joi, 14 iulie 2011

Despre Posta Romana care fura ca-n codru



M-am mai calmat un pic, insa in urma cu cateva ore eram un pachet de nervi gata sa ia la palme pe oricine mi-ar fi iesit in cale. Si acum sa va spun care este sursa nervilor mei, insa trebuie sa va iau de la Adam si Eva ca sa intelegeti ceva:)

In primavara, trebuia sa primesc de la Mihaela un plic cu mai multe esantioane NUXE, spre testare. Multe dintre voi au primit plicul de la Mihaela, altele nu, printre care si eu. Recunosc ca am fost suparata atunci pentru ca imi doream din suflet sa incerc produsele NUXE despre care citisem numai lucruri bune. 
Mihaela mi-a spus ca mi-a trimis cele 30 de mostre prin Posta Romana, insa la mine nu ajunsesera, desi pe mai multe bloguri citeam review-uri facute de fetele mai norocoase care le primisera deja. In fine, am lasat-o balta!

Saptamana trecuta, dupa cum bine stiti, Iwostin a facut un concurs pe Facebook in urma caruia un numar de doritoare pot primi esantioane de Hydratia, ultima crema hidratanta lansata de Iwostin. Si, cum este vorba de testare, hop si eu, m-am inscris si eu. M-au anuntat ca mi-au trimis mostrele, tot prin Posta Romana, insa nici un semn de ele. 
Inainte sa trimit adresa la care as vrea sa primesc plicul, am sunat la oficiul postal 33 pentru ca are sediul chiar la Casa Presei si mi-era mai usor sa intru in posesia plicului. 
Am crezut ca daca trec si adresa oficiului nu se mai repeta ceea ce s-a intamplat cu NUXE, iar postarita de acolo m-a asigurat ca nu va fi nici o problema, ca imi vor trimite avizul, iar daca nu il primesc la serviciu, voi gasi la ei plicul de la Iwostin.



Astazi, in drum spre masa de pranz, am facut o oprire la oficiul 33 si intreb doua doamne care se aflau in biroul din stanga, unde de altfel am mai fost pentru a trimite cateva pachetele si totul a fost ok, daca stiu ceva de plicul meu. 
Le spun nume, prenume, numar de la pantofi, dar in zadar pentru ca mi-au ridicat din umeri. M-au trimis vizavi, in alt birou sa mai intreb si acolo. 
Aici, un nene postas ingropat in plicuri si saci cu pachete scria ceva la un birou paradit si prafuit, din 1900 toamna. La fel, i-am dat toate datele mele, adresa unde trebuia sa ajunga plicul si am primit acelasi raspuns: "nu stiu nimic! sigur trebuia sa-l primiti aici?" 
"Normal, si mai ales ca am fost deja anuntata ca plicul a fost trimis de saptamana trecuta!", ii spun eu. 
Si el: "era mare, mic, scrisoare, ce asteptati?". 
"Nu, domnule, nu era scrisoare, era un plic cu niste mostre dintr-o crema", i-am replicat, sigura ca habar nu are ce-s alea.

Mi-a ridicat din umeri, n-a vazut, nu stie, n-a pus mana. Dau sa plec. 
Cand ma intorc spre usa, vad un sertar de la biroul lui usor iesit in afara si se vedea vag o bucatica din ceva ce mi-am dat seama imediat ca este mostra. Am vazut atatea la viata mea ca le cunosc si cu ochii inchisi. Era cu fata in jos, dar nu stiu de ce am intuit ca este Iwostin.  
Si ma intorc la postas si incerc sa-i mai dau o sansa: "domne, plicul avea niste mostre care aratau ca niste pliculete mai mici, alb cu albastru. Sigur nu le-ati vazut?"

"Nu, domnisoara, habar n-am. Nu stiu cum aratau!". 

Si in momentul ala n-am putut sa ma abtin. Inainte de asta am stat cateva secunde pe ganduri daca sa ma reped la sertar sau nu, insa daca ieseam din biroul lui si nu faceam asta, as fi ramas cu un mare regret. Cu tot tupeul din lume, bag mana in sertar si scot o mostra: "uite ca asta ar fi trebuit sa arate mostrele din plicul meu". 
Postasul facuse ochii mari, nu mai vedea, nu mai auzea. Si intorc esantionul cu fata si ce vad scris pe el: IWOSTIN HYDRATIA. "De fapt, cred ca astea sunt chiar mostrele mele!", ii spun furaciosului care era alb la fata.



