joi, 27 octombrie 2011

Ingrid Millet

In afara catorva randuri pe site-ul beautik.ro, magazinul unde se pot gasi cosmeticele Ingrid Millet, nu am gasit nimic scris, in limba romana despre acest brand foarte cunoscut si apreciat in strainatate.
Ingrid Millet a fost un cosmetolog francez care, in 1959, a facut o descoperire revolutionara: extractele celulare din plante au un efect remarcabil de intinerire a pielii. Ea a fost prima care a folosit aceste extracte în produsele cosmetice, ca un mijloc de combatere a imbatranirii premature a pielii. In 1966, la Paris, a fost inaugurat primul institut Ingrid Millet, femei din lumea intreaga fiind uimite de rezultatele pe care le-au obtinut, dupa diagnosticul problemelor pielii prin metode holistice si tratamente personalizate efectuate acolo, dar si la domiciliul clientelor cu ajutorul cosmeticelor recomandate de medici si cosmetologi.
Cercetarile neintrerupte au dus la descoperirea, in 1972, a proprietatilor unice pe care le are caviarul in lupta cu ridurile si imbatranirea pielii. Aceste descoperiri au dus la aparitia pe piata cosmeticelor a gamei Perle de Caviar, extrem de apreciata si in ziua de astazi, in peste 50 de tari.
Sunt happy ca am ocazia sa folosesc si eu un produs din aceasta gama de ingrijire a pielii, Caviarissime, crema de noapte cu efect anti-aging.
Pe eticheta cremei scrie: O crema onctuoasa, cu concentrat Bio-marin. Energetic imbogatita cu thalasfere marine: aceste microsfere pline de colagen marin transporta si difuzeaza principiile lor active regenerante in piele in timpul somnului. Dimineata, bine oxigenata, energizata, pielea are un aspect suplu, luminos si vizibil intinerit.

Ei bine, tot ceea ce promite, si face, inzecit chiar. Imi place la nebunie aceasta crema, de la felul in care ia contact cu pielea mea, este onctuoasa, insa fina in acelasi timp si catifelata, pana la felul in care penetreaza epiderma, nici prea rapid, nici prea greau si pana la parfum si senzatia imediata de dupa un usor masaj al pielii. Nu ramane deloc uleioasa, ci doar hidratata si foarte placuta la atingere. Iar dimineata...Ei bine, dimineata, pielea este luminoasa, elastica, matifiata si, din nou, hidratata si catifelata.

Pentru zi, folosesc o alta crema Ingrid Millet, Cremestructure, tot anti-aging si la fel de onctuoasa, insa fina si usor absorbita de piele. Iata ce se spune despre acest produs: This velvety textured anti-aging cream captures and maintains constant moisture levels in dehydrated cells, recreates a perfectly protective hydrolipid screen that fights free radicals and stimulates and boosts the production of new cells. It rapidly recreates all the qualities of youthful, well-oxygenated, moisturized and radiant skin.
Este o excelenta baza pentru machiaj si face ca tenul sa fie luminos si fericit o zi intreaga, fie ploaie, vant, frig, alergat dupa metrou, tramvai aglomerat si tocuri enervante:)

Cremele costa, fiecare, in jur de 250 de lei pentru 50ml.
Alexandra spunea...

Suna interesant. Unde se pot gasi aceste creme?

Zuzele spunea...

Alexandra, la parfumeriile Beautik- www.beautik.ro

Alexandra spunea...

Multumesc pentru raspuns

Anonim spunea...

buna fetelor, daca vreti mai multe informatii ( preturi, de unde se poate de procurat ) despre cosmetica Ingrid Millet va pot da eu scrietimi pe www.elena.agachi@mail.ru

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search