joi, 17 noiembrie 2011

Primul sarut .... Cand? Unde? Cum?

Zilele trecute a fost la AFI Palace Cotroceni cu Zuzelul D sa-i cumpar ghetute de iarna. Eram si cu mama si am luat la rand toate magazinele cu articole pentru copii. La un moment dat, cand sa intru din C&A in H&M, in timp ce impingean carutul Zuzelului si vorbeam si la telefon in acelasi timp, am dat nas in nas cu Ciprian. Pentru ca vorbeam la telefon si intalnirea a fost prea din scurt, ne-am spus doar "Buna" si atat. 
Dar cine este Ciprian?! 
Ei bine, dragelor si dragilor, Ciprian este baiatul care m-a sarutat pe mine prima data :) Iar asta s-a intamplat acum fooooooarte multi ani. 
Dupa ce m-a salutat, mi-am adus aminte brusc de fiorii primei dragoste, dragostea de copil si m-a apucat un dor nebun de copilarie. Copilarie, copilarie, dar imi cam placeau baietii, spre disperarea mamei :)) 
Mi-am adus aminte cum eram in clasa a saptea, la Scoala generala Nr.6 din Alexandria. La noi in scoala, cu un an mai mare, invata Ciprian, care era pentru mine cel mai frumos baiat. Destinul a facut ca si lui Ciprian sa-i placa de mine si m-a invitat la banchetul organizat de clasa lui cu ocazia sfarsitului primului trimestru. Atunci am dansat eu pentru prima data cu un baiat - Always de la Bon Jovi. Parca pluteam, atat de mult mi-a placut dansul, in ciuda faptului ca intre mine si partenerul meu de dans era o distanta de cam un metru :))) 

Dupa aceea a urmat vacanta de iarna, de doua saptamani, timp in care am fost plecati fiecare la bunicii lui. In vacanta aia m-am perpelit de dorul lui mai ceva ca puiul la rotisor. Dupa vacanta, eram iubiti. Hihihi Vreo doua-trei luni ma ducea acasa in fiecare seara, ma tinea de mana, dar nimic, nimic. Dupa aproape vreo trei luni, intr-o seara, in fata scarii mele, m-a sarutat. My first kiss. A fost atat de frumos!!!!! Ce sa va spun? Nu am mai dormit vreo saptamana. Rememoram fiecare gest, fiecare cuvant, tot. Bine, apoi ne sarutam mereu:). Asta pana intr-o seara cand eu ma pupam de mama focului cu Ciprian in fata scarii si a aparut mama. 
Doamne cat s-a mai suparat pe mine!!!! Nu mai mi-a vorbit vreo trei zile. "Cum sa-ti faci prieten de la clasa a saptea?!", imi tot repeta mama. Saracuta de ea.....Oricum nu am ascultat-o si am continuat "relatia" pana cand a plecat Ciprian la liceu. Trebuie sa recunosc faptul ca saruta excelent! De atunci nu mi-au placut decat baietii care sarutau in stilul Ciprian (inclusiv sotul meu hihihi). Adica tandru, frumos si curat, nu cu bale multe :))))))) Hai ca am innebunit de tot. Femeie maritata, cu copil mic, ma gandesc la copilaria mea cea zvapaiata. (Zuza O)

Asadar, va provoc la o clipa de nostalgie si vreau sa ne povestiti cum a fost primul vostru sarut. Cand? Unde? Cum?
Madlen spunea...

ce frumoasa oveste.a mea nu prea.eram la o petrecere si un baiat dansa mult cu mine,nu il cunosteam.si m a srutat prin surpindere.era my 1st kiss.asa ca i-am dat o palma si am plecat plangand:)).nu voiam s fie asa.dupa cateva luni am ajuns sa fim impreuna si a fost chiar frumos o vreme;))

Federova spunea...

Haha! Ce funny!
Io aveam vreo 12-13 ani cand am fost sarutata prima data. Am fost, DA, pentru ca eu m-am blocat cand am simtit umezeala limbii si am inlemnit asa ca n-am contribuit =)).. Era seara, jucam pitulusu mai multi copii la tara la bunici si EL (dupa care eram lesinata toata :))) m-a dus undeva mai departe sa ne pitim si ne-am asezat pe o bancuta, am stat unul langa altul in liniste totala pana m-a intrebat: "Imi dai voie?", luandu-ma de mijloc cu o mana si-am zis "Da!", dar nu stiam ce vrea de fapt...si s-a intamplat nenorocirea :)). Imi amintesc perfect momentul desi au trecut mai mult de 10 ani, am amutit uitandu-ma la luna care era atat de plina iar eu asa de indragostita si toanta ca n-am fost in stare sa reactionez :)).