Cand trage sertarul, ce vad? Mostrele NUXE erau si ele acolo. De trei luni. Nu-mi venea sa cred. 
Ii spun: si celelalte sunt tot ale mele, ar fi trebuit sa le primesc acum trei luni. 
Si postasul: "pai luati-le, luati-le pe toate!" si cu mainile tremurande se chinuia sa mi le stranga pe toate. Mi le-a pus intr-o punga si foarte umil mi le-a inmanat. 
Cred ca daca ii ceream 5 milioane, imi dadea fara sa clipeasca. Am stat pe ganduri in momentele alea daca sa fac sau nu scandal, daca sa chem sau nu diriginta Postei, daca sa fac sau nu reclamatie. 
M-am uitat la fata lui prapadita, mi s-a parut atat de amarat, ma gandeam ca are copii acasa si si-ar putea pierde slujba si am renuntat. Am luat punga cu mostre si am plecat. In timpul discutiei de dinainte, intrase si o durdulie in birou care asista si ea muta la ceea ce se intampla. 
I-am tras si aleia o privire de "sa va fie rusine!" si am plecat.
Apoi vorbesc cu Mihaela care imi spune dezamagita ca atunci cand mi-a trimis si mie mostrele NUXE, a mai trimis 180 de plicuri in total si a primit confirmari de primire de la doar 60 de persoane. 
Pesemne 120 de plicuri a cate 30 de mostre nu au ajuns la destinatar. Eu am avut noroc sa descoper furtisagul si sa le recuperez, insa nu cred ca toata lumea a trait un scenariu ca-n filmele cu prosti cum am patit eu astazi.
Adica, pe bune acum! Care este probabilitatea sa mergi la Posta in cautarea unui pachet, sa fii trimis chiar in biroul furaciosului, sertarul de la biroul lui sa fie intredeschis si fix in centrimentrul ala de sertar sa se vada ceea ce cauti tu? :)) Acum imi vine sa rad, dar astazi la pranz nu-mi venea sa cred ce se intampla!
Am gasit toate cele 20 de mostre Iwostin si 19 din cele 30 NUXE. Initial am crezut ca au fost mai multe si ma suparasem maxim, insa m-am bucurat ca nu m-au furat cu foarte mult!

Pe voi v-a furat POSTA ROMANA vreodata?
sarah spunea...

ai procedat gresit!foarte gresit.daca toti am avea astfel de atitudine unde s-ar ajunge?eu nu vreau sa te superi dar daca ai vedea pe strada un hot furand din buzunare la fel ai reactiona?l-ai lasa sa plece ca poate e sarac?.postasul cu siguranta va fura linistit in continuare.daca era ceva de mancare mai avea o scuza ca ii era foame dar cosmetice?!?sincer cred ca ai procedat gresit.eu am trimis mamei mele un cadou din Thailand si n-a ajuns nici pana astazi.l-am trimis in urma cu 5 ani!
mi-as fi dorit sincer sa fi avut o atitudine total opusa si sa reactionezi corect ca furtul e furt si la sarac si la bogat!

Pinkie spunea...

Sunt in stare de soc! Nu pot sa cred..pur si simplu nu am cuvinte... TE FELICIT!! Poate asa se vor invata minte...Eu recunosc ca nu am patit nimic neplacut pana acum..

Miuri spunea...

Doamneeee.. si cand ma gandesc ca nici eu n-am primit mostrele Iwostin.. cred ca am patit la fel:(

dalyda spunea...

citesc si nu imi vine sa cred ce ti sa intamplat..e de plans!

wonder Woman spunea...

OMFG!!!

Ancutza spunea...

Nici eu n-am primit mostrele de la NUXE nici acum. In schimb ma bucur ca am primit mostrele Iwostin. Oricum eu urasc posta romana , mai ales cand trebuie sa trimit coletele in afara. Am trimis un plic cam 100 g nu mi l-a primit la scrisori, si a trebuit sa ma duc la colete sa-l expediez si am platit cam 60 lei pana in UK. Deci urasc Posta Romana mai bine s-ar inchide, sau mai bine ar fi cumparata de firma privata.

Georgiana spunea...

M-ai lasat fara cuvinte... eu nu am primit mostrele Nuxe, iar un premiu castigat acum o luna nu a ajuns nici azi... mai trist e ca mai astept un colet la posta cu vama, iar acesta intarzie... Sa le fie rusine, sunt pur si simplu dezgustatori!

Rox spunea...

ce poveste urata:(..eu pana acum nu am avut probleme cu Posta Romana din Brasov..si sper nici sa nu am...
te felicit pentru curaj si pentru faptul ca te-ai stapanit..e lucru mare:)

Ema, Brasov spunea...

