duminică, 28 august 2011

Cum vi s-a parut mireasa lui Cristi Borcea?

Mie, personal, mi-a placut asa si asa rochia, dar mi s-a parut extrem de incomoda. Cred ca si ei, ca deabia mergea. Iar albul ala stralucitor!!!!!!  Nu mai zic nimic....Cel putin voalul de cativa metri i-a jucat mari feste, deoarece invitatii din spatele ei in calcau pe el..... In rest, despre nunta, am ramas scarbita: dupa ce de luni de zile ne asasineaza peste tot, la tv, ziare, reviste, cu stiri despre nunta lor, ne-au dat cele mai nesimnificative detalii, acum, brusc, si-au angajat bodyguarzi si nu au lasat presa la nunta lor. Cine stie ce Brad Pitt s-o mai crede si Cristi Borcea?! Eu daca as fi redactor sef la unul din ziarele tabloide, as vorbi si cu ceilalti omologi ai mei de la celelalte ziare si maine nu as publica nici cea mai mica stire despre nunta cuplului Cristi si Alina Borcea.
Voua cum vi s-a parut mireasa lui Cristi Borcea? Nu credeti ca e un pic cam impopotanata? Intreb si eu.....

PS: Dar limuzina cum vi s-a parut? Eu nu am vazut in viata mea o masina mai urata!!!

 
Let's make a diva spunea...

asta vroiam sa zic si eu..mie sincer nu mi a placut rochita..mi s a parut prea impopotonata..iar despre el..costumul ala alb cu paion rosu:))

fashion doctor spunea...

nu imi place,mai ales sarmalutele in cap..

fastfashion spunea...

O rochie mai simpla ar fi avantajat-o mai mult;Este in ton cu opulenta ostentativa cu iz de kitsch a nuntii in ansamblu (un basm de mahala)si a caracterului protagonistilor principali(mire,nas),(circari de tribuna);Culoarea alb neon imi displace total,o putem regasi in rochitele miresicilor de cartier,din zonele rurale (implicit a satelor Ilfovului(Pipera)sau a celor din etnia roma;Desi a creat-o Zuhair Muraid,culoarea a fost aleasa de mireasa,la fel si-a exprimat si dorinta de a avea pene,cristale,dantele;etc;Sume inventate(1 milion de euro:)bodyguarzi si o tona de ingamfare si sfidare!Nici nu ma asteptam la altceva de la oamnei cu o asemenea pregatire;macar au fost inspirati sa apeleze la Camelia Sucu k organizator,;Nu se simt oricum bine la acest bal mascat,tanjesc la niste sarmalute,dansat pe mese pe muzica lautarilor;

ViataAreGust spunea...

Un pic??? Asta a fost si reactia mea,ma asteptam la ceva frumos,finut,discret dar in acelasi timp WOW...dar la atata grandomanie,la ce sa te astepti?
Urat,foarte urat...si d-ra nici nu se compara cu fosta sotie.Mihaela e frumoasa,inteligenta, stilata,o adevarata doamna..nu stiu ce e in capul lui Borcea...

Zuzele spunea...

Diva: El s-a imbracat ca de obicei :))
Modniza: Nici mie nu-mi plac sarmalele
Fastfashion: foarte bine punctat! Diseara o sa cante Adrian Copilu Minune la nunta :))

iri spunea...

arata ca o orhidee umana:)) bleah

Yanna spunea...

eu daca aveam banii ei imi lua o rochie de la elie saab de stateau invitatii in cap :)) bunul gust nu se cumpara din pacate. Zici ca e nunta de tigani serios vorbind. Cel putin daca te uiti la miri dupa cum sunt imbracati observi cu usurinta toate caractersticile specifice...so me no like no no no! :))

claudia spunea...

Ea a aratat fix si exact ca o varza, spre deosebire de rochia relativ draguta de la cununie. Dar..la ce sa te astepti de la o fata care se marita cu cineva gen Borcea, dupa ce el omu' a divortat de nevasta-sa cu mare "prietenie" ?!
Stiu, sunt o bestie si nu inteleg dragostea, da' sa fiu a naiba daca asta e dragoste si nu dragoste de bani...din pacate bunul gust nu se cumpara, nu e singura care ar avea nevoie de o doza zdravana.
Iar asta cu Adi minune e incununarea perfecta si demonstreaza exact ce ziceam si eu :D!

anaioana_ciceoi spunea...

mie nu imi place rochia..arata ca o bezea umblatoare.