N-a continuat relatia, verisoara lui imi spunea ca sunt prea mica pentru el si atunci am inteles indiferenta lui de dupa care m-a durut si-am suferit anii de zile "iubindu-l" in tacere...;))

Ne-am revazut acum vreo 2 ani cred, nu-mi mai placea de el, era grasut dar simpatic, am iesit sa manacam, am stat de vorba si i-am marturisit sentimentele mele din copilarie. Nu a fost deloc uimit..am tinut legatura o perioada, ar fi vrut sa dezvoltam o relatie dar era prea ocupat pentru mine si nu exista acel strop de atractie, cel putin nu simteam eu. I-am refuzat intalnirile pana ne-am pierdut urmele...din nou..

Zuzele spunea...

@Madlen: Saracul!!!! E bien macar ca i-ai mai dat o sansa hihihi
Fedorova: Ce frumooos!!!! Pe banca la tara....Mama cate astfel de amintiri am si eu!!!!! Pai eu cu Ciprian asta am mai fost dupa aceea si in timpul liceului, cam cate o luna pe an, aproape in fiecare an la rand :))) El tot vroia, eu parca nu...si tot asa, ne-am pierdut urma. mai bine ;)
@Restul fetelor: v-ati rusinat sau de ce nu ne impartasiti si noua amintiri din copilarie? :)

Madlen spunea...

;)) ce saracul?mie mi a distrus visul de a avea acel first kiss perfect .ca in telenovele:))...eh,amintiri..si chiar asa..de ce nu mai impartasesc si altele?:P.pupici:)

teo spunea...

Eu n-am fost asa precoce :) S-a intamplat abia la 15 ani si nu mi-a placut deloc. Primul meu prieten, care era el baiat bun, dar nu prea imi placea fizic. Si bine inteles ca nici n-a durat mult "relatia". E cam aiurea ca nu am amintiri placute legate de 'first kiss', dar au urmat altele pe care mi le amintesc cu drag si acum :)

Diana M spunea...

Primul meu sarut "de-a devaratelea" cum ziceam atunci, s-a intamplat pe la 17 ani. Si nu, nu eram vreo ciudata care nu iesea din casa cu saptamanile, aveam o viata chiar misto in liceu. Doar ca eu eram tot timpul cu gasca de nebuni, mergeam prin baruri si discoteci (ca atunci nu erau cluburi) si nu simteam nevoia de vreun iubit. M-a mai pupat cate unul asa pe buze putin si gata.
Recunosc ca la un moment dat dezvoltasem un complex pe tema asta ca mi-era teama ca nu o sa stiu ce sa fac la momentul tz.
Scuze ca m-am lungit cam mult dar am simtit nevoia sa explic de ce nu m-am pupat io pana la 17 ani (ca in vremurile noastre, daca mai esti virgina la 17 ani esti cam de rusinea orasului :D).
So, eu m-am pupat prima oara cu un baiat in tabara la mare. Si m-am indragostit de el in tren. Era fratele unei colege de clasa si mai mic cu un an.
Ne-am pupat prima data pe balconul de la camera fetelor si am crezut ca imi iese inima din piept in momentul ala. A fost frumos (si nici nu m-am facut de ras...sper). Si ne-am pupat in vacanta aia pana ramaneam fara suflare. Pe malul marii seara, prin camera si ..in general, pe unde apucam.
Am mai fost cu cativa baieti apoi si..dap...niciunul nu saruta ca el.
Pacat ca acum nu ma mai saruta asa des ca atunci ... mda, l-am luat de barbat dupa vreo 10 ani de la primul sarut.

Zuzele spunea...

Diana, niciodata nu mai este ca la inceput:) Dar tot la fel de frumos! Fericire multa va doresc!

Zuzele spunea...

Diana, niciodata nu mai este ca la inceput:) Dar tot la fel de frumos! Fericire multa va doresc!

Anonim spunea...

Primul meu sarut a fost intr-o tabara,vara.Am invitat o fata de care imi placea la un suc,dupa care am mers la mine la apartamentul de hotel.Ne-am uitat labun film si am sarutat-o in timpul lui.Ne-am pupat vreo 2 ore.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search