Am patit-o si eu.

Butterfly spunea...

Incredibil, pe mine nu ma mai mira nimic in tara asta, se pot intampla atatea...culmea e ca ajungi sa te bucuri ca ai recuperat o parte din ele cand de fapt trebuia sa te bucuri de toate. La fel cum eu m-am bucurat cand m-au sunat cei de la banca sa imi spuna ca ma scosesera de la Biroul de Credite cand de fapt nu avea ce cauta acolo pentru ca niciodata nu am uitat sa platesc ratele. Nu exista nici un pic de bun simt, oricum ei nu foloseau cremelea alea care pe de alta parte tie ti-ar fi adus o bucurie.

Little Princess spunea...

Nici mie nu mi-au venit mostrele de la Nuxe...
Si nici pensulica e25 de la Sigma:( o astept de o luna...
Mai sunt fete pe aici care eu patit asa cu posta vamala?

Laura spunea...

Aoleu! Si eu am de ridicat un colet de la posta. Este cumva posta de la Pod Baneasa? Aia vis-a-vis de Antena?

Miu Miu spunea...

nu pot sa cred!!! =)) m-am amuzat teribil. parca te vad bagand mana in sertar si aratandu-i =))) dar ma intreb ce facea nenea cu ele. familie nu cred ca avea ca ma gandesc ca le-ar fi dus nevestisii =))

Cupcake Splendens spunea...

omg deci e incredibil!!!am citit articolul tau o data si apoi a trebuit sa il recitesc si pt prietenul meu,aman2 am ramas socati...
da,am patit-o si eu,i-am trimis unei prietene un lantisor care a costat 50 lei acum 4 ani,de ziua ei, si nici pana in ziua de azi nu a primit coletul....

vdaiana spunea...

Aiiii de capul meu! nu-mi vine sa cred! cata nesimtire! :(

A.M. spunea...

nu-mi vine sa cred cum ai avut noroc sa descoperi faptasul.
e rusinoasa toata povestea oricum. e penibil sa-i vezi ca "retin fara voia lor" plicuri/scrisori etc. ne mai miram de ce tara asta merge pe drum pe care merge.

carola spunea...

Daca nu faci reclamatie asteapta-te ca data viitoare sa patesti la fel. Mi se pare grav ce face domnu' postas.

Katyna spunea...

Ai scris postarea asta tocmai acum cand deja sunt si eu plina de nervi pentru ca am comandat de pe 2 site-uri diferite din UK si nu mi-au ajuns coletele de la nici unul din ele. Unul de prin mai si altul acum in iulie.
Tind sa cred ca se fura de la oficiul postal de care apartin. Ma enerveaza numai gandul ca isi permit sa faca acest lucru.

Am de gand sa fac sesizari peste sesizari si sa ma interesez unde ajung prima oara aceste colete la triere, ca apoi sa ajunga la oficiile postale.

Adica mi-au venit toate coletele din China sau America la posta vamala fara probleme, si din UK dispar fara urma cand vine vorba de oficiile locale?!!!

Eu in locul tau faceam reclamatie, pentru ca poate nu era de vina postasul respectiv ci "sefa" care si-a dat acordul sa faca lucrul acesta.
Intrebarea este: de ce naiba nu le-au luat acasa de acolo...daca tot si-au permis sa si le insuseasca.

Adelina Eneșca spunea...

Incredibil ce se intampla! Sper sa nu patesc niciodata asa! Numai la noi se fac lucruri asa de josnice...

Julie spunea...

Doamne doamne! Ce ma bucur ca l-ai prins, ce oameni! Problema e ca daca ar face asta doar la niste mostre amarate ar fi ok, dar cate colete i-au disparut lui tata... Eu am primit plicul de la Iwostin in cutia postala dar fusese desfacut si dup-aia capsat la loc. Tot 20 de mostre am numarat si la mine dar am citit astazi, parca pe You are beautiful ca posesoarea blogului a primit 30 de mostre si am intrat la banuieli.

Anonim spunea...

poate nici nu el le luare, Zuz`! Poate alta cuconeta de la posta si le insusise, ca sigur nu avea amaratul ala biroul lui, personal! Think about it! ;)

Mirela Niculai spunea...

omg! spre norocul meu eu am niste tanti de treaba la mine la posta

Unknown spunea...

macar s-a terminat cu bine. eu am fost azi la posta in focsani sa-mi ridic pensula de la sigma si am gasit acolo un domn galagios, cu un colet aproape distrus care incerca sa afle ce s-a intamplat, doar ca toata lumea dadea din umeri. cica "asa vi l-a pus cine vi l-a trimis". dupa ce m-am minunat nitel, am stat 40 de minute sa-l astept pe vames sa vina la munca in timpul orelor de lucru si nu m-am abtinut sa nu comentez ceva si sa-mi fac nervi. hm, si toate astea intr-o singura zi. slava domnului ca nu am mai mult contact cu posta romana..

