joi, 29 septembrie 2011

Aspasia, leacul minune pentru caderea parului

Cred ca au trecut 2 saptamani de cand iau cate o pastiluta Aspasia in fiecare zi si sunt extrem de fericita ca am crezut-o pe cuvant pe farmacista care mi-a recomandat aceste suplimente impotriva caderii parului. Cum am incercat tot ce se putea incerca, mi-am spus ca n-am nimic de pierdut daca dau 20 lei pe o cutie cu 40 de pastilute + un aparat de masaj capilar cadou.
Parul meu cadea in cantitati impresionante si eram la un pas de depresie, iar al meu concubin, de o criza de nervi pentru ca parul meu era peste tot. 
De fiecare data cand il spalam, blocam scurgerea dusului, iar cand il uscam, trebuia sa dau cu aspiratorul neaparat pentru ca era plin de par pe covor. Nu mai aveam somn noaptea la gandul ca voi cheli in scurt timp. Chiar ma gandeam cum de mai am par in cap la cat de mult imi cade in fiecare zi.
Vazusem reclame pentru Aspasia, dar nu am crezut o iota din mesajul transmis pana cand nu au trecut cateva zile de cand luam pastilele si am vazut ca s-a diminuat considerabil cantitatea de par cazuta la spalare, uscare, pieptanare. 
Dupa o saptamana deja numarat pe degetele de la o mana firele de par din dus, la uscare cadeau asa, de bun simt, cateva fire, iar perna mea nu avea nici macar un fir, indiferent cat de zbuciumat as fi avut somnul:)
Voi urma tratamentul pana la terminarea cutiei si voi intreba la Plafar daca este permis sa incep alta pentru ca n-as vrea sa-mi mai lipseasca niciodata din casa pastilutele acestea verzi cu miros de mancare pentru catei:))
PS: nu, Aspasia nu creste pofta de mancare!
Iata si cateva date tehnice:
Detalii in continuare!


Aspasia este un supliment alimentar care ajuta la regenerarea parului, întărirea unghiilor si menținerea sanatatii pielii, prin actiunea data de compozitia sa complexa. Aspasia supliment alimentar contine L-metionina, un aminoacid necesar in sinteza proteica. L-metionina este un ingredient structural al parului si trebuie să fie suplimentat prin alimentatie. Actiunea suplimentului este sustinuta de acidul para-aminobenzoic (PABA), care nu numai că reduce imbatranirea prematura, dar corecteaza si deficientele de colorare ale parului si pielii.

Zincul, prin implicarea sa în multe procese enzimatice și hormonale, are un rol important in regenerarea tisulara, ajutand la pastrarea integritătii tegumentelor si mucoaselor.

Extractul de urzica si extractul de coada-calului sunt surse bogate de minerale (siliciu, calciu, potasiu) si vitamine importante pentru formarea structurii parului si unghiilor, asigurand sanatatea epidermei.



     style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
     data-ad-client="ca-pub-4096016691578442"
     data-ad-slot="5045554457">


Compozitie:
Sorbitol, celuloza microcristalina, acid L-ascorbic, extract de Coada calului (Equisetum arvense), sulfat de zinc, extract de urzica – partea aeriana (Urtica dioica herb.), acid para-aminobenzoic, L-metionina, D-pantotenat de calciu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu, clorhidrat de piridoxina, riboflavina, mononitrat de tiamina, retinil palmitat, D-biotina, hidroxipropilmetilceluloza, talc, ulei de nuca de cocos fract., coloranti: E171, E172, E104, E133.
1 comprimat filmat de 550 mg conține:
IngredientCantitate/%DZR*
Vitamina C60 mg (75 %)
Acid pantotenic6 mg (100%)
Vitamina B62 mg (143%)
Vitamina B21,6 mg (114%)
Vitamina B11,4 mg (127%)
Vitamina A800 μg RE** (100%)
Biotina150 μg (300%)
Zinc7,5 mg (75%)
Extract de Equisetum arvense50 mg
Extract de Urzica herb.20 mg
PABA20 mg
L-metionina10 mg
diafana spunea...

nush ....chestia cu E-urile de la sfarsit...trebuie sa-l intreb pe Mr.Google daca au strange effects :)...poate-o iau pe aratura:))...nu ca vremurile nu mi-ar permite...dimpotriva:)
THX pentru sfaturi ...si mie imi cade parul, as putea tricota ceva pentru vremuri grele din tot ce cade:)...si asa gazul e scump.
O seara faina tuturor!

