luni, 4 iulie 2011

Iwostin Aspiria, cel mai bun antiperspirant folosit vreodata

Cunosc norocosi care nu transpira - da, sunt oameni!:)-, nu au avut niciodata bluze albe ingalbenite in zona axilei si nici nu trebuie sa improspateze aceasta zona de cateva ori de zi. Nu este si cazul meu. In zilele caniculare, nu ies din casa fara servetele umede si antipersipant de buzunar pentru ca alerg toata ziua de colo colo si ar fi mai mare rasul sa degaj un miros neplacut. Slava Domnului, sunt incredibil de multi indivizi certati cu sapunul in jurul meu pentru a ingrosa si eu randurile. Nimic nu-i mai neplacut decat o boare cu iz de transpiratie intr-o zi calduroasa de vara. Mai ales in mijloacele de transport in comun.
Chinul meu de a umbla in poseta cu trusa anti-transpiratie pare ca a luat sfarsit in momentul in care am facut cunostinta cu Iwostin Aspiria Triactiv spray uscat. Este, de departe, cel mai bun produs antiperspirant folosit vreodata care, nu numai ca tine departe de mine mirosul de transpiratie, dar nici nu imi irita pielea din zona axilei. Pana acum, fiecare zi era un cosmar pentru ca indiferent ce antiperspirant as fi folosit, la sfarsitul zilei, pielea mi se inrosea si ma manca ingrozitor. La un moment dat aveam rani de la atata scarpinat si trebuia sa aplic in fiecare seara, dupa dus, unguent Nidoflor pentru ca altfel nu puteam nici sa dorm din cauza mancarimii si, implicit, a nervilor pricinuiti de aceasta.
De mai bine de o saptamana folosesc Iwostin Aspiria si sunt fericiiiiiiita!!!!
In primul rand, imi place mirosul. Este unul fresh, insa treptat dispare - veste buna pentru cele care nu vor sa miroasa a mai multe parfumuri-, insa zona axilei este uscata si complet nemirositoare, pana seara tarziu si chiar mai mult. Poti purta cele mai mulate bluze din lume, confectionate din cele mai  transpirabile materiale :) pentru ca nu te vei procopsi cu miros de transpiratie, indiferent daca vei sta la birou sau vei alerga toata ziulica intocmai ca o furnica.
Apoi, m-a bucurat foarte tare faptul ca nu contine alcool si astfel am scapat de mancarimea nesuferita de la subrat.

Iwostin Aspiria are urmatoarele proprietati:
  • Opreşte procesul de înmulţire a bacteriilor care provoacă mirosuri neplăcute.
  • Încetineşte descompunerea bacteriană a lipoproteinelor (prezente în transpiraţia apocrină), care provoacă mirosurile neplăcute.
  • Recomandat pentru orice tip de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă şi alergică. 
Ingrediente:
  • Sarea de aluminiu - limitează eliminarea transpiraţiei.
  • Dry Flo® PC - derivat din amidon de porumb. Are actiune similara cu cea a talcului, absorbind excesul de umiditate din zona axilara.
  • Hydagen® C.A.T.- ncetineste descompunerea bacteriană a lipoproteinelor, prezente în compoziţia transpiraţiei apocrine, cauza mirosurilor neplăcute.
Costa in jur de 16 lei si face parte din categoria dermatocosmetice, are in compozitie apa termala si poate fi cumparat din farmacii. In gama Aspiria mai sunt: Antiperspirant triactiv hidratant si Antiperspirant triactiv cu acţiune prelungită.
Unknown spunea...

cred ca il incerc si eu..

Zuzele spunea...

Chiar te rog, Iela :)

Sense spunea...

Si eu vreau sa il incerc. M-am saturat de produse ineficiente sau care pateaza hainele.

Maya spunea...

imi poti spune te rog daca lasa urme albe pe hainele mai inchise la culoare? Prietenul meu si-a stricat zeci de tricouri din acest motiv :(

Zuzele spunea...

Maya, inca nu am imbracat haine inchise la culoare, dar am purtat gri, albastru sau verde si nu a lasat urme albe. Nici dupa aplicare nu se vede nimic la subrat. Sprayul trebuie agitat bine inainte de pulverizare si nu lasa absolut nici o urma. Daca nu il agiti, se vede un pic de praf alb la subrat si tocmai d-aia trebuie respectate instructiunile:) In rest, protectie maxima, fara urme albe si fara mancarimi:D

Maya spunea...

Suna excelent :) Sunt in cautarea unui antiperspirant bun de ceva timp si nu am gasit nici unul care sa nu lase urme albe.
Multumesc pentru raspuns :*

Anonim spunea...

OMG!!! Thank you, thank you, thank you for the tip! E excelent. In sfarsit ceva care functioneaza. Numai bine!

