duminică, 6 noiembrie 2011

Sprancenele tatuate sau hidosenia intruchipata!

Ceva mai urat n-am vazut de cand m-a facut mama si ma rog la Dumnezeu sa nu-mi scoata in cale o asemenea creatura pentru ca, va dati seamna de ce este in stare dupa decizia pe care a luat-o de a se picta in acest mod ingrozitor. Ah, si aceste creatii sunt catalogate drept "sooooper frumoase"... Doamne apara si pazeste!
Si sa nu va mai spun ca pe pagina de FB a salonului in care se shtantzeaza aceste dudui exista poze cu tatuaje care va fac sa va inchinati de 100 de ori. Una dintre ele este a uneia care si-a tatuat pe burta "Păsă" :)))







sursa: AICI
Just_Me spunea...

Vaaaaaaaaaaaaaaaaaai!!!!!!!!!!!!!!
Stiam ca exista rateuri dar nici chiar asa. Si eu am sprancenele tatuate de 3 ani jumate, am fost norocoasa sa gasesc o cosmeticiana buna care nu si-a batut joc de mine. Si acum ii trimit cliente care la randul lor o adora. Iti dai seama cat de grav e sa te trezesti cu sprancenele tatuate la un centimetru deasupra sprancenelor tale? Sau mai rau...sa arati ca si Cruella Devil in desene...cum le mai dai jos? Pe langa faptul ca te costa niste bani...mai suporti si consecintele. Cumplit!

Zuzele spunea...

Just_me, si eu am vazut lucrari foarte bine facute, insa acestea sunt ceva de necrezut!!! Absolut oribileeeeeeeeeeeee!!!! Si mai socata sunt ca exista persoane care adora asa ceva, pentru care dungile alea trasate cu o carioca, parca, sunt "soooper frumoase" ... Eu am impresia ca asa au cerut ele, sprancene mai ridicate decat ceea ce aveau initial. Bine ca nu le-au vrut la mijlocul fruntii:)))

Little Princess spunea...

Aoleuuuuuu mi-e rău !!

Chibitz spunea...

Mi se pare mie, sau chiar sunt asimetrice?

Miu Miu spunea...

dar alea 2 de ce le au albastre? :))))

DeliasBeautyBlog spunea...

WTF!!!!!!!!!!

Zuzele spunea...

Miu Miu, pai sprancenele albastre sunt alea desenate pre-tatuare:)) Si eu m-am speriat initial, credeam ca prostia chiar a atins cote maxime

Madlen spunea...

oribiilll.eu am vazut specimene prin oras. :|

dalyda spunea...

wow:|

kory_nails spunea...

deci omul asta ia bani pe asa ceva ???sincer...prima avea sprancene mai b une inainte sa si le tatuaje..pff unii oamenii si-o fac cu mana lor..eu nu inteleg ultimele..a tatuat mai sus:)))

Cupcake Splendens spunea...

dumnezeule!chiar si a batut joc in ultimul hal de penultima...chiar ii statea mult mai bn inainte...
ca femeie,cum naiba ii poti permite cuiva sa te urateasca in halul asta?

Cupcake Splendens spunea...

stii si eu vazusem o gagica santen-blonduta si cu niste sprancene subtiri da luuuungi si cacanii,si radeam de ea...dar cand le vad pe astea postate de tine imi vine sa plang nu alta

Ana-Maria spunea...

:)) M-ai oripilat de tot!

Anonim spunea...

dar cele care au spancenele naturale sub cele tatuate, ce vor face cu ele? si le vor epila definitiv? in imaginea 6 fata chiar arata OK cu spancenele ei naturale, daca nu era multumita putea sa le dea o alta forma sau sa la vopseasca ... dac acum ca cele naturale sunt mai jos decat cele desenate, ce va face cu ele?

Anonim spunea...

dar cele care au spancenele naturale sub cele tatuate, ce vor face cu ele? si le vor epila definitiv? in imaginea 6 fata chiar arata OK cu spancenele ei naturale, daca nu era multumita putea sa le dea o alta forma sau sa la vopseasca ... dac acum ca cele naturale sunt mai jos decat cele desenate, ce va face cu ele?

ABeautyTale spunea...

cea din poza 6 mi se pare cea mai horror

Adelina Eneșca spunea...

M-am uitat si pe pagina de fb si m-am socat. De ce sa vrei sa arati asa? Eu nu le inteleg pe femeile astea. Si mai si platesc sa fie desfigurate asa.

Anonim spunea...

sprancenele tatuate din ultima poza,sunt dragute,insa sunt cam subtiri

Roxana M. spunea...

@Just_Me: poti da datele de contact ale cosmeticianei de care vorbeai in primul comentariu? Am nevoie datorita unor probleme medicale in urma carora sprancenele s-au rarit considerabil, INSA NU VREAU SA PIC PE MANA UNOR OAMENI CARE STRICA,EFECTIV, FATA UNEI PERSOANE!
Multumesc!

Roxana M. spunea...

@Just_Me: am uitat sa mentionez ca eu sunt din Bucuresti.

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Start typing and press Enter to search