Mădă spunea...

mie sincer ,postarea aceasta mi se pare a fi o reclama :-?? e totul prea frumos,si limbajul tau e prea dulce

Miuri spunea...

o sa-l incerc si eu, ca vorba ta.. ce am de pierdut? Ma regasesc perfect in tot ce-ai descris la inceputul postarii..

Adelina Eneșca spunea...

Nu am auzit pana acum de Aspasia dar voi intreba si eu la Plafar de acest medicament pt par. Nu imi cade parul prea mult dar totusi mi se pare mai mult decat e normal sa cada. Voi incerca si eu! :*

Zuzele spunea...

@ Mada, si cum ai vrea sa vorbesc despre un produs care mi-a facut un mare bine? sa scriu ca este nasol? Normal ca ii fac reclama pozitiva pentru ca si alte persoane care se confrunta cu probleme, sa-l incerce! Si daca te intrebi cumva daca l-am primit gratuit si d-aia scriu "de bine", ei bine, nu! L-am cumparat din plafar si sunt foarte fericita ca am facut-o!

@Adelina, pe cutie nu scrie ca este impotriva caderii parului, ci pentru regenerare, etc. Insa, farmacista mi l-a recomandat atunci cand am cerut ceva pentru stoparea pierderii exagerate a parului! Multa bafta!

Zuzele spunea...

@ Diafana, chiar te rog sa incerci daca ai probleme! Nu stiu care-i treaba cu E-urile..poate fi vorba de vreun colorant, ceva, pentru ca pastilutele sunt verzi si ma gandesc ca poate fi asta... Sper sa nu faca rau! Bine stiu ca face, insa!:)

Zuzele spunea...

@ Miuri, multa bafta, draguto! sa-ti fie de leac!:P

Catallina spunea...

Si eu am incercat tot felul de tratamente si...Acum ma dau cu fiole de la Bes - Bulbuton. Fac de mai bine de doua luni tratamentul si incep sa se vada rezultate, dar cred k daca as renunta la fiole, parul ar incepe iar sa cada. Ma tenteau si pe mine pastilele acestea, acum ca am citit ca tie ti-au facut bine...probabil ca le voi incerca. Multumim!

blueroses spunea...

Si eu sunt intr-o situatie asemanatoare, ma bucur ca am aflat de postul tau pentru ca eram in cautarea unui miracol. Deci Plafar ...
Bafta cu tratamentul si multa sanatate!

Zuzele spunea...

Multa sanatate si voua, fetelor si sper sa se vada si la voi rezultatele folosirii Aspasia! pupici

Unknown spunea...

Wow! Mersi de pont. Chiar am ajuns si eu la disperare din cauza caderii parului. M-am tuns si baieteste, si degeaba. Tare as vrea sa-mi priasca si mie Aspasia asta. Offff. Pup!

OanaB spunea...

Va recomand cu cea mai mare incredere Crema de par de la Vivanatura. Este cu petrol, dar dupa sampon nu mai miroase parul deloc.
Un tub imi ajunge cam 2 luni jumate, aplic numai la radacina, iar timpul de actiune este 45 min.
Eu sunt super multumita avnd in vedre ca am primit complimente de la coafeza(nu-i venea sa credaca cat mi se indesise parul).
Tubul costa intre 20 -25 lei depinde de unde il luati!

Zuzele spunea...

@ OanaB, stiu crema! Am folosit-o si eu vreo luna, acum doi ani. Da, este buna, insa rezultatele au fost trecatoare si cred ca este necesar sa intervenim si din interior, nu doar din exterior. Acum ca mi-ai amintit, cred ca o sa-mi mai cumpar si eu o data crema de par si o voi folosi in paralel cu Aspasia. Sa vedem ce iese:) Ms

OanaB spunea...

Mersi de informatie. Eu acum 3 luni am inceput sa o folosesc. Chiar sunt curioasa sa vad ce se intampla cand nu o mai folosesc.
Ai dreptate ca trebuie actionat si din interior!

coco spunea...

interesant ...asta cu caderea parului , sigur stresul este de vina , o sa incerc si eu...

Anonim spunea...

E171 = dioxid de titan
E172 = oxizi de fier
E104 = Galben de chinolina
E 133 = Albastru Btilliant

pacat ca are asa multe E-uri, in rest suna ok compozitia.