Madlen spunea...

wow c urat.mie nu.mi vin avizele,dar din cauza postasitei k ii e leneX(

Pixie spunea...

deci nu e posibil asa ceva?!cum frate cuuuuuum =)))) eu sunt extrem de pornita pe sistemul nostru postal...un amic a lucrat la posta si daca ai vedea ce apartament are ai ramane socata :)))) se fura ca la balamuc efectiv

Aurelia spunea...

Si eu m-am inscris pentru mostrele Iwostin si se pare ca s-au pierdut pe drum.Toate fetele din Braila le-au primit iar eu am ramas cu ochii in soare.La fel am patit anul trecut cu niste mostre trimise de Mihaela.Ea a fost super draguta si le-a trimis de cateva ori iar eu nu le-am primit nici pana astazi.Am crezut ca sunt singura care pateste asa ceva.Pacat pentru ca mi le-am dorit tare mult!Am mai avut surpriza sa primesc plicuri goale , colete rupte in care produsele erau ori sparte ori desfacute.Un mare minus pentru posta romana!Rusine!

Anonim spunea...

Trebuia sa faci plangere. Ti-a fost mila de el ca era amarat, dar el pun pariu ca va proceda la fel de marsav si pe viitor.

tacaciucristina spunea...

imi pare sincer rau pt tine, un scenariu ca in filme nu altceva!sper sa nu mai patesti asta, trebuia sa ii atentionezi ca altdata nu vor ramane lucrurileasa.si mie imi era frica pt mostrele iwostin, mai ale sk nush dc postasul considera ca e prea mare plicul cu mostre si imi trm notificare.iti dai seama dk nu primeam notificare la ei ramaneau.in fine pupici:*

Mihaela Pojogu spunea...

Nici la mine nu au ajuns. Am fost de cateva ori si am intrebat de ele, una mai draguta mi-a sugerat sa vin intr-un interval orar in care e cineva care poate verifica daca au fost trimise si cand m-am dus a doua zi, habar nu mai avea, se fastacea probabil a fost facuta atenta de colege sa dea uitarii. La colete a zis ca sunt sute de hartii iar el nu are timp sa caute, daca era imi venea hartie.. imi venea sa-l strang de gat, nu alta !

De multe ori am fost nevoita sa merg cu al meu sot ca sa ma poata lua alea in serios.. acum au bagat program pana la 17, o mare tampenie cand oamenii au program pana la ora 17.30 - 18.00..

gaby's blog spunea...

cum adica nu te-au furat cu foarte mult? Este clar FURT Plus ca ti-a deschis ca sa nu spun violat corespodenta! Mai era si cu aviz de primire? Daca se intampla asta la mine erau mancati!!! Ce ma intereseaza ca are copii acasa? inainte sa fure nu s-a gandit la ei? Ai procedat foarte prost!
Sau daca chiar nu ai avut chef de scandal le invatam pe alea minte de-mi spuneau saru'mana cand ma vedeau!

adela sirghie spunea...

Eu am vrut sa trimit un parfum cu Posta Romana si un nene mai de treaba mi-a spus ca mai bine nu, ca se fura...

Anonim spunea...

Ai procedat gresit!F gresit! Urasc genul asta de reactie. si daca e amarat ce? Trebuie sa fure? Sunt platiti din banii nostri si tot p noi ne fura? Oricum imi pare rau pt ce ai patit,dar pe viitor paote sa luam putina atitudine nu ar stica. Pup tinna

Diana (boonDY) spunea...

Cand am vazut postarea ta, eram mai mult decat curioasa sa vad ce s-a intamplat... Am si eu experiente cu Posta Romana. Trebuia sa primesc 2 colete din UK, unul de la ELF si altul continea un ceas cumparat de pe Ebay (nu tocmai ieftin)... Ambele au fost platite in avans. Au ajuns? Bineinteles ca NU! Am reusit macar sa recuperez parte din bani, dar produsele nu le-am vazut nici acum... Mi se pare de rahat ce se intampla. Si mai trist e ca nu avem alternativa... Mai ales cu pachetele din strainatate. Imi pare rau de ce ti s-a intamplat, si eu cred ca ar trebui sa faci reclamatie. Prea multi hoti in tara asta.

fashion doctor spunea...

omg , groaznic! bine ai facut ca l-ai dat de gol , dar trebuia sa mergi mai departe , reclamatie la politie! de aia nu se respecta legile in tara , totul e permis! nu trebuie sa ti fie mila de astfel de oameni! puup

Dana spunea...

