duminică, 9 octombrie 2011

A trecut intai o boare...de citrice, trandafiri si iasomie

... Si mai apoi a urmat o adiere dulce de floare de portocal, tuberoza, vanilie, mosc si ylang-ylang... Si o silueta din cristal ce purta mandra bratari din aur, fine si pretioase... Era J'adore Eau de Toilette, noul copil al casei Dior.
Apa de toaleta lansata recent este varianta imbunatatita a celebrei ape de parfum lansate in 1999, daca ma intrebati pe mine. Este un parfum de iarna, insa clasicul J'adore mi se parea mult prea dulce pentru gusturile mele si daca Addict, Midnight Poison, Pure Poison sau Dune pur si simplu ma imbraca, J'adore ma tinea la distanta. Nu l-am avut niciodata si rareori l-am testat pe piele, desi am prietene care il adora.
Zilele trecute, insa, am facut cunostinta cu nou-lansatul J'adore Eau de Toilette si m-am indragostit pe loc. 
Trebuie sa recunosc ca tot Addict ramane pe primul loc in preferintele mele in materie de parfumuri. Nici o alta mireasma nu-l va depasi vreodata si m-am convins de lucrul acesta experimentand parfumuri felurite de-a lungul anilor. Ma pot indragosti de unul sau de altul, insa Addict ramane "the one", ca si cu sufletele pereche :)
Sa revenim la J'adore pentru ca si el se afla la loc de cinste printre celelalte parfumuri pe care le am momentan in colectie. Dimineata l-am pulverizat discret pe gat, prin par si la incheietura mainilor si senzatia a fost una mai mult decat placuta, mai ales in momentul in care am intrat in contact cu aerul rece de afara. Este un parfum senzual si sofisticat, are arome de prun de Damasc, orhidee, mandarin, citrice, trandafir, mosc, esente care nu se vor demoda niciodata, dupa parerea mea.
In piramida aromelor noului J'adore, in varf se afla citricele si mandarina, la mijloc- ylang-ylang, iasomia, tuberoza, trandafirul de Damasc, floarea de trandafir african, iar la baza- moscul si vanilia.
Iasomia este una dintre florile mele preferate si am citit ca parfumierii aduna florile de iasomie noaptea pentru ca atunci, parfumul lor este si mai intens.
Chipul ales sa promoveze acest parfum este Charlize Theron. Puteti vedea AICI spotul publicitar in care apar Marlene Dietrich, Marilyn Monroe şi Grace Kelly :)
Ideea reclamei este aceea ca, purtand J'adore, putem fi gratioase ca Grace, indraznete ca Marlene, increzatoare ca Charlize si sexy ca Marilyn.



Federova spunea...

Addict :X...mi-e dor de el!!!

Al spunea...

mi l-am cumparat si eu de curand de pe aoro.ro si pot sa spun ca este un parfum foarte bun.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search