The Girly Avenue spunea...

Si eu sunt innebunita de 1 luna imi cade parul prea mult. O sa incerc si Aspasia. Foarte utila postarea. Multumim !

Zuzele spunea...

@ Simonica, pai tot ce avem in baie sau in frigider e plin de E-uri si de parabeni:( Din pacate asta e lumea in care traim.. Insa, pe langa acele posibile probleme, are si beneficii foarte mari. Chiar o sa-l intreb pe dr. Menci care-i treaba cu E-urile acelea, daca sunt periculoase sau nu:)

@ Ale, n-ai nimic de pierdut daca incerci si Aspasia:) Multa sanatate si sa iti mearga bine tratamentul cu Aspasia :*

Anonim spunea...

si mie imi cade foarte mult par cam de 2 luni si m-am hotarat sa fac ceva asa ca mi-am cumparat aspasia.astazi am luat prima pastila si deabia astept sa isi faca efectul.am citit pe un blog ca unor fete le-au cazut mai mult par dupa ce au folosit aspasia.are oare efecte secundare?

Anonim spunea...

buna seara! eu am 15 ani si imi cade exagerat de mult par dupa ce ca este si foarte rar.in ultimu timp cand il prind mi se vede loc libber fara par .chiar nu stiu ce sa ma fac....ma gandesc ca sunt prea tanara sa raman fara par in cap...insa o sa incerc si eu aceste patile dar sincer mi-e frica sa nu imi cada mai rau dupa ce nu o sa l-e mai iau...chiar nu stiu ce sa ma mai fac cade intr-un hal ne hal...am facut tot felul de tratamente dar degeaba am un par foarte sensibil....ajutati-m acu un sfat daca puteti....Va rog!!!

Zuzele spunea...

@ Anonim, iti inteleg disperarea pentru ca si eu am trecut prin asta! Dar acum sunt bine:) In postarea aceasta scriam cat de mult imi place Aspasia, insa nu stiu daca ai vazut, dupa ceva timp am facut un update si am scris ca efectul a fost unul temporar. Doar prima cutie de Aspasia a dat rezultate pentru ca incepand cu a doua, parul a inceput din nou sa cada:( Insa, iti recomand din suflet pastilele Perfectil. Se gasesc la farmacie, sunt pentru piele, par si unghii si costa ceva mai mult decat Aspasia, dublu chiar. Eu am dat 45 de lei parca, de la Help Net. Mi le-a recomandat si mie mai multa lume si eu, la randul meu le recomand pentru ca sunt fenomenale. Cutia contine 30 de pastile si se ia una pe zi. Aproape ca am terminat cutia si sunt extrem de fericita pentru ca in timpul zilei cand imi trec pana prin par abia daca mai cad un fir, doua de par :) Iar atunci cand ma spal pe cap, abia daca numar 20 de fire. Medicul mi-a spus ca 100 de fire este normal sa cada pe zi, insa la mine nu cad acum nici jumatate:) Sunt foarte fericita si sper sa-mi urmezi sfatul!
Eu sunt zuza G, iar zuza O a mers la medic,pentru ac problema si i-a fost recomandat un spray pentru regenerarea parului care se gaseste tot la farmacie. Se numeste Hair Grow si costa in jur de 20 de lei parca. Se da la radacina parului o data pe zi. Eu inca nu l-am incercat, insa zuza O este foarte multumita de el! Asa ca, poti incerca pastilele Perfectil ca sa stopeze caderea si sprayul Hair Grow pentru a-l regenera si indesi ! Te pup si multa bafta iti doresc! Sa revii cu un mesaj daca incerci tratamentul propus de mine si daca esti multumita! :)

Robi spunea...

Este bun penru barbati? Ca as incerca si eu...

Anonim spunea...

Am folosit si eu Aspasia . Este un produs bun , chiar nu -mi mai cade parul si mi s-au intarit si unghiile . E-urile continute sunt coloranti si nu sunt cancerigene.Eu sunt multumita.

Anonim spunea...