Daniela spunea...

eu nu-mi dadeam seama unde era fata miresei ... ca nu prea se vedea. la un moment dat s-au vazut niste maini iesint din tona de tul si voal de pe ea. Pacat de banii pe care i-au dat pe hainele alea. Mire in costum alb....doar la romi am vazut asa ceva...un mire respectabil poarta intotdeauna frac de culoare inchisa.

Anonim spunea...

Imi place buchetul de flori..atat.

Matzzza`s profile spunea...

La cate fite are saracuta pe capusorul sau ,cum s anu maiincapa si intr-o astfel de rochie de pitipoanca?!


Exact! Cine se mai crede si Cristi asta?!


Ne-a lasat rece pana acum aparand la T.V. si diverse reviste ca se insoara,nu stiu ce,si acum?!



Limuzina?!
Doamne,cea mai urata masina E-V-E-R!!!!!








Ii detest,iar nasu` e ca vorba aia: cine se aseamana se aduna;)

ankka spunea...

Mie imi plac rochiile f simple dar a ei mi-a placut, e o rochie pt silueta ei.Voalul nu e ok , parul trebuia lasat natural ( sunt prea multe BUCLE pe rochie, pe cap si in buchet ...too much. Rochia e distrusa de ansamblu, nu mai stii la ce sa te uiti.Borcea e pe stadion, in culorile clubului...vai si amar.

Lela spunea...

ca un pom de craciun!!!!o nunta de mahala pe principiu "decat sa lipseasca mai bine sa fie in plus".
mireasa frumoasa ca trei magari la un loc, si ginerica....cu aprul geluit, costum alb (ewwww) si aer de bou implinit si fericit!!!!cred ca au ras si pietrele de ei....

Raluca Octavia spunea...

De mica, mi-a placut sa admir rochiile de mireasa! Aici, nu am putut sta mai mult de 1 min. in fata televizorului. PAna si sotul a replicat - Ce e si cu pe..la asta!
In schimb, mi-a placut mult de sotia lui Gigi Becali - emana multa gratie si feminitate la fiecare aparitie. Si se imbraca si simplu si elegant!

Irene spunea...

Bucle multe,bentita cu pietre,voal lung,dantela,rochie decupata .. nici nush unde sa ma uit mai intai.eu una as fi ales cv simplu si romantic ca vera wang,pnina tornai.iar stilul anilor 50 nu este pentru oricine.este destul de tanara.

An spunea...

Mie nu mi-a placut deloc . De la rochie pana la decoratiunile floarele mi s-a parut o demonstratie de opulenta . hai sa aratam cati bani avem noi , si ce putini bani aveti voi . Eu cred ca Alina , desi e de 8 ani cu el , ii vrea doar banii . Adica , ea a aranjat totul din cate am inteles. Deci a vrut sa iasa in evidenta ca ce..? ca a despartit o familie ...
Oricum ,nu mi-a placut . S-a incercat ceva si era sa se dea in kitch.

Anca Buzea spunea...

Eu tot nu inteleg cine e Borcea (stiu ca are o legatura cu fotbalul si atat) dar sunt sigura ca e numai si numai vina mea pt ca nu deschid televizorul, nu citesc tabloide si imi place sa merg la teatru. :* mireasa, saracuta, e cam debusolata, n-a stiut unde sa se opreasca cu aranjatul.

Anonim spunea...

NU mi-a placut sub nicio forma.Rochia ei a fost opulenta si kitchoasa,de un prost gust inimaginabil.Degeaba sustine ca a dat 20.000 de euro pe ea,pare o rochie tiganeasca si exagerat de impopotonata.Machiajul a fost prea strident iar tortul de 2 m a fost iarasi,roz si kitchos.
Ma uitam la ea si ma gandeam la nunta lui Megan fox.Cu parul proaspat spalat,nemachiata,o rochie simpla si un colier de orhidei la gat,cu picioarele in nisip fin si cu valurile marii in spate.Divin!

Corina B. spunea...

Parca era o sorcova. :))

Diana spunea...

Mi-au placut buchetul si rochia, insa la buchet as fi introdus si putina culoare, prea mult alb totusi...
Voalul mi s-a parut prea voluminos, insa ceea ce cred ca a dezavantajat-o, a fost coafura. Are trasaturi frumoase, putea sa aleaga alta coafura... pate daca prindea parul intr-un coc sau poate daca buclele erau mai lejere si altfel aranjate, i-ar fi stat altfel.

Eh, dar prea putin conteaza parerea noastra. A fost nunta lor, iar daca lor le-a placut astfel si s-au simtit excelent, asta conteaza cu adevarat!

zuza G spunea...

