duminică, 17 iulie 2011

2 x La multi ani, Zuza O!! Si la multi ani, Daniel, my little bro!


Neuronii mei s-au ars si ei, ieri la piscina, insa incerc sa compun un mesaj de "La multi ani" pentru draga mea, Zuza O a carei zi de nastere este astazi, 17 iulie! Si a fratelui meu, dar de el ma ocup la final!:P
De cand a aparut Davidutz nu pot sa ma gandesc numai la tine:) Nu stiu de ce, insa atunci cand vreau sa-ti urez ceva tie, ma gandesc la voi, esti doi de pe 23 noiembrie incoace:D, asa ca iti urez un dublu "La multi ani", fericiti si sanatosi! Si la punga grosi as mai zice, dar asta este irelevant atunci cand ai un copil atat de frumos, sanatos, inteligent, zambaret si plin de viata ca David!
Sa fii sanatoasa, zuzico, sa ai parte numai de bucurii si de clipe fericite, de un copil (deocamdata unu) sanatos care sa te faca fericita si implinita, de un sot si mai iubitor ca pana acum (daca se poate asa ceva), de o familie sanatoasa care sa-ti fie alaturi inca 250 de ani de acum incolo, de prieteni buni si multi, de succes in afaceri:)
Ah, si iti doresc o casa maaaaaaare si frumoasa in care sa cresti multi copii, unul mai frumos decat altul!:) PS: iti dau dova variante, alegi tu una si eu pun o vorba buna Sus acolo pentru ca dorinta ta sa devina realitate! Cu o conditie: sa vin si eu la piscina :))

 1.
 
2.
Cum ziceam, tot astazi este si ziua fratelui meu, tot un Rac ambitios si pe alocuri incapatanat, insa sensibil si sufletist, ca si Zuza O. Ii doresc si lui "La muuuuuulti aaaaaaani!", sanatosi si fericiti! Pare un cliseu, dar este o vorba mare asta si bine ar fi daca s-ar indeplini macar pe jumatate in cazul tuturor celor carora li se face urarea asta. Ar fi numai lume fericita in jurul nostru! Asadar, "La multi ani, Daniel!". Stiu ca tu iti doresti masini, case, fite, dar eu iti doresc sanatate si minte luminata! Sa fii cuminte si cu minte!
V-am pupat pe amantrei!:)

Miu Miu spunea...

La multi ani ambilor >:D<

Unknown spunea...

La multi ani:)

Corina spunea...

La multi ani si pentru Zuza O! Te pup, Zuzo, sa fii fericita!
Si La multi ani, Daniel!

ina bixade spunea...

La multi ani! Cite zuze nebune sinteti in total? nu am inteles niciodata! happy birthday

Ema, Brasov spunea...

La multi ani!!!!!
:*****

Zuza O spunea...

Multumesc mult de tot, frumoaselor! Zuz, te iubesc! La multi ani, Dan!!!! Af, Zuzi, prima casa e pe gustul meu :D
Ina: noi suntem doua zuze nebunatice : O si G.
Va puuuuuuup

Mihaela Pojogu spunea...

La multi ani lor !

Georgiana spunea...

La multi ani amandurora si multa fericire!

Miuri spunea...

La multi ani!!! :)

Butterfly spunea...

La multi ani cu intarziere!!! xoxo

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search