Din suflet va zic fetelor SI STIU ce zic ! NU LUATI PASTILE PT.STIMULARE /PARULU! DA IS CATEVA BUNE DAR STIMULEAZA PE TOT CORPUL SI VA TREZITI PESTE UN AN SAU JUMATATE CU PAR PE FATAL , MUSTATA,AUREOLE SAU LINIA ALBA ! FILOSITI SOLUTII, FIOLEE, DIRECT LA RADACINA SI ORICE SE TINEE MINIMUM 3ORE PE PAR/RADACINI +FACETIOUS SI MASTI ACASA BABESTI SI IMBUNATATITE CU TOT FELUL DE FRUCTE SI OUA SI ULEIURI , EXTRACTED NATURALE DE 2 ORI PE SAPT SI ORICE TRATAMENT SE FACE 6LUNI. IN PRINCIPIU!

Anonim spunea...

Fetelor, eu in patru luni practic am ramas fara par!!!!!! Este ceva de groaza. Acuma nu mai ajuta nimic . Va recomand Medic Treholog. Bafta

Anonim spunea...

Se numeste medic. Triholog.

Anonim spunea...

Eu am auzit de medic triholog. Si miine sunt programata.

Anonim spunea...

eu am o singura parere,le-am incercat aceste pastile chiar 2 luni si nu au dat nici un rezultat,mai rau imi cade parul.eu zic sa nu mai cumparati pastile si alte prostii ca nu trece cu nimic.am incercat toate tratamentele posibile.daca asa vrea el sa cada cade,nu poti sa impiedici asa ceva.nici un doctor nu te face bine.

Iulia spunea...

Buna...am citit si eu comentariile voastre pentru ca folosesc si eu Aspasia...parul meu cade in continuare..mai am 10 zile si termin tratamentul ..unghiile mi sa-u intarit...dar la par nu mi-a facut nimik..eu ma vopsesc blonda si cred ca decolorarile pe care le fac mereu mi-au ars parul ..faza este ca mam umplut si de niste cosulete pe tot corpul..am fost la plafar si mi-au zis ca e normal pt ca Aspasia are si rol de eliminarea toxinelor din corp ...si mi-au recomandat si niste pastile de urzica....fac tratamentul in continuare sa-l termin ....eu zic ca .conteaza si ce faaci cu parul ..la cat timp il vopsesti...si cu ce il ingrijesti !!!

Mariana spunea...

Eu folosesc Aspasia 40+ de trei săptămâni. Sunt foarte mulţumită. Nu-mi vine să cred că nu se mai înfundă scurgerea de la cadă după duş.La pieptănat nu mai cade niciun fir de păr(!!!!!), iar la baie cam 10% din ce îmi cădea înainte de tratament. Asociez vitaminele cu un şampon, pe care îl aplic de două ori pe săptămână.Aştept să văd dacă se regenerează părul. Nu m-am îngrăşat, nu mi-a crescut pofta de mâncare, dar dorm mult mai bine ca înainte.

Anonim spunea...

Cu parere de rau folosesc Aspasia de o luna si nu vad nici un fel de efect pozitiv..nu stiu ce ar trebui sa incerc dar imi cade parul excesiv ..acum am terminat cutia de Aspasia si sunt dezamagita desi mamei mele i-a prins bine mie nu..daca stie cineva si alte medicamente va rog sa imi scrieti...multumesc


Anonim spunea...

fetelor eu iau aspasia de 30 d zile....si decand am inceput sa le iau nu ma mai opresc din mancat....5kg m.am ingrasat....aveti grija iar ca si rezultate...mai astept..poate e cu efect intarziat

Anonim spunea...

vorbim de:
- caderi normale de par: cca 50 de fire pe zi, mai ales dimineata (nu trebuie facut nimic
- caderi periodice de par, primavara, toamna, in numar mai mare de fire (tratabile cu leacuri de la bunica sau produse din magazine)
- alopecie...nu prea mai ai multe arme la indemana

succes

Anonim spunea...

aspasia sunt cele mai bune pastile pentru par. Am 3 luni de cand iau iar rezultatele sunt extraordinare. Par mai puternic, mai rezistent, nu mai cade , creste mult mai repede si mult mai des. Credeti-ma ca am folosit foarte multe pastile gen( Revalid, Viaderm, Forcapil, walmark, Perfectil) insa fara nici un rezultata. In schimb Aspasia a facut si face minuni.

Dr. Deny TDV spunea...

