ii place sa stea in balcon la racoare:) Mersi din nou :*

gaby's blog spunea...

mi-am luat si eu! Din pacate la mine nu are efect :(( nu stiu din ce cauza.
Foarte interesant e ca eu nu simt "caldura" de la nivelul capului oricat as masa pielea. La inceput am crezut ca poate nu e buna tinctura si am gustat-o WOW foc!! ce sa fac? de ce nu merge?

Zuzele spunea...

Gaby, rezultatele nu vin rapid pentru toata lumea!:) Incearca mai multe saptamani la rand, macar de 2 ori pe saptamana :P
De la tinctura de la Hofigal, simteam caldura si nu tuseam, iar de la cea fabricata de Dacia Plant este invers- tusesc ca naiba, dar nu simt nimic la nivelul pielii capului;))
Eu te sfatuiesc sa perseverezi cu tratamentul, macar pentru o luna!

gaby's blog spunea...

Pai ma dau de 1 luna aproape zilnic si continui. Sa schimb tinctura zici? eu de la Dacia Plant am.
Am sa incerc!
Sper sa mearga.
O seara frumoasa!

Andreea spunea...

Efecte negative nu are? Imi cade foarte tare parul din cauza stresului, mi s-a rarit foarte tare, aveam un par des si frumos si acum am ramas cu cateva fire.. Nu stiu ce sa mai incerc.. Am sa imi cumpar si eu sa incerc, cat timp trebuie sa apelam la tratamentul asta? Sper sa isi faca efectul pentru ca nu vreau sa ma tund :(

Zuzele spunea...

@ Gaby, mai insista! :) Poate iti dai foarte putina cantitate, nu stiu ce sa zic.. Am mai recomandat cuiva si imi spune ca nu are nici un efect, dar ea stii ce facea? Punea putina tinctura pe un betisor de ureche si freca pielea capului cu el :))) Incearca sa pompezi direct la radacina - daca ai spray cu fas-fas- iar daca pui direct din sticluta, toarna la radacina cateva picaturi bune si apoi maseaza locul ala. Faci carari prin par, asa incat sa acoperi toata suprafata pielii:) Farmacista mi-a zis ca Dacia Plant face o tinctura mai concentrata, d-aia poate si tusesc de la ea, pe cand de la Hofigal nu aveam nimic, nu-mi venea sa tusesc! Pup, bafta!

@ Andreea, nu are ce efecte adverse sa aiba pentru ca activeaza foarte bine circulatia sangelui de la nivelul scalpului, asta inseamnand intarirea radacinii firului de par, iar beneficiile urzicii pentru par sunt arhi cunoscute! Te invit sa incerci si tu ca nu ai nimic de pierdut, nici macar cateva fire de par:)

gaby's blog spunea...

Ce tare :D sa pui cu betisorul de ureche ?! :))
Eu cred ca pun suficient o sticla imi ajunge cam 1 - 2 saptamani max. Pun direct cu sticla picaturi pe pielea capului pe carari exact cum spui tu. Oricum sa ma da dau in continuare , poate pana la urma o sa aiba efect si la mine!

A.M. spunea...

mi-am luat si eu astazi tincuta de ardei si urzica. le combin si sa vedem ce o sa iasa :D

A.M. spunea...

ps: cat timp trebuie facut tratamentul?

Anonim spunea...

Diluai amestecul dintre cele doua tincturi?Adica pe cutie scrie ca trebuie diluat dar nu as vrea sa-si piarda din propietati pentru ca la 16 ani mai am cateva fire de par in cap,cam la propiu >_<

Si pentru indesirea parului ce recomandati?

Unknown spunea...

De 2 luni a inceput sa imi pice parul foarte tare ,am inceput sa iau de o luna pastilele Priorin +MgB6 si de fiecare data cand il spal folosesc Alpecin cu cofeina ,dar niciun rezultat .Credeti ca tinctura asta de ardei ma poate ajuta ?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search