Nu cred ca a fost viNa postasului; omul habar n-avea ce e aia o mostra de crema. Si chiar dc stia despre ce este vorba, daca-l interesau asa mult, nu le-ar fi tinut in sertar. Cine stie ce cucoana de pe acolo a fost curioasa sa vada ce e in plicul tau si cand a desfacut si vazut despre ce e vorba, le-a "plasat" in sertar dupa care (probabil) a si uitat de ele... Altfel, nu-mi explic de ce erau toate in acelasi sertar. Mie si vecinii din bloc imi desfac corespondenta (sunt unii care n-au altceva mai bun de facut sau nu pot dormi daca nu stiu ce contine corespondenta mea) ...d'apoi unele pers. de la posta! Oricum, nu trebuie generalizat...sunt oameni si oameni... ca peste tot.

Anonim spunea...

eu cred ca ai vazut prea multe filme! :)) Sincer, cate sanse erau sa fie chiar mostrele tale intr-un sertar la vedere, acesta sa fie deschis?? geeez, ar fi trebuit sa fii vreo zeita pentru ca postasul, fie el si cel mai amarat din lume, sa pastreze tocmai mostrele tale acolo, de parca erau vreo avere :)
Nu lucrez la Posta Romana, dar de fiecare data cand am colaborat cu aceasta am avut parte de servicii prompte si ieftine, iar de situatii atat de urate n-am auzit. Sunt convinsa ca exista, dar povestioara ta pare mult trasa de par!:))

Naen spunea...

In perioada iulie-dec. 2010 mi-au fost trimise 3 colete din UE, nu am primit nici unul dintre ele. Doua erau produse comandate, al treilea un cadou, nu stiu in ce consta fiindca prietena ce l-a expediat a incetat sa-mi mai vorbeasca.

Am expediat unei cliente un colet luni. De-abia vineri a primit avizul.

Cineva scria mai sus de un colet distrus, si explicatia functionarilor "pesemne asa a plecat de la expeditor". Stiu din experienta ca posta nu accepta colete impachetate necorespunzator, deci aceea era o minciuna.
Mi s-a intors un colet neridicat de client: era desfacut, fortat, cu acces la continut. Oameni curiosi?...

Posta Romana sufera transformari perioada asta. Vor fi multe concedieri, frustrare si revolta. Cunoastem modelul romanesc de reactie, "sa moara si capra vecinului".ise 3 colete din UE, nu am primit nici unul dintre ele. Doua erau produse comandate, al treilea un cadou, nu stiu in ce consta fiindca prietena ce l-a expediat a incetat sa-mi mai vorbeasca.

Am expediat unei cliente un colet luni. De-abia vineri a primit avizul.

Cineva scria mai sus de un colet distrus, si explicatia functionarilor "pesemne asa a plecat de la expeditor". Stiu din experienta ca posta nu accepta colete impachetate necorespunzator, deci aceea era o minciuna.
Mi s-a intors un colet neridicat de client: era desfacut, fortat, cu acces la continut. Oameni curiosi?...

Posta Romana sufera transformari perioada asta. Vor fi multe concedieri, frustrare si revolta. Cunoastem modelul romanesc de reactie, "sa moara si capra vecinului".
Ma tem ca situatia se va inrautati. E aberant sa ne bucuram, sa fim surprinsi cand primim coletele asteptate...

Naen spunea...

(imi pare rau pt. comentariul repetat de mai sus, s-a stricat la salvare)etat de mai sus, s-a stricat la salvare)

Ana Popescu spunea...

FOARTE GRESIT AI PROCEDAT!
Trebuia sa faci plangere! Mie mi-au furat cei de la posta cel putin 20 de pachete trimise din UK, cu Royal Mail! Unele din ele si cu valoare de peste 100 de lire! Daca as fi fost in locul tau, si as fi avut ocazia asta IMENSA si RARA pe care ai avut-o tu, n-as fi ezitat, si as fi facut atat taraboi, de s-ar fi auzit si pe la televiziuni. Sa se sperie nesimtitii, ca dupa ce ca se poarta urat cu clientii, mai si fura coletele. Poate si noi am muncit din greu pentru banii aia cu care am cumparat produsele, nu i-am furat.

