miercuri, 9 noiembrie 2011

In sfarsit, simt fiorii maternitatii!!!






Federova spunea...

Nu-mi vine sa cred! Imi plac pisicile oficial! ;))

adela sirghie spunea...

Daca vrei, voi fi nasa ei:)
O voi boteza Aquaporina:)

Just_Me spunea...

Ce mogaldete frumoase...sunt ai tai?
Ma asteptam la o cu totul si cu totul alta veste cand am vazut titlul :)))
Te pup :*

Zuzele spunea...

:))))) v-am pacalit!:))

Zuzele spunea...

nu, nu sunt ai mei, dar mi-ar placea! :)

Bianca spunea...

Sunt pisicile mele preferate..vai ce dulci sunt!!!

Zuzele spunea...

Daaaaaaa, sunt minunate!!!! Mie imi plac animalele muuult, dar muuult de tot, iar cand vad un caine, tomberonez sau de rasa, ma topesc toata. Imi plac si mai mult amaratii flamazi si nebagati in seama care tanjesc si dupa o privire calda a cuiva. Daca le oferi un zambet, dau din coada si se gudura la picioarele tale ca si cand ti-ar fi cei mai buni prieteni. Asa, deci iubesc mult de tot cainii. Si pisicile. Nu asa de mult, insa le iubesc. Insa, de o vreme incoaca, si Adela Sirghie stie, parca am luat-o razna: imi doresc mult de tot un animalut numai al meu, sa-l tin in brate cand ma uit la TV, sa-mi faca pe maini cozonacei :)) Cred ca ceva in genu simt femeile atunci cand se spun: imi doresc mult de tot un copil! Eu inca nu simt asta si ma uit cas la cele care spun si simt asa ceva, gandindu-ma ca chiar trebuie sa te paleasca fiorii maternitatii atunci cand decizi sa faci un copil (in caz ca nu ai o suprinza inainte)
.... Si pentru ca un catel este mai pretentios si are nevoie permanenta de atentie si companie, ma gandeam la o pisicuta! British Shorthair este rasa care imi place cel mai mult, insa nu cred ca as cumpara vreodata un animal atunci cand sunt atat de multe exemplare superbe abandonate care au nevoie de stapan...

Adina Aruştei spunea...

Sunt frumusei foc! Dar nici eu nu as cumpara, ci as adopta unul. De fapt, am facut asta si sunt o detinatoare fericita de pisica :)

Anonim spunea...

Eu sper sa reusesti sa adopti o pisicuta pentru ca sunt multe care sufera pe strada si nu au sanse mari de supravietuire. Eu an luat una micuta si jigarita care s-a transformat intr-o frumusete de pisica cu blana pufoasa si ochi albastrii de zici ca-i de rasa. Si sa stii ca si ele sunt iubitoare in felul lor. Oricum,de cand o am pe ea starea mea de spirit s-a imbunatatit major.

Oana spunea...

Uită-te bine în jur. Într-o zi o să-ți iasă în cale o mogâldeață mică, apleacă-te, mângâi-o pe căpșor, ea o să se frece de tine, o să toarcă, tu o să o iei în brațe... o să se lipească de tine și gata, te-a cucerit! Been there, done that. Acum am două :)
Nu trebuie să fie de rasă, ba chiar cele maidaneze sunt mai iubitoare și mai lipicioase. Pe prima pisicuță am numit-o Cosette pentru că era mică, pricăjită, plină de purici, amărâtă rău de tot. Nu se uita nimeni la ea, arăta ca un șobolan ud. Ea m-a ales, a venit la mine, miau-miau. Când s-a lipit de mine n-am putut să o mai las. Acum este o spendoare de pisică, prințesă, nu glumă. Iar pe a doua (Minouche) am luat-o ca să nu stea Cosette singurică toată ziua, până veneam de la serviciu. Am luat-o de maidaneză, dar s-a dovedit a fi metis de Maine Coon, așa că acum este uriașă, deși are doar doi ani :))

Zuza O spunea...

Cand am citit titlul, am crezut ca in urma vizitei la noi de aseara ai plecat cu un spirit al maternitatii mai dezvoltat dupa ce l-ai revazut pe David :)))

Ana-Maria spunea...

Cat sunt de dragalase!:X

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search