Citesc aici tot felul de pareri si ma minunez.intai de a lua un produs si a spune daca e bun ori ba intai cautati cauza caderii parului , mergeti la mai multi medici pana gasiti unul care cauta cauza si de unde ar fi aceasta intensa cadere a parului.sunt "n"cauze, principalele ar fi din cauza organismului slabit, deficientelor de vitamine si minerale, dar si acestea degeaba le luati daca organismul dvs. nu asimileaza, sau ficatul vostru e obosit.intai rezolvati aceste probleme apoi si tratamentele acestea o sa-si faca efectul.Va dau un pont care se potriveste la majoritatea cazurilor.Luati o perioada probiotice naturale..de ex.Bio-Sun, Biofloran.etc, carbune vegetal care nu e altceva decat putina cenusa , dar va scapa de anumite otravuri acumulate inconstient din unele "produse" ambalate sau stropite. In acelasi timp luati si tratamentul care va recomanda medicul ca ar fi bune pentru par, dar si pentru rezolvarea cauzei acestor probleme si tratata.pe langa aceasta mancati seminte cat mai diversificate in cantitati mici zilnic, mai ales de in.Daca ganditi putin o sa gasiti logica.Noi suntem pt. o zi...in fiecare zi trebuie sa mancam, sa dormim, sa bem, sa ne plimbam,sa radem,sa vedem soarele, sa dam.etc.nu mai stati cu ligheanul intins pe covor din cauza ca va ploua in casa prin acoperisul spart...ci schimbati tigla de pe acoperis.mergeti pas cu pas pe ceea ce e adevar.ganditi si apoi o sa stiti sa va si gasiti un medic bun.chiar daca se gaseste f. greu..apoi trebuie sa si urmezi intocmai.pe langa aceasta...regimul e mare secret..nu se poate sa mananci ceva ce nu-ti ajuta si ai pretentii.toate substantele pe care organismul nostru le are in componenta, atata timp cat sunt in cantitati normale...nu sunt periculoase, cautati surse naturale nu "facaturi" artificiale.doar arata si se cheama la fel dar au cu totul efect diferit.Multa sanatate

Anonim spunea...

Şi eu am probleme cu căderea părului.Ultima încercare am făcut-o cu-vitamine pt par şi unghii de la Alevia plus Vitamine pt par de la Doppler,luate toate în acelaşi timp.De vreo luna şi jumătate le iau şi situaţia este mult mai bună.Încercaţi şi voi.Încercarea moarte n-are.Vă pupăcesc şi multă baftă.

Anonim spunea...

buna am vazut comentariile dv si sincer sa fiu nu stiu ce sa zic pt ca la randul vostru am si eu probleme dar nu numai voi ..toata lumea se confrunta cu a aceeasi problema am incercat multe tratamente si nimik totul in zadar am incercat si produsul de la Gerovital pt regenerarea parului si a radacinii totusi a avut efect dra prea putin dar v-as da un sfat bun ...inca nu la-m incercat si eu dar o sa incerc si eu ....uitativa pe Etno.TV...povestea un cantaret de muzica populara in direct ..referitor cu caderea parului.. deci a ramas chel in cap pana a descoperit un tratament foarte bun pt radacina parului si la folosit mult timp ...si a inceput sa observe ca cate un pic parul isi incepea sa-si revina complet incercati si voi dar mancati sanatos multe vitamine pt ca si ele conteaza foarte mult si fara stres e cel mai important lucru la care v-as sfatuii sa fct..mult succes tuturor.Alex

Anonim spunea...

Si eu folosesc Aspasia de 28 de zile si efectele m-au uimit si multumit pe deplin, inca din prima saptamana de folosire. Nu stiu ce se va intampla cand am asa ma opresc sa mai consum aceste pastilute minune.Si totusi trebuie mentionat ca nu sunt naturale, contin parabeni si destul de multe E-uri. Asa ca sa nu credeti ca daca le cumparati din plafar sunt si naturale 100%. Mie mi s-a recomandat sa le iau cel putin 6 luni; deci este un tratament de lunga durata si trebuie avut in vedere acest lucru, daca vreti sa inghititi in fiecare zi, timp indelungat cate o doza de chimicale;chiar daca efectele sunt de-a dreptul minunate. Va pup pe toate !

Anonim spunea...

Am si eu parul deteriorat care cade din cauza ruperii extrem de mult..as vrea sa incerc si eu Aspasia dar mie frica ca ar putea stimula si cresterea parului pe corp ceea ce n-as vrea..voi ce spuneti???

fijan garcon spunea...

Tratamentul pe care eu l-am incercat si a mers este : http://adf.ly/bYz2V .E ieftin si chiar e ok. Cititi pe site detaliile si luati decizia.