RUSINE POSTA ROMANA!
Neluand atitudine, or sa-si vada bine merci de furtisagurile lor. Abia astept sa vad pe strada o duduie imbracata in rochiile si bijuteriile furate, o iau de par instant!

morphine spunea...

Eu am comandat de 2 ori de la blogsaleul unei bloggerite,si asteptam avizul..nimic.
La posta:nu stie nimic,dar cauta.Stau vre-un sfert de ora,nu este nimic pe numele meu.
Zice,dar dupa doua zile de la primul aviz ar trebui sa mai primiti un aviz...am asteptat,si NIMIC.
In total 4 avize ar fi trebuit sa primesc,sau macar 2,dar nimic.
Bine ca pachetul s-a intors la expeditor,si asa am picat eu de neserioasa:|
Asta se intampla in orasul unde sunt studenta,oras maricel.
Unde locuiesc parintii,oras micut,inca nu am patit asa ceva,dar chiar acum citisem ceva cu posta romana si pe blogul FLORMAR BRASOV,deci chiar ceva nu functioneaza!

Cat despre experienta ta,WOW!
Noroc chior,asta e clar,dar faptul ca ai bagat labutele in sertar...eu cum sunt in general adormita,nu cred ca as fi avut tupeu..ma rog,daca nu eram super-nervoasa:))
A,si ca nu ai anuntat sefu',nu mi se pare corect,dar postasul ala ar trebui sa te pupe undeva,ca nu si-a pierdut jobul din cauza unor mostre!

Unknown spunea...

Sa stii ca si eu inca astept coletul cu monstrele de la Iwostin...m-ai pus pe ganduri....trebuia sa vina pana acum dar nici urma de el..

eternarebela spunea...

Buna! Ce imi place cel mai este ca ai luat atitudine, ca ti-ai rezolvat problema(nu mai conteaza cum), dar mai ales ca aduci la cunostinta opiniei publice aceasta situatie. Nu trebuie trecuta cu vederea intamplarea. Cred ca e suficient felul cum ai procedat. Faptul ca intamplarea "circula" pe bloguri, ajuta mai mult decat daca acel nene ar fi fost dat afara. Si oricum, asta nu era sigur ca s-ar fi intamplat. Am avut si eu un litigiu cu Posta Romana si te anunt ca in afara de o scrisoare de la Directia Regionala Bucuresti cu niste scuze si niste trimiteri la niste regulamente si instructii, n-am rezolvat nimic. Mi se pare ok cum ai procedat, in acest fel multi dintre noi suntem preveniti ca niste functionari ne pot da teapa! O zi buna iti doresc!

Irene spunea...

si eu am avut neplacerea sa gasesc pachetul desfacut si cu lucruri lipsa din el.oficiul postal 66 (ghencea) procedeaza l fel.desi era un pachet cu alimente,cei de acolo s_au 'limitat' doar la niste dulciuri. sa nu mai spun ca alta data mi_au adus alt pachet la usa care nu imi apartinea. le_am explicat ca nu este al meu si mi_au spus sa_l iau ca poate cunosc pers careia ii era destinat. ce romanie !

Alexandra spunea...

Parerea mea este ca trebuia sa faci plangere, postasul va continua sa faca exact la fel. Ce daca isi pierdea slujba si poate mai avea si copii acasa? De ce nu s-a gandit la toate astea cand a pus mana sa fure? Fiecare om este responsabil pt actiunile sale si nu cred ca mostrele tale erau primul sau ultimul lui furt.

eternarebela spunea...

Poate votam pe blog sa le schimbam numele din Posta Romana in Teapa Romana!! Vad ca sunt multi cei care au luat teapa. Poate facem si-un partid, al celor pagubiti intr-un fel sau altul. Serios vorbind, cred ca fiecare dintre noi a primit macar o scrisoare deschisa, daca nu i s-a furat ceva de prin vreun pachet. Spuneam ca ai facut bine ca ai adus la cunostinta patania, in acest fel avem un raspuns asupra amplorii fenomenului, prin prisma comentariilor de pe blog. O zi buna tuturor!

Thin Lizzy Store spunea...

am patit-o si eu cu un colet de pe asos.com,nu a ajuns nici pana acum,dupa o luna de zile.am facut reclamatie la asos.com si au fost draguti si mi-au trimis prin curier international perechea de pantofi,neplatind nimic.

adizzy spunea...

eu nu am patit inca, poate si pentru ca tot timpul cand comand ceva, comand pe adresa de acasa(de la sat) si acolo postasita sta langa ai mei si cred ca le-ar fi rusine sa faca dinastea, dar sincer nu as comanda la oras, nu am incredere in cei de acolo

dedeea spunea...

