vineri, 18 noiembrie 2011

Corina Bud, din ce in ce mai goala

Imi place Corina si mi-a placut dintodeauna! Este originala, frumoasa, indrazneata, dar parca usor cam vulgara cu hainele de scena. La fiecare concert sau aparitie publica imbraca haine din ce in ce mai sumare, vestimentatia ei schimbandu-se radical dupa participarea la "Dansez pentru tine". Adica, ok, inteleg ca trebuie sa ai un look anume cand urci pe scena si trebuie sa te diferentiezi de cei din fata ta, insa oare nu o poti face si altfel decat purtand doar doua ventuze pe sani?
Face o echipa foarte buna cu baiatul acela alaturi de care a concurat la Dansez si pe care l-a luat in echipa ei de dansatori, dar parca sunt mult prea deocheate miscarile lor. Am vazut-o si eu in vara, la un eveniment petrecut la o terasa din Herastrau, a dansat la bara si multi dadeau ochii peste cap privind-o. Si nu sunt deloc o pudibonda cu gandire de maicuta, dar cred ca poti fi sexy si provocatoare si altfel. Sunt atatea exemple peste Ocean. 
Cred ca poti sa iesi si altfel in evidenta, nu numai afisand o sexualitate debordanta si, de ce nu, o vulgaritate care ar trebui avertizata cu bulina 12+.
Vedeti AICI cum a dansat in seara asta la Dansez pentru tine! 




Yanna spunea...

Sincer nu vad nicio diferenta intre costumele ei de scena si cele folosite de fetele din bordeluri...tot pe scena:))

anaioana_ciceoi spunea...

Mai demult avea costume dragute de scena. Ciudate, colorate si cu mai mult material. Acum vad ca vrea sa fie Dita von Teese de Romania. Pacat... Preferam varianta originala.

Alina spunea...

Mie mi-a placut f mult de ea, era o aparitie tonica, vesela, dar din pacate, de ceva vreme mi se pare ca intrece limita. Daca ea, care este o tipa originala, are nevoie tot de sex ca sa vanda, nu stiu de ce ne miram ca nu evoluam putin si ca apar tot felul de pitzipoance penibile.
Romanii, si de fapt oamenii in general, ar trebui sa-si mai cultive gusturile!

DeliasBeautyBlog spunea...

Total de acord cu tine!
Pai daca sexul vinde de ce sa aiba putin respect ptr ea??Nuuu..ce e aia??? :)) :))

Ionny spunea...

Nu mi-a placut de ea niciodata.. nici cum arata, nici cum canta, nici extravaganta ei. Mai mult decat atat, in ultimul timp a devnit penibila!

Federova spunea...

Mi se pare oribila! Si niciodata nu mi-a placut nici cum se imbraca nici cum canta :|....si vad ca progreseaza invers intr-un stil respingator...pentru mine cel putin.

moderngirl.jurna.ro spunea...

That HURT my eyes!!! Serios??? Chiar a aparut asa pe scena? Dar nu e nimic sexy intr-o astfel de tinuta, daca asa s-ar fi vrut... Sincer imi pare rau pentru ea ca si-a ales un stilist atat de incapabil!

Adelina Eneșca spunea...

Nuuuuu! Un mare NUUU! Mi se pare foarte deplasat felul in care se comporta si se imbraca pe scena. E prea mult si nu o avantajeaza.

Anonim spunea...

sincera sa fiu, dupa primul ei dans de la Dansez pentru tine mi s-a facut greata! e lumea plina de prostituate, nu mai avem nevoie de inca una.
Daca in trecut ii apreciam stilul vestimentar, acum mi-e scarba de ea!

Anonim spunea...

Nu este o femeie frumoasa pe care sa o avantajeze astfel de haine. Poate nu mai are bani tatal ei si apeleaza la sex shopuri din Dragonul Rosu pentru costumatia de scena. Iese mai ieftin.

Nicole spunea...

mi se pare mie sau o copiaza putin pe GaGa?

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search