Anonim spunea...

aspasia ingrasa?
se poate da si la copii de 10 ani ?

Anonim spunea...

eram speriata din cauza caderii parului si o colega mi-a recomandat Aspasia, foarte bucuroasa am cumparat acest produs si am fost putin contrariata ca in prospect nu face referire la nici o reactie adversa;manata de dorinta de a scapa de caderea parului am inceput tratamentul. intr-adevar parul a incetat sa mai cada insa dupa aproape 3 saptamani de tratament sunt speriata de faptul ca acum imi creste par pe fata (pilozitate excesiva) unde nu ar trebui sa fie : obraji, frunte, barbie.din punctul acesta de vedere sunt foarte dezamagita.am incetat tratamentul.daca si voi v-ati confruntat ce aceeasi problema este bine sa o impartasiti cu ceilalti. nu toate organismele reactioneaza la fel. sanatate si mult succes

Unknown spunea...

Eu nu stiam absolut nimic de Aspasia asta, l-am primit de la o prietena care face dans de perofrmanta si care mai primesc la concursuri suplimente nutritive...si a primit si asta. Mi l-a dat mie ca a zis ca ea nu-l foloseste momentan. Avea 40 de comprimate, una pe zi, primele 10-15 zile niciun efect, dupa vreo 20 de zile .... NU MAI PICA PARUL! Ma incadram si eu in sfarsit ca oamenii normali cu vreo 50 de fire la spalat picate, fata de smocul de par de umpleam vana. Aveti rabdare, merita ! Iar unghiile le aveam foarte fragile si se exfoliau mereu, dupa tratament nu mai puteam sa le tai bine pentru ca se ingrosasera. In schimb nu stiu unde se gaseste, fiind primit.

Anonim spunea...

eu chiar nu stiu sa le folosesc sau nu??? mie nu mi cade parul asa tare doar ca mi se rupe tare. nici nu stiu ce sa fac??? voi ce spuneti???

vaya spunea...

Eu imi spal parul cam de 3 luni cu sampon homemade: oua si zeama de lamaie. Atat. Si nu-mi mai cade parul. Si niciodata n-o sa mai dau bani pe sampoane din comert.

Anonim spunea...

Si eu am folosit Aspasia 40 4 luni,la inceput s-au vazut rezultate dar dupa 3 luni de utilizare au inceput sa-mi iasa cosuri pe fata si nu mai scap de ele,zici ca am alergie tot timpul,iar unghiile sunt la fel de fragile ca la inceput.

Anonim spunea...

buna seara. am probleme cu caderea parului. am citit despre aspasia...la unii a mers, la unii nu. si daca a mers, creste par pe tot corpul?

Anonim spunea...

Buna seara, secretul suprem in prevenirea caderii parului si regenerarea unghiilor si pielii este intradevar lipsa in organism a acelor componente care se gasescin suplimentul alimentar aspasia dar parerea mea este ca trebuie sa cautatii aceste componente in produse naturale precum legume, fructe, salate, verdeturi, peste s.a. sau alte ingrediente care le putem manca si nu in niste pastile care habar nu avem ce contin.faceti sport si mancati alimente care contin componentele din aspasia si veti vedea adevaratele rezultate.multa bafta si iubiti sanatatea. Sa nu uitam de cereale si sucul natural de rosii.

adriii spunea...

e-urile alea sunt destul de periculoase,chiar foarte
e171-cancerigen
e172-consumul frecvent nu este recomandat
e104-consumul frecvent nu este recomandat poate provoca alergii, astm, dermatite, sindrom de hiperactivitate si deficienta de concentrare (ADHD). Interzis celor cu sensibilitate la aspirina.
e133-pericol!Poate induce hiepractivitate (ADHD), bronhoconstrictie, rash, destructii cromosomale, in combinatie cu E 127 si E 132
decat sa introduc e-urile alea periculoase in mine(pentru ca sunt pastile) prefer sa imi cada parul ca el oricum se regenereaza,cade ce este bonlav.
de ce nu ei niste suplimente alimentare cu vitamine?care au exact acelasi efect fara e-urile alea.si crede-ma sunt o multime de suplimente alimentare pe piata.

Anonim spunea...

Am auzit la radio reclama..sper sa nu ma dezamageasca :D

Anonim spunea...

Corect am luat si eu Aspasia si nimic plus ca la cate E-uri contine nu cred ca poate face bine

Anonim spunea...

