marți, 4 octombrie 2011

Mythic Oil, un rasfat divin de la L'Oreal Professionnel

Aseara, parul meu a facut cunostinta pentru prima data cu Mythic Oil!
La inceput, n-am privit cu ochi buni aceasta prietenie, dat fiind parul meu cu tendinte accentuate de ingrasare si eram aproape sigura ca dupa prima intalnire, va ramane naclait si unsuros. Dupa samponare si uscare cu prosopul, am aplicat 3 presiuni de Mythic Oil in palme, am incalzit uleiul un pic si apoi am uns parul pe toata lungimea lui. Am fost placut impresionata, initial de parfumul lui, si mai apoi de faptul ca mainile nu-mi ramasesera unsuroase. Am pieptanat si apoi am zvantat cu uscatorul, fara vreo alta coafare ulterioara.
Cum arata parul imediat dupa aceea? Sa zicem ca cineva nu foarte interesat de "prostioarele" mele aflate in sticlute mai mici si mai mari si nici de impresiile mele vizavi de ele, mi-a spus "Ce misto iti sta parul!":)
Era moale ca o tesatura fina de matase, stralucitor, cu volum, insa parca intins cu peria si zburdalnic :)
Una peste alta, cred ca tocmai am descoperit un nou produs pentru par pe care o sa-l folosesc mult si bine de-acum incolo!
Costa in jur de 100 de lei si merita fiecare banut, mai ales ca folosesti foarte putin produs la fiecare aplicare.

Contine ulei de avocado- cunoscut pentru proprietăţile sale extraordinare, hrăneşte părul în profunzime, nu îl ingraşă şi îi oferă strălucire; ulei de seminţe de strugure- oncentrat şi bogat în acizi graşi esenţiali. Mai mult, acesta conţine şi acidul linoleic, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi din lume.


 


UPDATE: este 27 decembrie 2012 si raman la parerea ca Mythic Oil este un produs excelent pe care il folosesc inca! Observ, pe carespot.ro ca intre timp au aparut mai multe variante, in functie de nevoile fiecarui tip de par si n-ar strica sa aruncati o privire pentru ca sunt si la un pret mai mic decat cel initial, din momentul aparitiei produsului pe piata cosmeticelor din Romania.
Mai multe detalii gasiti AICI
Anca Buzea spunea...

Foarte, foarte interesant! Trebuie incercat. Il gasesc in saloane presupun..

Zuzele spunea...

Da, cred ca in saloane se gaseste sau pe diverse site-uri cu vanzari..la pret si mai mic am impresia :P

Parfum Parfait spunea...

Buna, am si eu o intrebare: am parul uscat, vopsit si natural foarte cret. Vreau sa-l pastrez asa cret cum este pentru ca imi place la nebunie parul meu cret, dar m-ar interesa sa-l hidratez un pic. Vreau sa stiu daca acest ulei a netezit sau nu parul. Ti-au ramas buclele sau nu? Eu nu folosesc placa, nu-l indrept niciodata din perie si nici nu vreau sa mi-l fac cumva neted si lins ci fac eforturi pentru a-i accentua si pastra cretul. M-ar interesa uleiul, insa numai daca hidrateaza fara sa clinteasca din loc buclele. :) Poti sa ma ajuti cu aceasta informatie?

Zuzele spunea...

@ Parfum Parfait, n-as putea sa te ajut pentru ca nu am parul cret! Este drept, iar uleiul l-a facut matasos si lucios.. Nu stiu in ce masura afecteaza buclele, dar nu vad de ce-ar fi o problema pentru ele... Nu cred ca le netezeste, sincer!
Ai in continuare toate uleiurile Mythic Oil http://goo.gl/cX2Bh
Verifica-le pe toate si opreste-te la cel care ti se potriveste cel mai bine:)
Pupici

Zuzele spunea...

@ Parfum Parfait, link mai clar :


http://goo.gl/cX2Bh

Anonim spunea...

Se gaseste in AFI Palance Cotroceni sau Auchan Titan, intr-un magazin cu produse profesionale pentru ingrijirea parului...si care am uitat cum se numeste :P.
Costa 78 de lei si e superb. Tocmai ce l-am achizitionat si sunt foarte incantata de el!

Paula spunea...

pe www.aoro.ro il gasiti la 39 de lei. pupici

Anonim spunea...

Il iei de pe aoro si risti sa dai banii pe fake-uri... Cum zicea Anonim in militari si auchan titan il gasiti la 78 lei uleiul ,sampon 76 lei de 250 ml si in jur de 130 lei 750 ml ...

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search