luni, 28 noiembrie 2011

La Silhouette slabesti 2 kilograme gratuit

Saptamana trecuta am fost la restaurantul Maiko din Cartierul Francez pentru ca Lili Baaddi, Director General al centrelor de infrumusetare Silhouette, a dat startul unei noi campanii: "Slabeste primele doua kilograme gratuit!".
"Cei ce vor dori sa participe la campania “Slabeste primele doua kilograme gratuit!” trebuie sa urmeze cativa pasi esentiali: sa se prezinte la centrele de infrumusetare Silhouette pentru un diagnostic realizat de medicul specialist si sa urmeze tratamentul personalizat ce i se va prescrie. Clientul va urma procedurile recomandate de specialisti Silhouette, pana la pierderea celor doua kilograme, iar in momentul in care a slabit peste 2 kilograme ”Silhouette” ii da cadou gratuit clientei toate sedintele executate pana la obtinerea acestui rezultat, pentru a continua sedintele in scopul obtinerii obiectivului stabilit. Am demarat aceasta campanie tocmai pentru ca Silhouette vrea sa creeze acea stare de bine interioara cat si exterioara pentru clientii sai,”a declarat Lili Baaddi.

A fost foarte dragut! Multe vedete (Adelina Pestritu, Cristina Spatar, Monica Iagar, Giulia Jianu, Anca Turcasiu, etc), ziariste frumoase care scriu despre beauty, prajituri absolut delicioase si ceaiuri fierbinti, o atmosfera foarte calda si prietenoasa!

Irene spunea...

gratuit ? m_ai facut foarte curioasa :))

Anonim spunea...

poate ca Lili Baaddi ar trebui sa beneficieze si ea de acest program miraculos de slabit, daca tot e gratuit. :)))))))))))

Zuzele spunea...

@ Anonim, ti se pare ca Lili ar avea nevoie sa slabeasca?:)

@ Irene, da, gratuit!:)

Anonim spunea...

Doamna Lili Baaddi arata foarte bine pentru varsta ei.
@Anonim Poate ar trebui si tu sa incerci acest program,sunt sigura ca ai nevoie :)

Alina

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search