miercuri, 12 octombrie 2011

Mario Badescu

Mario Badescu a fost un specialist in domeniul ingrijirii pielii, nascut in Romania, cu o viziune revolutionara. Fiind nu doar inginer chimist, ci si cosmetician, Mario Badescu a avut o abordare unica asupra ingrijirii pielii, luand in considerare atat structura chimica si complexitatea pielii, cat si dorinta si satisfactia unei pieli sanatoase, curate si radinate. Mario Badescu si-a deschis propriul salon de ingrijire a pielii la New York in 1967 si a inceput sa creeze propria gama de cosmetice naturale. Cercetarea inovatoare facuta in laborator, urmata de practica la salon, au facut ca in scurt timp produsele cosmetice si salonul sa fie un izvor al tineretii pentru elita New York-ului si vedetele Hollywod-ului: Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii.
Produsele Mario Badescu au la baza extracte botanice naturale si vitamine care ajuta la curatarea, improspatarea si restaurarea nutrientilor necesari tenului.
Nu am folosit nici un produs creat de Mario Badescu, insa am fost atat de curioasa sa aflu ce le-a fermecat pe divele de la Hollywood, incat un tip dragut de la standul Mario Badescu din Mall Baneasa mi-a oferit cateva mostre. Este vorba despre un gel de curatare- Enzyme Cleansing Gel - unul dintre cele mai bine vandute produse ale brandului; un exfoliant - Almond & Honey Non-Abrasive Face Scrub; o crema de noapte cu alge- Seaweed Night Cream si o lotiune hidratanta - Oil Free Moisturizer SPF 15.
Dupa ce le testez, revin cu impresii!
In fotografie se afla starurile care iubesc produsele lui Mario! Ramane de vazut daca ma voi numara si eu printre ele:))
Anonim spunea...

De ce "inginer chemist"? eu stiu ca denumirea corecta este chimist...confirmata si de o diploma in acest sens.

Zuzele spunea...

Am copiat informatia de pe site-ul carespot.ro si nu am observat greseala:) multumesc pentru atentionare!

Anca spunea...

Eu folosesc produsele Mario Badescu de aproximativ o luna si sunt foarte multumita de ele. Aici poti gasi un review despre Strawberry Face Scrub: http://jurnaldemoda.blogspot.com/2011/10/mario-badescu.html
In curand promit sa vorbesc si despre celelalte pe care le am acasa.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search