vineri, 30 septembrie 2011

4 parfumuri speciale

As vrea sa va prezint 4 parfumuri speciale, cu povesti frumoase in spate si cu o istorie fascinanta, parfumuri de nisa, total diferite de cele cu productie in masa. Diferenta dintre aceste arome si cele din parfumeriile comune este, daca vreti, ca diferenta dintre hainele de mall si cele semnate de un designer celebru. Aceste arome rare se gasesc in Bucuresti numai in parfumeriile Beautik Haute Parfumerie,  cu sedii AICI.
Merita sa faceti o vizita la unul dintre sediile Beautik, fie si doar pentru a cunoaste aceste creatii minunate. Poate va veti indragosti atat de tare de un parfum, incat veti pleca acasa cu el si nu veti mai folosi altceva vreodata! Sunt divine, credeti-ma! :)


  • Rance Helene -(1795)  Helene a fost cadoul lui Albine de Vassal pentru partenerul ei Napoleon Bonaparte. Exilat pe insula Sfanta Elena, el a fost acompaniat de dragostea lui, Albine, care a dat nastere unui copil pe nume Helene. Cele doua au fost raza de soare pentru perioada agitata a ultimei parti a vietii lui Napoleon Bonaparte. Inspirat de aceasta, Jean Rance, fiul lui Francois, a creat un parfum dedicat Helenei. Un fervent admirator al lui Napoleon, acesta a creat un parfum care exprima o dragoste sublima si o tandrete enorma. Acest parfum extrem de feminin este o oda a dragostei romatice si a jovialitatii tineretii. Notele proaspete si delicate de lacramioare si narcisa si cele ale frunzelor de violeta se imbina cu cele de trandafir si fructul pasiunii, creand un parfum delicat si armonios, cu tonuri senzuale.(100 ml- 469 lei)
    Note de varf: narcisa, lacramioara, ylang-ylang, frunze de violeta
    Note de mijloc: angelica, papaya, mandarina, iasomie, trandafir, fructul pasiunii
    Note de baza: lemn de santal, iris, mosc, vanilie, lemn de trandafir
  •  

  •  Lubin Gin Fizz - (preferatul meu) - In 1955, o noua stea captiveaza atentia multimii, prin aparitia ei in filmele lui Alfred Hitchcock si ale lui John Ford, jucand alaturi de James Stewart si Cary Grant, ea reusea sa reprezinte elita elegantei americane: Grace Patricia Kelly, cea care a devenit ulterior Printesa Grace de Monaco. In onoarea frumusetii ei extraordinare, Henri Giboulet a creat un parfum pentru Casa Lubin, care a marcat urmatorii zece ani; un parfum foarte chic, stralucitor si proaspat, ce evoca  un cocktail in voga in acel an, in toate barurile elegante din Paris, Gin Fizz.(50 ml- 409 lei)
Nota de varf: bergamota si lamaie de Sicilia, mandarina de Messina, fructe de ienupar; 
Nota de mijloc: iris si galbanum, buchet de portocal, absolute de trandafir si iasomie turceasca; 
Nota de baza: nufar, benzoina, iris de Florenta si vetiver,licheni de stejar si mosc alb;


  • Muguet de Bonheur by Caron - Parfum floral si delicat care celebreaza sosirea primaverii…  Suava si romantica, floarea de margaritar a inspirat forma flaconului, gratioasa si arcuita. Muguet du Bonheur este un parfum rar, care se ofera ca o urare de fericire si simbol al iubirii. Caron released Muguet du Bonheur in 1952 to honor the traditional French practice of presenting sprigs or bouquets of muguet (lily of the valley) as a good luck token on May Day. (30 ml- 370 lei)
    Nota de varf: lacramioare, bergamote, neroli
    Nora de mijloc: lacramioare, iasomie, trandafir
    Nota de baza: mosc, lemn de santal, heliptrop



  • Fleur de Rocaille by Caron- Parfumurile Caron, create in 1903 de Ernest Daltroff, sunt una din casele de referinta din istoria parfumurilor iar creatiile lor au marcat secolul XX. Un parfum ce evoca dualitatea si contrastul intre dulceata, prospetimea si delicatetea florii, comparativ cu duritatea stancii pe care ea creste. Un parfum floral, ca un brat de flori proaspete, usor de purtat, ce lasa in urma efluvii de flori de primavara...Un parfum lejer, care se armonizeaza usor cu toate anotimpurile anului, regasindu-se in toate, ca o constanta a feminitatii celei care il foloseste. (50 ml- 420 lei) Nota de varf: gardenia, violeta
    Nota de mijloc: lacramioare, trandafir, iasomie, iris, ylang-ylang, lilia, mimosa
     
    Nota de baza: cedru, lemn de santal, ambra
     



      
Federova spunea...

Arata foarte bine parfumurile si au povesti chiar dragute in spate. Nu am intrat niciodata intr-un Beautik si nici nu-mi amintesc sa fi vazut unul...sau m-or fi speriat preturile de nu-mi amintesc?! ;))

Corina spunea...

Fleur de Rocaille e din filmul cu Al Pacino, Parfum de femeie :-) Dupa ce danseaza el cu fata aia frumoasa, ii ghiceste parfumul si ii spune ca s-a dat cu Fleur de Rocaille. Nu stiu daca iti amintesti, dar mie mi-a ramas in minte chestia asta :-)

Zuzele spunea...

@ Federova, au butic in Baneasa Mall si in Dorobanti, chiar acolo la piata. Gasesti adresele cu exactitate daca dai click pe linkul ala pus de mine. Sunt foarte dragute fetele care lucreaza acolo, total diferite de individele de la Sephora, iti pot arata orice parfum doresti si in plus, chiar, iti spun istoria lor, ingrediente, tot ce vrei. Nu te obliga nimeni sa cumperi si nici nu te injura daca nu faci asta :) Chiar te rog sa intri intr-un Beautik, te vei minuna de cate frumuseturi sunt acolo:)

Zuzele spunea...

@ Corinas, nu-mi mai amintesc:) Este divin parfumul, cu siguranta ti-ar placea chiar si tie:)

Invizibilul spunea...

Stiu ce vor fetele:forme de vis!!!!
Am scris azi pe tema asta ! Pupppp !

Felicia spunea...

La Beautik parfum Caresse Fragonard 100 euro,la Paris 40 euro,sau comanda on line 40 euro+20 euro transportul.
Pacat ca au preturi atat de mari

Anonim spunea...

si eu sper sa apara in vreun magazin online cum e aoro.ro la preturi mai bune. asa poate as reusi sa mi le cumpar si eu...

Adela spunea...

exact asta vor femeiele, un parfum bun, frumos de calitate.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search