luni, 3 octombrie 2011

Joico Intense Hydrator - Editie Limitata Pink Ribbon

Mesajul Joico: "Haideti sa ne unim fortele si sa luptam impotriva cancerului la san care reprezinta 10% din cazurile de cancer prezente in lume. Joico va dona 1 euro din vanzarea fiecarui produs. Sustine si tu aceasta campanie internationala! Suma estimata a tuturor donatiilor este de 30 000 de euro!"
 
Recomandat pentru: par agresat chimic si/sau termic, par deshidratat, degradat
 
Parului i-au fost date substantele esentiale pentru a-si recapata structura de rezistenta. Pasul 4 hidrateaza puternic parul pentru a-si recapata elasticitatea si stralucirea. Inainte de a aplica produsul tamponati bine parul cu un prosop. Aplicati produsul pe par si masati-l 5 minute. Nu se maseaza/frictioneaza scalpul. Apoi se clateste bine si se usuca.
Masajul parului se executa trecand degetele, tinute "pieptene", prin par timp de 5 minute. Nu stangeti suvitele de par in pumn pentru ca nu faceti altceva decat sa indepartati produsul de pe firul de par. Suvitele se pot lua si masa cu produs, intre degete, de la varful firului de par spre radacina (nu invers!), in sensul deschiderii cuticulei
Pret: in jur de 100 lei - 250 ml
Elena B. spunea...

Mai bine nu mai intram aici pentru ca iar ma faceti sa dau bani pe produse pentru par:)) Trebuie sa am si tratamentul asta pentru ca imi place cum suna descrierea lui. Aveti idee unde se gaseste?

Zuzele spunea...

@ Elena B., cred ca in saloanele de coafura, insa cel mai sigur, poti merge si tu la Topline (bulevardul Regina Maria, nr. 14, Bucuresti). Acolo sigur il au. Si ia mai multi bani la tine ca sunt atat de multe minunatii acolo ca nu te vei putea abtine :))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search