Anonim spunea...

oare merge si la barbati ?

Zuzele spunea...

Anonim, sigur ca da! Protejeaza f bine si are un parfum discret

Liza spunea...

Nu stiu ce ma faceam daca nu descopeream acest blog...nu vreau sa sune a linguseala sau a exagerare, dar de cand va citesc am gasit o multime de "bunatati" despre care inainte nu stiam. Azi am fost la farmacie sa cumpar cereale si lapte praf pt. piciul meu, si bineinteles, sa ma rasfat si eu. Iwostin aspiria a fost primul lucru pus in cos, Ivahidra+ a urmat apoi (am o piele ciudata, de la genunchi in jos mi se usca foarte tare) si Lactacyd, despre care stiu tot de aici de pe site. Mi-am facut baie, m-am rasfatat cu gel de dus Dove (foarte bun si pretul este excelent), mi-am curatat fata, am aplicat cremele minune Ivatherm si apoi am aplicat Iwostin la axila si Ivahidra+ pe picioare. Sa spun ca nu am transpirat deloc? Eu, care inainte de a folosi minunea asta, eram "uda" la 15 minute dupa dus? Iar Ivahidra...mai bine ma opresc ca or sa zica oamenii ca fac reclama. Fara sa ma laud, am achizitionat 8 produse Ivatherm pana acum, si mai am de luat inca 7 ca sa am "gama proprie" completa. Cred ca am sa fac un blog de lauda, multumire si plecaciuni la adresa Ivatherm si a voastra dragi zuze! :)

Lili spunea...

Buna, tot citind pareri bune despre iwostin, m-am dus la farmacie si am achizitionat unul (spray uscat)....adica cel din poza de mai sus....vreau sa spun ca dupa ce am dat 28 lei (destul de mult) am transpirat ca si cu un antiperspirant banal si mai si mirosea a transpiratie. Off, sunt foarte dezamagita, pt. ca era efectiv ultima speranta sa nu mai transpir....am incercat chiar si mitchum (dama si barbatesc). Am scris aceste randuri ca sa subliniez ca probabil este ok doar pentru persoanele fara probleme mai serioase cu transpiratia.

Zuzele spunea...

@ Lili, imi pare rau :( Eu chiar am probleme cu transpiratia, pe cuvant! Transpir destul de mult si aplic din plin antiperspirant inainte sa ies din casa , spre deosebire de iubitul meu care foloseste pe sfert produs antiperspirant si nu are nici o problema :( Eu nu am avut absolut nici o problema cu Iwostin si tot ceea ce am scris mai sus, este adevarat! Sunt produse care nu isi fac efectul, in cazul meu, nici pana ies din casa, dar Iwostin chiar mi-a placut mult de tot! Imi pare rau ca la tine nu a mers! :(

Anonim spunea...

Eu folosesc antiperspirantul Odaban de cativa ani...un tub ma tine aproape 6 luni si nu il folosesc decat o data pe saptamana.

Anonim spunea...

Cat costa iwostin? Eu ma dau cu ODABAN si sunt foarte multumita de el. Am fost la medic in primavara si de atunci am folosit un flacon pana acuma. am dat 65 de lei dar il foloseam o data pe saptamana sau si mai rar ca nu era cazul. Este foarte bun, as incerca si iwostin ca am auzit ca e bun dar ma intereseaza un pret mai intai. multumesc

Anonim spunea...

eu l-am comandat de la www.odaban.ro acum 5 zile si inca nu am primit nimic. am facut comanda prin posta, stiu ca e craciunul, dar il astept cu nerabdare si sper din tot sufletul sa fie atat de bun pe cat il lauda lumea

Anonim spunea...

Si eu folosesc Odaban, am fost reticenta la inceput dar este cel mai bun....am incercat Maxim roll on si Perspirex si nici nu se compara

Anonim spunea...

Eu folosesc odaban antiperspirant spray si nu mai transpir deloc sau decat foarte putin depinde cat de mult ma dau cu el. In general ma dau de 2 ori pe saptamana dar se intampla sa mai si uit si totusi nu transpir. Eu l-am cumparat de pe www.odaban.ro ca am vazut ca e site-ul oficial nu am incredere in vanzatori de pe mercador si okazii si mi-au spus ca daca nu este eficient imi returneaza banii inapoi. Eu zic sa incercati, nu aveti nimic de pierdut. Cine are probleme cu aceasta boala stie la ce ma refer

Cami spunea...

Foloseste cineva piatra de alaun? Eu am gasit-o pe site-ul Longeviv si nu stiu daca sa o cumpar. Oare o fi originala?

http://www.longeviv.ro/piatra-alaun-feret

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search