joi, 8 septembrie 2011

Flori pentru Sfanta Maria de la www.florifrumoase.ro



La multi ani tuturor Mariilor, Marianelor, Marinelor, Marianilor, Maricicilor, Marinilor, Ana-Maria, Marinelelor, etc!!!! Daca vreti si voi sa le urati La multi ani, va dam un sfat: trimiteti-le si un buchet de flori sau un aranjament deosebit!!! Floraria Zuzelor, http://www.florifrumoase.ro/ a lansat colectia Flori pt Sf Maria , pentru care am creat o multitudine de aranjamente deosebite, special pt aceasta zi de mare sarbatoare.

Daca spuneti la telefon sau in mailul de comanda ca sunteti cititor pentrudive.com, veti primi din start o reducere de 10% la orice produs comandat!


Mai aveti timp pana maine sa participati la concursul unde oferim aranjamente florale superbe, pt ca maine facem tragerea la sorti. Detaliile concursului sunt aici.
Pixie spunea...

ce s-a intamplat cu concursul zuzelor ca nu am vazut urma de castigatori :P

Zuzele spunea...

Pixie: offf, stiu, dar am avut niste probleme si n-am mai intrat pe blog.... Am lasat-o pe G singurica.... Il am pe zuzel bolnavior, cu febra peste 39 de cateva zile, mi-am schimbat locuinta.... Sper ca maine sa fac extragerea castigatorilor. Pup si scuze inca o data

Pixie spunea...

pare rau sa aud asta :( sper sa se faca bine "puradelu" pupicei multi :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search