luni, 10 octombrie 2011

Si crema... pulbere de diamante se facu

Ce scrie pe eticheta:

Diamond Cream reprezintă o abordare exclusivă şi inovativă asupra îngrijirii pielii.  
Compoziţie şi proprietăţi 
Crema este potrivită atât pentru zi cât şi pentru noapte. Textura, ingredientele active (pudra de diamante, extracte vegetale) au un efect optic de ameliorare a aspectului pielii şi de albire a acesteia. PUDRA DE DIAMANTE" conferă pielii luminozitate şi strălucire, prin capacitatea sa unică de a reflecta lumina. LUMISKIN" este un ingredient multifuncţional complex pentru reducerea pigmentării cutanate, cu un mecanism de acţiune inovator. Conferă cremei efect de albire.
Crema este concepută pentru a combate cele mai importante semne de bătrâneţe la nivelul pielii: linii fine şi riduri de expresie, pete pigmentare, deshidratare şi aspect flasc. Ingredientele active acţionează sinergic pentru a combate îmbătrânirea cutanată şi efectele nocive ale mediului. Tenul devine luminos, proaspăt şi relaxat ! 

Ce spun eu:
Am folosit crema de 5 ori pana acum, iar efectele ei s-au vazut inca de la prima aplicare. In primul rand, imi plac textura si culoarea cremei, alb imaculat si groasa ca un serbet, insa nu trebuie sa masez o vesnicie pana intra in piele, ba din contra. Nu ramane absolut nici o pelicula grasa, pielea nu luceste, este chiar usor matifiata, dar hidratata si foarte fina. Pana acum nu am observat aspectul de albire, insa Romanitza spune ca minunatia asta curata toate petele, fie ele de la soare sau de alta natura. In schimb, tenul meu este curat, are o culoare uniforma si, repet, pielea este foarte fina si placuta la atingere. Si nici n-am mai facut un scrub de mult timp:)
Ah, si imi mai place pentru ca este o excelenta baza de machiaj.
Daca v-am facut curioase, sa stiti ca aceasta crema cu pulbere de diamante se poate cumpara exclusiv din reteaua Capra Nera si costa 58 de euro.




Catallina spunea...

Ce-mi place titlul!:)) Mmmm, arata bine crema, dar si pretul e pe masura!

Zuzele spunea...

Multumesc, Catallina!:) Da, este destul de scumpa, dar si calitatea este pe masura pretului:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search