vineri, 25 noiembrie 2011

Nicoleta Luciu plus 4

Dupa modelul "Kate plus 8", celebrul reality-show de la TLC despre viata lui Kate Gosselin si ai sai opt copii, sase dintre ei venind pe lume dintr-un foc, am putea spune "Nicoleta Luciu plus 4":) N-ar strica un reality-show la Acasa TV care sa aiba in prim plan familia Luciu-Csergo. Oricum, vad ca la Povestiri Adevarate sau de Noapte, vedem din ce in ce mai des imagini din casa Nicoletei. Nu m-ar mira sa se transforme intr-un serial si cred ca mi-ar placea sa vad evolutia zilnica a tripletilor. Voua?
Nu vreau sa-mi imaginez cat de greu poate fi sa ai grija de patru copii in acelasi timp, trei fiind bebelusi de aproape doua luni, dar imi imaginez cat de frumos poate fi. Nicoleta a postat pe Facebook pozele copiilor sai si m-am gandit ca poate vreti si voi sa-i (re)vedeti!


Zsolt jr
Karoly

Kim

Kevin

Adelina Eneșca spunea...

Ce dragalasi sunt! Nicoleta s-a schimbat in bine datorita maternitatii. Nu m-as fi gandit.
Off Topic: Am primit pachetelul de la tine:) Am avut ceva peripetii cu draga noastra Posta Romana dar s-a rezolvat. Iti multumesc frumos! Am incercat si exfoliantul NUXE si e divin!

Zuzele spunea...

Adelina, ma bucur ca a ajuns pachetelul! :) Poate data viitoare o sa ai mai mult noroc si vei castiga ceva si mai si :) Te pup

Adelina Eneșca spunea...

Cine stie, poate, poate :) Oricum ma inscriu si la concursul Cosul de Craciun care mi se pare super! E inedit si frumos! Te pup :*

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search