vineri, 18 noiembrie 2011

Photoshooting OPI Austin-Tatious Turquoise :)

Aseara tarziu, mult dupa miezul noptii, m-a luat o "pofta" nebuna de OPI Austin-Tatious Turquoise din colectia Texas!! Aveam pe unghii Wocka Wocka din colectia Muppets pe care m-am chinuit mai bine de jumatate de ora sa o sterg, avand in vedere multele straturi de oja pe care mi le-am dat in incercarea de a mai ingrosa putin unghiutele mele subtiri ca foaia de ceapa.
Nu am putut niciodata sa-mi fac singura o manichiura impecabila! Am o prietena care ma da perfect cu oja, chiar si cu ochii inchisi. Are grija la detalii, nu depaseste nici macar cu 1 mm unghia, lucreaza impecabil. Si nici macar nu a facut vreun curs in domeniu si nici nu-si castiga existenta din asta, desi ar putea sa o faca foarte bine. Eu, mai am putin si ajung cu oja pana la coate, niciodata nu reusesc sa o las sa se usuce definitiv si niciodata, dar niciodata unghiile mele - atunci cand ma ocup eu de ele- nu au aratat de nota zece.
Aseara m-am ambitionat sa fac o treaba ok, am curatat unghia, cuticulele, am aplicat baza OPI, apoi doua straturi de lac, apoi top OPI, apoi tratament pentru cuticule tot OPI, dar cum
era deja ora 3.00 si ma luase un somn d-ala de nu i te poti opune sub nici o forma, am zis "ce-o fi, o fi".
Manichiura arata acceptabil, atata timp cat nu este pusa sub lupa, insa am vazut lucrari mai proaste de-atat facute chiar de persoane care isi castiga traiul din asta, la saloane mai mult sau mai putin de fitze, asa ca n-are rost sa ma vait prea tare. Ah, nici aparat foto performant nu am si ma oftic maxim pentru ca lacul se vede albastru, desi este un turcoaz foarte special. Anyway, iata rezultatul mai jos!


Allesandra spunea...

superba culoarea!si vine tare bine pe unghiutzele tale !:)

Zuzele spunea...

Da, Alexandra, culoarea este minunata! Imi pare rau ca n-am putut sa o suprind prea bine! Multumesc mult :*

Just_Me spunea...

Superba culoarea, eu imi inchipui ca e cel mai aproape de culoarea din pozele in care tii de maneca bluzei. Am dreptate? :D

Apropo...aseara ma intreba iubitul meu de ce la mine niciodata nu se usca oja, ce oja folosesc eu, ca eu tot timpul imi fac ceva cu ea, ba niste amprente de la lenjeria de pat, ba dungi de la par, ba ma lovesc de ceva...:)))
I-am spus si lui, indiferent de oja, eu n-am rabdare sa se usuce!
Pupici :*

PS: Norocoaso, ai "testat" ultima colectie. :*

Zuzele spunea...

Just_Me, da, cumva in pozele cu manecuta, culoarea este mai apropiata de realitate, insa parca tot spre albastru bate. E ca in poza aia cu lacul OPI, asa se vede si pe unghii si nu stiu de unde a iesit albastrul ala in poze:))
Cu uscatul si eu am o problema! O singura data in viata mea am reusit sa stau nemiscata pana s-a uscat oja ca la carte. Incearca sa dai un strat subtire, apoi astepti 5 min, mai aplici un strat, tot subtire si apoi lacul de finisare care grabeste uscarea si ramai asa macar 20 min, fara sa atingi nimic. Te uiti la un serial:)

Da, am testat noua colectie si am si acasa o parte din ea, 4 lacuri foarte frumoase pe care le voi testa zilele urmatoare! Sunt curioasa cum mai ies si alea in poze:))
Pup

Cristina Shopping Therapy spunea...

Mie mi-a ramas gandul la albastrul din colectia Miss Universe. Offf...
Dar si nuanta asta e draguta :)

Zuzele spunea...

Hm..nu stiu cum este albastrul ala! Am ajuns tarziu si erau atat de multe oje pe acolo ca ma luase ameteala :))

iri spunea...

super misto nuanta :x

eu acum sunt moarta dupa un gri ft ft frumos, french quarter for your thoughts, pe care mi l-am luat saptamana trecuta. aseara m-am dat prima data cu el si sunt ft incantata :x

Just_Me spunea...

Am citit mai multe review-uri despre solutia de uscare rapida a ojei de la AVON si mi-am comandat-o si eu. Bine...nu o sa-l usuce in 60 de secunde cum se lauda, nu cred in basme. Astept sa-mi ajunga si te anunt daca intr-adevar e de ajutor. ;)

Zuzele spunea...

Iri, poze poze, vrem poze!!! :)

Zuzele spunea...

Just_Me, chiar sa-mi spui, te rog, daca este buna de ceva solutia aia..desi, Avon fiind, ma cam indoiesc :( Eu am avut multe experiente neplacute cu produsele astea..Dar am intalnit si exceptii:)

Adelina Eneșca spunea...

Imi place mult culoarea! Intr-o zi tot imi iau si eu o oja OPI :)

Zuzele spunea...

Adelina, iti doresti tu o oja OPI mult, mult?:D

http://moderngirl.jurna.ro/ spunea...

Ce nuanta superba!!! De vis, nu alta... kisse

Allesandra spunea...

eu folosesc spray-ul pentru uscare rapida de la avon si vreau sa va spun ca sunt la a 3 a sticla ,si acum am comandat-o pe a 4 a.Este de ajutor ,chiar si la culoriile nesidefate.In schimb singurul minus este ca seara daca iti faci unghiile si cu toate ca il aplici ,iar dupa 15-20 min te culci tot raman imprimeuri :))

Adelina Eneșca spunea...

Daaa! Mi se par culorile asa frumoase! Gasesti pt toate gusturile! Si denumirile mi se pare foarte dragute. Stiu ca ambalajul si denumirile nu ar trebui s conteze asa mult in alegerea unui produs dar pe mine ma "prind" mereu :)

Zuzele spunea...

Adelina, si dincolo de nume si reclama care li se face, ojele OPI sunt si foarte rezistente :) Dincolo de culorile care sunt superbe, pentru toate gusturile:)

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search