Anonim, jur ca la Megan Fox m-am gandit si eu cand am vazut-o pe sorcovita noastra :) Chiar i-am aratat concubinului pe net poze de la nunta lui Megan si de aceeasi parere era si el. Ma si gandeam, daca ai o avere de 100 si ceva de milioane de euro si ai 1 mil de euro de investit intr-o nunta, de ce dracului sa o faci la Otopeni?????? De ce sa nu-ti iei neamurile ca tot ai bani sa le platesti transport, cazare si toale de fitze si sa-i duci in Caraibe sau macar in Grecia sau macar la 2 Mai si sa faci o nunta cu stil, romantica, de bun gust?
Si tot singura mi-am dat si raspunsul: in Caraibe nu existau elicoptere care sa te filmeze cand bei sampanie si nici ziare care sa te umfle in pene si sa-ti alimenteze orgoliul..
Cat despre mireasa, Badea a comparat-o cu Coana Chirita si bine a facut... Parea ca vrea sa arate ca s-a ajuns si a bifat tot ce trebuia: rochie pompoasa, foarte scumpa, de designer, insa, vorba lui Bote : asta nu inseamna ca iti vine si bine, bijuterii scumpe, coafura complicata, coronita stralucitoare, gene false.. tot tacamul.
Mirele, cocalarul suprem, cum spunea tot Badea, a ales costum alb si papion rosu. Penibil!!! Bote spunea ca a fost mult prea mult alb, nunta parea o reclama la detergenti.
Manelisti la nunta, orhidee, ca doar sunt flori scumpe si ei trebuiau sa arate ca au bani..
In fine, kitch si multa prosteala!

cara's beauty toys spunea...

Stiu ca poate sunt cam dura dar parerea mea e ca aici e si vina CNA-ului ca lasa aproape toate televiziunile sa promoveze prostia si curvasaria. Nu mi se pare normal ca nunta unui barbat aflat in plina criza la 40 ani si a unei "manechine" profesioniste sa aiba parte de atata promovare iar evenimentele cu adevarat importante pentru societate nici sa nu fie mentionate. De exemplu, exact pe 29 a inceput http://metropotam.ro/evenimente/Festivalul-de-Teatru-Independent-Undercloud-event5362554952/... si ne mai miram de ce BAC-ul abia mai are o promovabilitate de 40%...

Gya spunea...

Niste bani aruncati pe o nunta fara rost...

Felicia spunea...

Omul ar voie sa-si faca nunta asa cum vrea, dar in particular. Nu inteleg de ce treebuie sa vad eu acest film horror. Borcea dupa ce divortezi de aiurita asta, te rog, fa nunta la tine acasa, nu sa stie toata tara, iar eu sa raman ingrozita de spectacolul asta de cacat.
Sigur, acum o sa spui ca "vai de ce n-ai schimbat programul" etc. etc. . Cum sa schimb, cand astia erau pe toate posturile? Ma mir cum n-au fost pe cartoon si pe Animal planet....

Anonim spunea...

parca =i mireasa moarta :)) pe bune,cand auzeam sau citeam undeva de mireasa moarta,exact asa mi-o imaginam.
si-a pus singura genele false?chiar si de la departare se vad cat sunt de false si de prost puse!
cat despre mersul "domnului" borcea....parca ar pasi pe stadion mancand seminte ,nici un pic de gratie sau tact.incredibil ce spectacol hidos

Anca spunea...

Apoi trebuiau sa fie si pe cartoon ca zici ca-s din desene animate. Sau la fel de bine pe Animal Planet: o maimuta si-o girafa imbracate ca la circ.

Ciresica cu numele de MaMeMiMoMu spunea...

Cea mai penibila faza mi s-a parut cea in care mireasa a iesit la balcon...mare vedeta deh!
Din punctul meu de vedere nuntile opulente sunt de o scarbosenie de nedescris.
Rochia o facea sa para ca un brad de craciun alb.
Ce sa le ceri? Atata ii duce mintea atata fac. Degeaba comentam noi, duduia a fost o printesa la nunta ei si cam atat

andreutza spunea...

Mireasa : pom de craciun numa ca pomu isi are frumusetea lui........... dar eaa scuze penibila la fel ca si el de altfel.Personajele de genul acesta vor sa iasa in evidenta intr-un stil de tot rasul

Luiza spunea...

Desi este cam "expirat" acum subiectul, vreau sa`mi dau si eu cu parerea.
Noua sotie a lu borcea, mirea sau nemireasa, e urata, in sensul de urata rau.
In prima faza, cand am vazut botul masinii de la departare credeam ca e ceva de epoca... dar stiu ei ce e aia epoca la sclipiciul de pe hainele lor?

Anette spunea...

Kitsch . Prea multa opulenta .

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search