joi, 28 iulie 2011

De ce sa nu mai dati bani cersetorilor



sursa: adevarul.ro
anaioana_ciceoi spunea...

100 pe zi?! asta vine vreo 3000 pe luna :)))) omg, imi dau demisia si ma apuc de cersit

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

eu chiar ma gandeam la un moment dat sa ma apuc de cersit ... e o "meserie" banoasa, nu necesita experienta si vaste cunostinte, nu-ti trebuie scoala ... trebuie sa ai un pic de talent actoricesc, dar asta se invata cu timpul... in cativa ani ai si casa si masina si cont in banca pt zile negre :))

SoSheSays spunea...

1 milion amarat mama...
:)) doamne...

Alexandra A. spunea...

=))))) exact de asta, dand bani cersetorilor, incurajam LENEA. Se mai si plange....cu ce voce spune 100 lei/zi=)) de parca ar fi 2 lei, si trebuie apoi sa mearga 2 ore pe jos pana acasa, si doarme sub un pod. Cam asa suna vocea ei. Altii trebuie sa munceasca de se indoaie pentru banii astia, sau mai putin.Si inca de aici nu plateste taxe, impozit,etc.

Ciresica cu numele de MaMeMiMoMu spunea...

Chestia asta cu cersitul tine mult de zona: cu cat zona este mai centrala cu atat "venitul neimpozitat (de altfel)" este mai mare. Acum vreo 2 ani se facuse un studiu din asta si cica din cersetorie se ajungea si pana la 5000 de lei (50.000 lei vechi). Asa ca nu ma mai mira nimic. De aia nu dau niciodata bani. Si daca este sa le dau mancare am grija sa o uzez (rup painea, desfac punga, etc) si de ce fac asta? pentru ca o pot inapoia si lua banii (chestie patita de a mea muter). asa caaaaaaaaaaaaa mare atentie!

Anonim spunea...

din cersetorie se fac adevarate averi, conturi in banci, apartamente, lux, masini, etc. Asa e cu mancarea, lumea le cumpara mancare, prajituri din cofetarie, etc, iar ei le arunca la tomberon. In urma cu cativa ani am vazut cu ochii mei o baba cersetoare la centrul comercial din Piata Unirii,
aruncand in tomberonul din fata mcdonaltului o sacosa plina cu pachete si cutii de mancare de la restaurantele din zona. Cineva imi povestea in tranvai ca a cumparat prajituri pt un cersetor iar acesta le-a aruncat pe jos. Romanii in general sunt pomanagii, considera ca totul li se cuvine gratis

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search