miercuri, 12 octombrie 2011

Bijuterii frumoase de la Giulia Nahmany

Prima linie de bijuterii Giulia Nahmany este realizată din peste 15 kg de cristale Swarovski, bijuterii realizate manual, după indicaţiile ei,  de meşteşugari iscusiţi din Israel.
Linia de bijuterii include brăţări, inele, coliere şi cercei glamour. Sunt şapte colecţii diferite: Cleopatra, reprezentată de o multitudine coloristică a cristalelor, colecţia Crystal, din cristale incolore, Champagne, în care se regăsesc doar piese în culoarea piersicii, colecţia Onyx, doar din pietre negre, coleţia Ametist, în care a folosit doar pietre mov,  colecţia Turcoaz cu pietre turcoaz şi o linie de accesorii din piele.
“Am ales să lansez şapte colecţii simultan pentru ca şapte este numărul lui Dumnezu, în care eu cred cu tărie. Colecţiile mele de bijuterii exprimă eleganţa şi rafinamentul într-un mod accesibil oricărei femei. Sunt un mod de a onora femeia, de a o pune în valoare. În orice femeie se ascunde o Cleopatra, o prinţesă, o regină, fiecare femeie are frumosul ei iar colecţiile mele de bijuterii au scopul de scoate la suprafaţă trăsăturile regale din fiecare”, declară Giulia.


Allesandra spunea...

Superbe !!

http://allesandra24.blogspot.com/

Cupcake Splendens spunea...

chiar sunt superbe!

coco spunea...

frumoase...prietenele fetelor :)...bijourile..

Rodica spunea...

Mai aveti coler din ala cu rosu este superb si cit coasta

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search