vineri, 28 octombrie 2011

Minceur 24+ Men, slabire rapida noapte si zi

Minceur 24+ Men este un supliment alimentar ce ajuta la arderea grasimilor de pe abdomen si la detoxifierea organismului. Minceur 24+ Men "franeaza" mecanismul stocarii sub forma de grasimi a caloriilor si contribuie la tonifierea musculara.
Aceseste doua actiuni sunt integrate intr-un program de slabit cu doua tipuri de pastile:
  1. Minceur 24+ Men - pastile de zi
  2. Minceur 24+ Men - pastile pentru seara
Pastilele de slabit Minceur 24+ Men de zi "se ocupa" asa cum aratam mai sus de detoxifiere si arderea grasimilor stocate pe abdomen iar pastilele de slabit Minceur 24+ Men de seara oncepute pentru pentru tonifiere musculara si blocarea transformarii caloriilor in grasimi.


Compozitie:
-Ziua este imbunatatita arderea grasimilor din zona abdominala: sinergie de ingrediente active din plante care ard grasimile (Guarana, Cacao, Cafeina si Ardei rosu) si CLA (acizi linoleici conjugati) si este purificat organismul: sinergie de ingrediente active din plante cu proprietati drenante (Ginseng, Ridiche neagra si Izma domneasca) si CLA.
-Seara si pe timpul noptii: este redusa stocarea caloriilor: complexul Oxylia Total®, ingredient exclusiv Forte Pharma, si sunt tonifiati muschii: actiunea CLA in asociere cu Coenzima Q10.

Minceur 24+ Men contine Oxylia Total®, un complex pentru slabit exclusiv, a carui eficacitate a fost demonstrata stiintific: pana la 6.7 cm in 2 luni sau echivalentul a mai mult de 2 gauri la curea. Studiu realizat pe 30 de persoane timp de 60 de zile.
Compozitie: Continut de vitamine si minerale/1 comprimat de zi, Doza Zilnica Recomandata
Vitamina B3 = 9 mg
Vitamina E = 2 mg
Zinc = 1.31 mg
Crom = 12.5 µg

Continut de vitamine si minerale/1 comprimat de noapte, Doza Zilnica Recomandata
Zinc = 1.31 mg
Crom = 12.5 µg

Analiza nutritionala: capsula rosie de zi: glucide: 0,77g/cp., proteine: 0,04g/cp., lipide: 0,253g/cp., valoare energetica: 5 kcal, 23 kJ.
capsula albastra de seara: glucide: 0,73g/cp., proteine: 0,04g/cp., lipide: 0,28g/cp., valoare energetica: 6 kcal, 23kJ.

Pret: aproximativ 120 lei, in functie de farmacie
Anonim spunea...

d fete n-ai?:)

Zuzele spunea...

nu:) Concubinu' este acum la "dieta" cu pastilele astea:) Peste vreo 2 saptamani va si spun daca au dat rezultate sau nu:d

Anonim spunea...

si care este rezultatul?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search