joi, 9 iunie 2011

Ti-ar placea sa ai mainile asa?




  • Daca DA, este foarte simplu: mergi la plaja, unge-te cu ulei de masline sau ulei bronzant (fara nici un factor de protectie), stai de la 10.00 pana la 19.00 si ai grija sa nu adormi la soare pentru ca trebuie sa mai schimbi pozitiile de prajeala, asa incat sa te arzi bine pe toate partile. Cati ani ai? 16? 20? 27? 30? Nu fi trista pentru ca la 40 de ani sigur vei avea mainile pe care ti le doresti! Ah, si modelul de pe maini vine la pachet cu cel de pe fata pentru ca, DAAAA, ai ghicit: si pielea de pe fata, si cea de pe spate, si cea a decolteului, se vor asorta cu pielea mainilor! Felicitari!
  • Daca NU, este la fel de simplu: la inceputul verii (cam pe la sfarsitul lui aprilie-inceputul lui mai) mergi la farmacie si cumpara o crema pe care scrie neaparat SPF 20, 30 si, alegerea cea mai bune, 50. Daca nu te descurci, cere ajutorul unei farmaciste. Ii spui ca vrei sa-ti pastrezi pielea tanara cat mai mult timp si ca vrei sa o aperi de radiatii, iar ea va sti ce sa-ti ofere. Nu te uita foarte mult la bani pentru ca vei ajunge sa te uiti prea mult la mainile tale foarte patate, in schimb. Vei ajunge sa-ti arunci toate rochiile cu spatele gol pentru ca il vei avea plin de pete maronii si inestetice. Iar pentru fata vei ajunge sa cumperi fonduri de ten foarte scumpe care sa-ti acopere petele de dalmatian maro. Atunci cand pleci la mare sau la strand, ia cu tine o crema cu protectie solara de calitate pentru ca este mai importanta decat costumul de baie dupa care alergi ca nebuna prin mall, din dorinta de a-l lua pe cel mai frumos si pe cel mai scump. Pentru ca, nah, trebuie sa iei fata masculilor in slip. Cred ca masculii s-ar opri, mai degraba, sa admire o piele frumoasa si curata, decat un costum de baie de 3milioane care acopera o piele patata si ridata.
Asadar, tu ce-ti doresti?
Mădă spunea...

Eu am o intrebare.Daca tenul meu se bronzeaza normal,adica nu prea incet si nici prea repede:)),daca ma dau cu spf 50 ma voi mai bronza?Din cate stiam,cu spf 50 nu prea te mai bronzezi.is it true ?

Miu Miu spunea...

mvai cum ai scris articolul asta! drept la suflet se va duce pt multe fete care nu se protejeaza :-S.

pupici

Zuzele spunea...

@ Miu Miu, tnx :*
@ Mada, pentru o protectie mai buna, eu recomand 30-50 tuturor! Si da, te bronzezi! Eu m-am dat anul trecut numai cu 50 si am fost toata vara bronzata, desi am facut plaja doar de vreo 4 ori, toata vara. Weekendul trecut am mers la strand si m-am dat cu Vichy 50+ si cand am ajuns acasa, mi se cunosteau urmele costumului de baie:) Deci, te bronzezi si eviti arsurile si pielea inrosita sau patata!

Alexandra Florentina spunea...

Mainile astea par a fi mainile unor bunicute. Nush, dar bunica prietenului asa are pielea.

Corina spunea...

Zuzo, asta cred ca e cel mai bun text care sa sustina protectia solara pe care l-am citit pana acum :-) Ai dreptate, cata dreptate ai...Ce bine ar fi daca oamenii ar asculta de sfaturile doctorilor!

Zuzele spunea...

@ Corina, pai am vrut sa spun in mod direct ce si cum afecteaza soarele si pe intelesul tuturor! Scurt si la obiect! :P Si cine are ochi sa citeasca si creier sa proceseze informatia, ia masuri! Cine nu, se bucura de pielea de dalmatian maro:(

@ Alexandra, din pacate, mainile bunicutelor sunt tot mai des intalnite in randul persoanelor tinere. Eu am o prietena care are 23 de ani si are spatele patat ca mainile acelea din poze si asta din cauza expunerilor repetate si fara protectie la soare!

Andayn spunea...

ff bun articolul bv, sunt perfect de acord, o singura obiectie am :)) ca..na tre sa am..manile din pozele acelea nu sunt ale unei femei de peste 40 ani ci mai degraba a unei doamne muult mai invirsta de peste 60 ani, asta cu siguranta..mama mea a facut citeva excese solare la viata ei..si cum pe vremea lu ceasca nu se stia de protectie..la virsta ei de 52 ar trebui sa aiba mainile ca in poza aia..dar nu le are deloc asa...cine stie..poate peste 60?? :))) o sa vedem..nici eu nu am prea luat in serios protectia..dar nici nu stau in soare..mai mult de 3 ore maxim..nu rezist si nu am stat niciodata in cei 28 de ani ai mei...iar daca merg la mare..ma protejez clar..insa pe aici pe strada..pe unde ma mai prinde..nup

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search