sâmbătă, 29 octombrie 2011

Si tu ai o celulita nabadaioasa?

Zilele trecute mi-am cumparat o revista Avantaje care era insotita de un cadou Yves Rocher si bine am facut!
Produsul pe care l-am ales eu este Minceur Café Vert Stubborn Fatty Zones, un gel anticelulitic si pentru slabit, adresat zonelor unde grasimea se incapataneaza sa ramana indiferent cat sport am face. Adica, pe coapse, pe zonele laterale ale abdomenului si in partea inferioara a acestuia. Ar fi mai multe, dar sunt convinsa ca si voi cunoasteti foarte bine aceste zone problematice.
Gelul este verzuliu, nici prea subtire, nici prea gros si suficient de lichid incat sa pot face un masaj suficient atunci cand il aplic. Nu lasa deloc pielea grasa, iar in cateva minute intra de tot in piele si lasa o senzatie de piele intinsa, fina si ferma, de parca ar fi infasurata intr-o folie din aia in care obisnuim sa ne mai "mumificam" noi cand aplicam creme anticelulitice, pentru un plus de efect.
Inteleg, rasfoind Google, ca exista o gama Minceur Café Vert ( Booster pentru supleţe 30 de zile, Starter detoxifiant pentru supleţe, Cremă pentru abdomen plat, Loţiune pentru reducerea celulitei) care are ca ingredient de bază bobul de cafea verde, o substanţă vegetală de trei ori mai eficient decât cafeina şi cu proprietăţi excepţionale de menţinere a supleţei corpului, care reduce în mod semnificativ acumularea celulelor grase şi diminuarea volumului acestora.
Bobul de Cafea verde anti-stocarea celulelor grase este asociat extractului de Cola pentru drenarea şi favorizarea eliberării grăsimilor**, iar uleiul esenţial de Copaïba este recunoscut în mod tradiţional pentru puterea sa de calmare.
 
De cateva zile, aplic gelul dimineata si seara si credeti-ma cand va spun ca a dat deja rezultate. Imi simt pielea mult mai ferma, aripioarele (micute, de altfel :P) laterale au disparut si talia pare (si este!) mai subtire, iar coapsele sunt si ele cumva mai subtirele. La fel si picioarele. Si nu este doar in imaginatia mea pentru ca am observat schimbarile la haine care odinioara imi erau fixe si pentru ca ma cunosc de 29 de ani, stiu ce spun!:)

Nu stiu cat costa exact gelul. Pe un site am gasit 120 lei, pe site la Yves Rocher vad 65 ron in loc de 89 ron, dar in magazin nu stiu ce pret are. Ma interesez si revin cu info.


Ah, si daca Mos Craciun nu stie ce sa-mi aduca, poate trece pe la Yves Rocher si primesc si restul produselor din gama Minceur Cafe Vert pentru ca tare curioasa m-a facut descrierea lor!:) E bine sa-l anunti din timp ca e batran si uita!:P

andreea spunea...

Cum se lumineaza, cum dau fuga la mall:))) La AFI o fi magazin YVES Rocher?

Zuzele spunea...

:)) Haha, deci te-am convins? Da, este la AFI YR. Baftaaa!!

mihaela M. spunea...

Zuzele, va recomand si un gomaj cu zat de cafea. Are efecte anticelulitice si face si un peeling delicat, dar eficient al pielii, indepartand celulele moarte. Oare, crezi ca au in magazine esantioane pentru aceasta crema? M-ai facut curioasa, dar as vrea sa stiu si cum miroase inainte sa o cumpar. Multumim pentru pont!

Zuzele spunea...

Mihaela, multumim de pont! Nu stiu daca sunt esantioane, dar pot intreba. Si eu obisnuiesc sa testez creme inainte sa le cumpar. Am cumparat atat de multe produse care nu mi s-au potrivit, incat nu mai vreau sa investesc nici macar un leu fara sa testez inainte ceea ce cumpar! Te pupam!

Adela spunea...

Interesant. Habar n-aveam ca Yves Rocher are produse atat de bune! Thx

Gabriela spunea...

buna,unde ati gasit revista?o caut de vreo 2-3 zile special pentru aceasta crema si no luck:(

Zuzele spunea...

@ Adela, eu am mai avut produse de la ei si mi-au placut! Au o crema de maini cu Arnica, senzationala!

@ Gabriela, din Drumul Taberei am luat-o, insa n-am mai vazut, sa stii...:( In schimb, am mai vazut reviste cu gel de dus, sampon, masca, crema de maini...cu crema asta, nu :(

Gabriela spunea...

Multumesc oricum:)chiar am intrebat la un chiosc in Drumul Taberei si mi-au zis ca a avut o bucata si ca a vandut-o.acum stiu cine a cumparat-o:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search