Nici eu nu am primit mostrele de la Nuxe :( Mi-ar fi platut tare mult sa le testez.

Asta e acum:(

nico spunea...

ah, nu-mi vine sa cred ca citesc povestea asta in a ta, tocmai acum cand nu inteleg de ce nu-mi ajunge comanda de la threadless :(((((
cei de acolo au pus coletul (in valoare de peste 100 euro) la posta pe 17 iunie si mi-au zis ca cel mai, cel mai tarziu ajunge pe 22 iulie. nu a ajuns nimic in posta si am tot sunat la oficiul postal si nimeni nu gaseste nimic. mi-au zis ca probabil trebuie sa iau in calcul faptul ca am luat o teapa. dar eu sunt sigura ca nu e vina celor de acolo, fiindca sunt super seriosi si am mai comandat la ei, dar nu in infectul asta de Bucuresti, ci in Brasov.
are cineva idee ce mai pot sa fac in conditiile astea?

Anonim spunea...

deci eu ar trebui sa am delcar norocoasa ca am primit mostrele Iwostin si chiar in termen de 3 zile. am amai avut un priemr UD, care si el a ajuns intreg. saptaman trecuta am trimis niste parfumuri de la oriflame, se pare ca o aprte din fetele le-au primit, o parte inca asteapta. nu stiu, posta romana este de o nesimtire.... acum vreo 3 ani imi oprisera alocatia si i-am reclamat la sectia de politie. nu pt bani,ci pt principiu. imi furasera niste banuti cu care ieseam eu la suc in clasa a 10a....este penibil ce se intampla! sa furi niste creme..... ca sa ce, sa te hidratezi cand imparti pensiile!? daca mai ajung si alea!

ela spunea...

nu-mi vine sa cred ce imaginatie bogata ai.e clar ca ai inventat totul. in primul rand in nici un oficiu postal clientii nu pot intra in sala factorilor.ti se pare ca posta romana nu are destule bube daca nu inventezi si tu ceva?

Zuzele spunea...

Ela, ce amuzanta esti!:)))
Eu inteleg ca incerci sa iei apararea colegilor de breasla -cel mai probabil- insa te rog sa stai in banca ta si sa nu mai faci aprecieri aberante!
Nu stiu ce-i ala factor - probabil postas- dar te invit la oficiul 33 de la Casa Presei Libere si sa faci o ancheta! Cu mare drag te insotesc!
Ah, si ca o completare, colega mea de birou a "inventat" si ea saptamana trecuta ca avea de primit un colet cu 4 carti, fix la oficiul 33. Desigur, si ea si-a imaginat ca nu au ajuns si a mers acolo si a facut maaaare scandal. Din pacate, nu a recuperat nici o carte! Dar imaginatia mea a fost mai bogata si la mine s-a rezolvat. La ea nu! :)))

Anonim spunea...

Ma intristez sa vad si sa aud atatea comentarii urate despre POSTA ROMANA. Sunt salariat al acestei Companii de peste 20 de ani, dar nu am intalnit o astfel de situatie! Clienti nemultumiti au mai fost, dar furturi sau lipsuri de colete nu. Iar la faza cu intratul in incinta oficiului.... sunt rezervata. Voi ati auzit de -secretul corespondentei?? Iar in privinta coletelor din UE sau UK, fratilor se fura si in alte tari.

Agneta spunea...

Da, din pacate am trecut si eu prin asta acum cateva zile. Am trimis un pachet cu ciocolata si s-a furat din pachet!!! Adica daca fura mostre de ce ma mir ca fura si ciocolata? Adica suntem in anul 2011,in Uniunea Europeana din 2007 si inca se fura din pachete??? Traim in Africa unde oamenii mor de foame sau ce?Daca trimiteam chiloti oare furau si chilotii? Rusine! Rusine! Rusine!

Orjen spunea...

Da, astia suntem. Asta e poporul in care din pacate traim. M-am convins ca in momentul in care imbecilii de la posta primesc un colet preplatit, 100% il opresc ei si il fac "pierdut", ca doar prostul (adica noi) a platit deja.

Неизвестные Существа spunea...

