vineri, 25 noiembrie 2011

Magazinele participante la “Black Friday Romania”

Traditia evenimentului de shopping cunoscut la nivel international este originara din Statele Unite, unde a devenit un fenomen national atat in retail-ul traditional, cat si online. Black Friday marcheaza deschiderea sezonului de cumparaturi de Craciun, fiind si ziua cu cele mai multe promotii din an, in care 75% dintre americani iau cu asalt magazinele in cautarea promotiilor.

In Romania, Black Friday va stimula piata electro-IT, unde va fi inregistrat un numar record de vanzari din an, sustin initiatorii evenimentului.

“Numai prin aceasta actiune, eMAG si Flanco vor creste nivelul intregii piete electro-IT cu 10 milioane de euro” a declarat intr-un comunicat Iulian Stanciu, presedintele grupului de companii eMAG, Flanco si Asesoft Distribution.

Magazinele participante la “Black Friday Romania” sunt: eMag.ro, Domo.ro, Flanco.ro, evoMag.ro, PCgarage.ro si Koyos.ro.

PS: eu mi-am luat un laptop de la emag cu 16 mil, redus de la 21 :D

Gabriela spunea...

oh lucky you!sa il folosesti cu placere.eu nu am prins laptopul:(

eu spunea...

La Flanco mare pacaleala.Intai au scumpit produsele apoi le-au redus. masina de spalat samsung pretul acum 1 sapt 1400 acum initial 1800 ron redus la 1390 ron.
O gramada de lume la coada-chiar asa de prosti suntem!

Zuzele spunea...

multzu, Gabriela :) Pai al meu concubin, la 7 dimineata era pe site si comanda laptopul:))

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search