vineri, 29 iulie 2011

Care sunt porcii si care oamenii?

sunshine spunea...

Nu m-am putut uita pana la sfarsit:(
Nici nu-mi vine sa cred cat de inumani pot fi acei "oameni"...

Unknown spunea...

OMG :|:|.. nici eu nu am putut sa ma uit pana la final.. nu poate asa ceva.. astia nu pot fi numiti oameni, nici "porci" ca e putin spus :-j..

Andreea Elena spunea...

doamne fereste,deci nu pot sa cred.
iubesc animalele extrem de mult,poate prea mult si sunt mult prea sensibila,dar am rezistat si am vazut tot filmul. am ramas la aceeasi parere:oamenii sunt niste zdrente si la ce furie am,as putea sa stau toata ziua sa-i injur si sa-i blestem.
deci nu pot sa cred cum o tarla de javre de oameni pot sa faca asa ceva. da chiar nu mai exista suflet in nici o bestie de om?
nu are sens sa imi arat nervii aici,pentru ca oamenii nu o sa se schimbe niciodata,din pacate.

fastfashion spunea...

Groaznic:(((( de mica am fost impotriva oamenilor de la tara ce cresc porci ptr a-i taia,respectiv manca;Nu puteam si nici acum nu pot intelege doza lor de inumanitate,atata timp cat atunci cand am crescut 2 puisori ce s-au facut ditamai cocosii ,dupa ce au fost dati,am plans o saptamana,mama ascunzandu-mi soarta lor;Iar porcii sunt unele dintre cele mai DESTEPTE animale;Mult mai destepte decat acele creaturi din filmulet pe care le-as casapi;Unul din considerentele ptr care nu mananc carne de porc este acesta;M-a impresionat pana la lacrimi cruzimea cu care sunt tratate acele animale nevinovate:(((((REVOLTATOR!!!!!

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search