Eu am luat aspasia si am observat ca dupa o luna incepusera sa imi dea fire noi de par, mai ales pe unde il aveam mai rar (adica unde am cararea de obicei)! Mi se parea minunat de-a dreptul. Am luat doar vreo doua luni, aveam nevoie doar de un boost sa imi creasca parul mai repede ca il tunsesem prea scurt.

Anonim spunea...

crina-folosesc cu succes produsul pt.par si unghii de la ALEVIA-este f.bun intr adevar,ASPASIA ingrasa,dand pofta de mancare.Este scump si te alegi cu kg.in plus.

Anonim spunea...

scump?? e 14 lei o cutie, lol

Anonim spunea...

Ce se întâmplă dacă iei 2 pastile pe zi ? Și mai am o întrebare , pastilele astea îngrașă !?

Anonim spunea...

Aspasia se gaseste si in farmacii.

Anonim spunea...

Follixin a incercat cineva? Si mie imi cade parul, dar nu cred ca niste pastile pot sa opreasca caderea parului.

Anonim spunea...

Cele mai bune pastile pt caderea parului sunt Phytophanere de la Phyto.

Unknown spunea...

Buna am auzit ca sunt bune pastilutele pentru caderea parului... Oare o sunt bune si pentru Barbati? O sa isi faca efectu?

mariogsm spunea...

ce inseamna 40+ eu am 30 ani nu pot sa iau si eu ???

Unknown spunea...

Am o fetiță de 1an și jumătate și încă o alaptez. Problema este ca îmi cade mult par ! Pot lua Aspasia ?

Unknown spunea...

Cati ani trebuie sa am ca sa pot lua aspasia ?

Anonim spunea...

Caderea parului e generata de cele mai multe ori de cauze endocrine si psihologice.

Unknown spunea...

L-am incercat si eu. E super! Abia astept sa cumpar urmatoarea cutie!

David spunea...

Buna stie cineva daca se pot lua daca alaptez?

Anonim spunea...

BUNA ZIUA SI CINE ESTE IN VACANTA, VREME FRUMASA; reclame sunt multe, dar putine dau rezultate, am "cumparat" de la reclame TV, de exemplu, cu destul de mult 4 pastile+4 cadou pentru slabit i kg la o pastila SLIM55, a aruncat deja mama mea cutia si....nimic, nu sunt f. grasa dar,.... reclame.... O FI LA FEL SI CU ASPASIA? o dna farmacista mi-a recomandat pentru caderea parului ceva mai APROAPE DE NATURA: ULEI DE MASLINE AMESTECAT CU CATEVA PICATURI ULEI DE RICIN SI VITAMINA - A; incercati, eu vad ca imi merge binisor, cu stima.

Anonim spunea...

Produsele pentru stoparea caderii parului sunt eficiente in masura in care nu provoaca efecte adverse si nu creeaza alte neplaceri inclusiv dependenta.

Anonim spunea...

Eu am inceput o cura cu folixin si ma astept sa stopez caderea parului.

Laura spunea...

Folosesc Aspasia de 8 luni de zile. Stiu ca orice tratament naturist are nevoie de o perioada lunga de timp pentru a se vedea rezultatele. Nu mai imi cade parul cum obisnuia, este hidratat si are o stralucire aparte, s-a mai indesit un pic. Continui sa il folosesc petru ca am vazut o diferenta in inbunatatirea parului.

Anonim spunea...

Am luat 3 cutii si nu am sesizat nici o imbunatatire a pielii sau a parului!Aspasia,o alta amagire! :(

Anonim spunea...

Aspasia poate lua si o persoana cu diabet insulino-dependent(diverse complicatii)? Multumesc!

Unknown spunea...

Eu am 21 de ani și sunt interesată de ASPSIA deoarece a-mi cade într-un mod considerabil parul . M-a întreb dacă am voie sa le consum având 21 de ani , întreb deoarece am citit prospectul … aștept cu nerăbdare un răspuns , mulțumesc 🙏

Unknown spunea...

Are prea multe E-uri.Face bine pe moment la păr dar sigur reactii adverse or să apară pe parcursul timpului......să fim serioși că E-urile sunt dăunătoare și periculoase.....era prea frumos dacă nu continea E-uri.Destul mâncăm în măncare atâtea prostii nimic sănătos nu mai mâncăm!!!

Anonim spunea...

