marți, 5 iulie 2011

I eat mainly lobster

As vrea eu! :)
Daca tot nu se poate sa manac homari toata ziulica, macar pe unghii sa am aceasta nuanta absolut superba din noua colectie OPI 2011-2012 Touring America. Se numeste "I eat mainly lobster" si este un roz coral care, in lumina puternica sau in soare, straluceste cumva auriu.
Ema, Brasov spunea...

Mmmm... imi place si mie :)

Zuzele spunea...

Homarul sau oja?:))

Ema, Brasov spunea...

oja :))))))
Te-a derutat "mmmmm -ul" ala, nu? :)))

Zuzele spunea...

da:))) Desi, eu fac hmmm si la parfumuri, si la creme, si la farduri! Cateodata - rad si prietenii de mine- spun ca imi vine apa in gura cand miros un parfum care imi place sau un Fudge cu miros de vanilie:))

Ema, Brasov spunea...

:) Chiar imi pare bine ca iti place Fudge. Sa sti totusi ca am primit un comentariu de la o fata care a folosit (asa a scris ea!) produse Fudge si a facut matreata. Acest comentariu mi-a confirmat faptul ca NU exista produsul perfect. Am cheltuit bani pe produse laudate chiar de distribuitor si le-am aruncat apoi (e vorba de o gama de la Goldwell), am intalnit mediocritati la TIGI si Joico si am gasit calitate la altele aproape necunoscute...

Iulia C spunea...

e superba nuanta :X

Unknown spunea...

imi place. si am zis ca ma abtin de acum de la opi :D

Cupcake Splendens spunea...

prima nuanta e superbaaaaa:X

Georgiana spunea...

E foarte frumoasa! Am ochit si eu 2-3 oje in noua colectie, au si un visiniu frumos, si un rozaliu. Pup

iri spunea...

vai cat de fain se vede in soare:x::x:x cum se vede in prima poza, nu ma da pe spate, dar a doua.... 8->

Zuzele spunea...

Iri, cand spui a doua poza te referi la cea cu sticluta? Pentru ca in ultima poza este nuanta The show must go on de la OPI despre care eu am scris ca este on sale :)

Zuzele spunea...

Ema, mie imi place foarte mult gama Goldwell Dualsenses Green si am mai folosit niste produse pentru par vopsit, la fel de bune si ele!
Mi-a placut si ce am folosit de la Joico sau Tigi. Pana acum.
In schimb, i-am facut cadou unei prietene sampon si balsam din gama Joico re:nu Age Defy si este fffff nemultumita. Mi-a spus ca samponul nu face spuma absolut deloc, iar balsamul e frectie la picior de lemn :(

coco spunea...

super nuanta...astept si eu 3 nuante...hmmm..

Adina spunea...

Permite-mi, te rog sa-ti spun ca ai scris gresit in titlul articolului! E "mainly" si nu "mainely". In rest nunata e super! Sper ca nu te-ai suparat ca am indraznit sa-ti atrag atentia...

Zuzele spunea...

Adina, asa e, ai dreptate! Mainly este corect, desi am gasit scris mainely pe unele site-uri. Greseala mea ca am luat copy paste si nu m-am uitat cu atentie. Ms pentru atentionare! Normal ca nu m-am suparat!

anaioana_ciceoi spunea...

Ma uitam pe site la pareri despre OPI si am vazut comentariul Adinei de mai jos. Adina, pe oja e scris mainely..de la Maine, un stat din USA. Colectia face referire la diferite state/orase din USA, asa ca e scris intentionat mainely. Asa apare si pe site-ul oficial OPI. Mai intereseaza-te inainte sa atragi atentia.

Zuzele spunea...

@ Anaioana, chiar ma voi uita pe sticluta:) Uff ...Merci pentru clarificare:*

beatriceblaj2707 spunea...

e nuanta mea preferata de la OPI

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search