miercuri, 26 octombrie 2011

Despre camara lui Mos Craciun din regatul Ivatherm

De cand ma stiu eu prin Bucuresti si am intrat pentru prima oara la Sephora (Beauty Shop pe vremea aia), le-am invidiat pe fetele care lucreaza acolo. Daca m-ar fi intrebat cineva ce vreau sa fac atunci cand voi fi mare, as fi spus "sa port tricou negru pe care scrie Sephora si sa fiu toata ziua inconjurata de creme, farduri si parfumuri". As fi lucrat gratis chiar. Numai gandul ca as fi intrat intr-un paradis aglomerat de zeci de parfumuri si sute de creme, m-ar fi trezit din pat la primul sunet al alarmei desteptatoare.
Mi-ar fi placut sa lucrez acolo si as fi fost cea mai draguta sephor-ista din lume, nu ca majoritatea fetelor gretoase care muncesc acolo. As fi pus pasiune in datoria mea de a ajuta o doamna sa aleaga un parfum sau un fond de ten sau un fard. Nu as fi incretit boticul, nu as fi dat ochii peste cap si nici nu mi-as fi umplut rucsacul cu esantioanele pe care ar fi trebuit sa le impart celor care iubesc frumosul. Aceasta meserie nu cred ca se face pentru bani. N-ai ce cauta acolo daca singurul lucru care te face sa mergi la serviciu este salariul.
Mai multe in continuare:


Tocmai am citit un articol foarte dragut scris de Iulia de la Ivatherm, pe blogul Ivatherm si mi-am amintit de visul meu cu Sephora. Si ea este o norocoasa pentru ca munceste cu drag si spor in universul Ivatherm. Ea chiar are ce cauta in acest domeniu pentru ca iubeste ceea ce face, merge cu drag la serviciu si ar putea oricand sa le tina un discurs infumuratelor de la Sephora care, oricum, ii sunt muuult inferioare, in toate privintele. Si nu ma refer la vanzatoare, ci la cele de pe acelasi nivel profesional cu ea, cele care promoveaza imaginea si produsele Sephora. Daca ar ajunge vreuna dintre ele pe aici, le-as ruga sa-si dea o intalnire cu Iulia sa le dea niste lectii de PR.

Cititi si voi AICI ceea ce a scris Iulia pentru ca merita (cum ar spune concurenta:) )
PS: si daca tot vorbim de Mos Craciun, as vrea sa-l rog de pe acum sa puna in sac Aquafil Light (pentru mine) si Aquafil Rich (pentru concubinu' ca iarna i se usuca pielea rau de tot, iar dupa ce se barbiereste este teroare), noile creatii Ivatherm, aparute deja in farmacii la preturi prietenoase.
PS2 : in fotografie este Mos Craciunita Ivatherm, Ruxandra Hurezeanu, surprinsa intr-un coltisor al regatului sau.

elena_dulcik2006 spunea...

Mare dreptate ai! Am citit articolul tau si nu m-am putut abtine sa nu te abrob si sa impartasesc 100% sentimentul de dezaprobare pe care il am fata de fete care lucreaza in Sephora!De f multe ori am preferat sa trec mai departe si sa nu intru in magazin dat. gandului ca se vor uita ciudat si ma vot trata ca si cum am venit la furat!
Te pup!

Zuzele spunea...

Elena, si stii ce zic reprezentantii Sephora vizavi de nemultumirea clientilor? Ca vanzatoarele lor sunt supracalificate, finute si amabile, iar clientele niste nesimtite care nu pot interactiona cu oamenii de inalta calitate pe care ii au ei..

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search