Posta romana e de c*cat. Cele mai proaste servicii.
Si totusi astazi am fost la oficiul postal 66 ca sa ridic un colet din china. nu au fost probleme din fericire, vamesul nici macar nu a verificat coletul (era mai mult plic) a zis ca e ok si am plecat.
E bine ca ai "ripostat", daca ar face mai multi oameni la fel probabil nu ar mai fi atat de nesimtiti astia...
PS: Coletele ajung tot timpul mai greu in romania.. Nu e atat de simplu pe cat pare, sunt mai multe proceduri. Mie mi-a ajuns intr-o luna si cca 10 zile, din HONG KONG. Asta e, trebuie sa asteptam.
Poate vor veni si vremuri mai bune, cine stie.

resturi_textile spunea...

astept un colet care a fost pus pe 21 februarie 2012, din Bucuresti-sect 3 ,pt Bucuresti-sect 5.nu a venit ,inca;la posta mea am verificat,cica nu e la ei...ce sa fac?unde sa fac reclamatie?la Sediul Central al Postei Romane sau unde?Am intrebat la of postal unde s-a pus coletul,unde l-au expediat si ,cica, asta nu se spune...ce dracu se intampla?exista vreon rezolvare pt situatii de genul asta?care e aia?

Kaiyo Aino spunea...

http://asistentapentruconsumatori.ro/

Anonim spunea...

Azi trebuia sa primesc un ceas prin colet de la o ruda prin posta romana si am primit un ceas de presiune de la tren,au unblat in colet au taiat cu lama scociul si au pus alt scoci peste sa nu se vada,uni angajati chiar fura ca in codru.

Anonim spunea...

da din pacate am pati-o si eu cu mai multe plicuri taiate la colturi pt a vedea ce este inuntru ,dar mai grav este ca ieri trebuia sa primesc un colet de la lora m-am dus la posta foarte entuziasmata si mi se da o cutie foarte mare foarte deteriorata si cu scociul dezlipit , si imi zice postarita ''nu s-a lipit bine scociul eu nu am ce face decat sa iti cantares cutia ''nici nu v-a inchipuiti ce facta am facut mai ales ca se vedea ce eera in cutie, am ajuns cu cutia acasa si gasesc in ea o punga goala si o rochita aruncata in cutie .nu stiu sigur ce trebuia sa fie in cutie pt ca era un cadou . dar banuiesc ca rochita trebuia sa fie in aceea punga iar nu ii vedeam rostul la cutia aia asa mare doar pt o rochita. sunt foarte dezamagita dar nu pot face nimik din pacate pt ca acolo la posta la noi este cuibul familiei;diroginta este sora cu postarita iar o alta postarita este fica dirg. ce pot sa fac?? sunt total dezamagita de posta romana mai bine zis ''hoti romani''

Anonim spunea...

factura catre mine de catre enel si a fost mandata prin posta romana pana azi nu a ajuns a trecut mai bine de 4 zile local trebuie sa ajunga in 1-2 zile este o rusine ca din bani publici platim ceva de care nu avem nevoie monopoluol de stat. am scris la ei nici pana acum nu am primit raspuns oare nesimtirea si furtul de banii publici si corespondenta nu are nici o limita oare ce Dumnezeu au acesti functionari burtosi si puturosi aroganti si inculti sa intamplat la constanta judetul constanta oficiul postal 7 si nu este prima data si nu doar cu factura de la enel ci si cu corespondenta normala si recomandata si chiar si la pachete. Oare nu gasim si noi niste trenuri de animale sa ii expulzam pe faptasi asa cum face UE sau avioane sau autocare in africa acolo de unde le este gena, acolo insa cu arabi sar putea sa le taie mana daca mai fura sau ca in china pe stadion cu un glont in ceafa. Si mai spun ca sunt Ortodoxi cred ca doar pe hartie 99% sunt doar hoti la posta romana

Anonim spunea...

Rusine ..hoți romani !Și eu trebuia să primesc o felicitare din Londra și au trecut deja 2 sapt și nimic !Am întrebat la poștă de care aparțin și mi-au spus ca dacă s-a trimis normal fără confirmare de primire ,nu pot face reclamație !Deci ei pot fura liniștiți !Gunoaie de romani !Oraș Arad ...Se înjosesc pt.niște nimicuri...

Anonim spunea...

Și totusi azi am primit felicitarea cu cele 50£ incluse în ea ,de la fiică mea,după 3 sapt. ! Or fi poștașii din Arad mai corecți totuși ? :)

Cristina spunea...

Dap si am facut reclamatie. Ti se pune sub supraveghere 90 de zile si daca se demonstreaza ca ai dreptate se iau masuri.

http://strumfette.blogspot.ro

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search