Pe mine cel mai mult ma enerveaza ca imi cade parul destul de rau de circa 4 luni de zile. La inceput am zis ca poate trece de la sine, dar vad ca se inrautateste treaba. Am citit despre folixin pe net dar nu stiu ce sa zic. As incerca ceva remediu naturist dar care sa nu fie asa scump. Daca ati folosit astfel de remedii si v-au ajutat mi-ar fi de folos.

Multumesc mult!

luiza spunea...

Dupa ce am citi tot wall-ul privind actiunea Aspasia concluzia este ca pentru unii functioneaza, pentru altii nu (intreba cienva mai sus daca este bun si pentru copii de 10 ani. scrie pe cutie: numai pentru adulti). De azi am inceput si eu sa iau si va voi tine la curent cu reactiile asupra corpului meu (traiesc cu speranta sa nu imi apara pilozitati nedorite, poate corpul meu reactioneaza diferit)

Unknown spunea...

Am folosit Aspasia dupa ce am facut un tratament de soc cu Prednison, al carui efect secundar a fost caderea masiva a parului.
Am luat Aspasia vreo trei luni, am facut o pauza si apoi am luat din nou. Sunt foarte multumita de efect, parul s-a regenerat si e evident ca au reinceput sa apara si sa creasca fire noi si sanatoase. Faptul ca are colagen si acid hialuronic mi-a fost de ajutor si la articulatii. Eu il recomand, indeosebi pesoanelor mature. Eu am 62 de ani.

Unknown spunea...

Bună la toată lumea... Mi-am decolorat părul pt prima data in viață...singură... (2 ore am stat cu decolorantul in păr)...si am rămas cu părul in mână... Spre disperarea mea k voi rămâne fără păr... am încercat o grămadă de produse care nu mi-au făcut nici un bine...doar bani aruncați... Mi-am propus sa încerc si Aspasia...spre surprinderea mea...după nici doua săptămâni de luat Aspasia...se vad rezultatele...fire noi de păr si groase...unghiile nu se mai rup si tenul fin si mai luminat...Am si fost întrebată de colegi si prieteni daca fac un tratament pt k se vad rezultate bune....

Unknown spunea...

Buna la toată lumea...pt prima data in viață...Mi-am decolorat părul (2 ore cu decolorantul in păr)si am rămas cu el in mână....spre disperarea mea k voi rămâne fără păr,am încercat o grămadă de produse care nu mi-au făcut nici un bine...doar bani aruncați...Am ales sa încerc Aspasia.... spre surprinderea mea după nici doua săptămâni de Aspasia... SE VĂD REZULTATELE... fire noi de par și groase...unghiile nu se mai rup si tenul fin si mai luminat...Încercați cu încredere...

Ramona spunea...

Bună,
Am încercat și eu Aspasia anul trecut, iar parul meu a crescut mai des și mai repede ca niciodată și asta de la o singură cutie. Acum vreau să reiau tratamentul deoarece stresul la locul de muncă a dus la căderea părului, smocuri și smocuri...
Îl recomand.

Anonim spunea...

La mine rezultate bunicele s-au observat dupa cura pe care am tinut-o pe o perioada de 2 luni cu folixin.

Anonim spunea...

Produse pentru stoparea caderii parului se pot achizitiona din foarte multe locuri, dar ceea ce este important e sa folosim produse naturale care sa nu ne puna organismul in pericol.

Carmen spunea...

Am si eu o antrebare mie mea cazut parul an unele locuri ca o moneda adica am rams fara para an forma la o monedea am fost la farmacie si me peopus sa cumapar aceste pastile si un saponu nus ce sa zic iau de o saptaman si si nu se antampla nimik din contra a ami apre asfel de locuri fara para nus ce sa fac si ce medicament sunt pentru asfel de caderi de para dac aveti vro solutie va rog sa ma ajutati

Anonim spunea...

Eu folosesc un sampon Fortive si sunt multumit de rezultatele obtinute.


Anonim spunea...

Produsele pentru stoparea caderii parului sunt utile cu conditia sa se urmeze si o alimentatie corespunzatoare.

Unknown spunea...

Am si eu o intrebare daca alaptez bebe 4 luni afectează cu ceva

Unknown spunea...

Cantitatea de aditivi alimentari (E-uri) este neglijabilă. Într-un pahar de suc carbogazos cu gust, miros și culoare de portocale, este de zece ori mai mult, de exemplu.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search